Mitt Norden Cup

Glömde att uppdatera hur det gick på tävlingen förra helgen (dock var jag inte med). Men har haft rätt mycket att göra den här veckan.

Jag var höjdhoppsansvarig och skulle se till att allting fanns på plats, kunna alla regler och bestämma vad alla höjdfunktionärer skulle göra. På lördagen flöt allting på hyfsat bra, förutom när datorn började krångla samtidigt som jag skulle berätta höjden, vem som skulle hoppa och fylla i resultatet. Blev lite för mycket för mig men som tur var kom Åsse och hjälpte mig.

På söndagen blev det lite knivigare, drog till tävlingen och såg inte någon höjdfunktionär, så jag plockade fram allt själv så vare bara att börja när funktionärerna och tävlande vars på plats. När det var en kvart innan höjdhoppet skulle börja hade EN funktionär anlänt (det skulle komma tre) och hon som kom skulle egentligen inte va fuktionär, hon hade bara antagit att man skulle jobba båda dagarna. Vilket var tur att hon trodde för annars hade jag stått där själv för inga andra funktionärer dök upp! Som tur fick vi en pappa att ställa upp och sedan var Dennis så gullig att ställa upp. Sedan får vi inte glömma mor min som hoppa in när Dennis var tvungen att åka. Är jätteglad över mina hjälpande händer, vettetusan vad jag skulle ha gjort annars. Så trots att mina funktionärer inte dök upp gick söndagens tävling jättebra!Bild från Kraftmätningen.


The World's Greatest x2Två olika versioner men lika bra.

Biodejt

Ska strax åka in till stan och gå på bio med Victoria och Evelina. Vi tre ska ha en liten dejt tillsammans nu på söndagskvällen. Mysigt det ska bli! Vi ska iallafall se Red riding hood. Har faktiskt inte hört någon som har sett den så får hoppas på att den är bra!


Nationella i matematik CNationella hade kunnat gått bättre.. Men ett godkänt blir det nog. Lektionen efter började jag känna av huvudvärk och när jag satt på bussen hem blev jag så himla trött så jag trodde att jag skulle somna (och då tar det max 10 min hem med bussen). Min kropp måste ha slappnat av efter att äntligen ha fått nationella överstökat + att jag är förkyld.

Blir att ta det lugnt ikväll eftersom jag ska jobba hela helgen på en tävling och lilla jag ska vara höjdhoppsansvarig och bestämma över allt och alla, hua sånt gillar jag inte!


Vinn 40 par skor!Är med och tävlar om 40 par skor! Hur nice är inte det? Alla tjejers dröm ungefär att få 40 par skor, haha.
Om du också vill ha chansen att vinna är det bara att >klicka här< :)


Matte CSitter och räknar gamla nationellaprov i matematik eftersom jag har nationella på fredag. Har ingen aning om hur det kommer gå eftersom jag ibland fastnar på g-uppgifter men klarar vissa mvg-uppgifter galant?

Är ganska säker på att jag får minst G på nationella iallafall så det är bra, men om jag får VG kanske jag får VG i kursen? Hoppas!


Dagen då tandställningen försvann!ÄNTLIGEN!


RSS 2.0