Härnösandsmaran fredag

Igår var första dagen på härnösandsmaran. Jag, jonathan och Viktor droppade in strax innan det började. Kändes sjukt skönt att få dansa igen efter några veckors uppehåll. Har ju haft fullt upp med annat =/ Det var inte alls mycket folk för att vara en mara, men helt okej antal eftersom man fick bra utrymme att dansa på. Tror att fler kommer ikväll eftersom det är tre band som spelar för samma pris som det var igår, då det bara var två band som spelade. När klockan började närma sig tolv var jag rätt nöjd att dansa, allting började sju också,  så jag satt mest och titta på när alla andra dansade till klockan närmade sig två och jag dansade sista dansen, den går ju bara inte att missa ;)

Nu är jag redo för ännu en kvälls dans och jag hoppas att det kommer många bra dansare. Tyvärr blir det bara jag och Jonathan som åker ikväll. Två andra tjejer skulle egentligen också med, men dem bangade. Tråkigt!

Gårdagen och idag ser rätt mycket ut så här: äta, duscha, dansa, sova, äta, duscha, dansa, sova.

Här kommer två bilder från igår


Rasmus och jag


Jag och Magnus.

En helt vanlig onsdag

Nu har jag kommit igång med träningen igen efter Tallinn-resan ifall någon vill veta det. Det är lika tungt som vanligt, men det är bara att bita ihop för nästa vecka är sista uppbyggnadsveckan, jippi!

Idag har jag haft utvecklingssamtal och det gick bra som alltid, hehe. Blev grymt förvånad när min mentor sa att jag låg på 'OK' i idrotten, jag som var en av de som låg bäst till i idrotten, hade bra närvaro och har själv sett att jag har legat på mvg! Hur kunde jag bara få ett OK??? Som tur var hade min mentor sett fel och självklart hade jag ett fint mvg :)

Var också på bio med klassen på en film skolan ville att vi skulle se, det betydde att svenskan och engelskan gick bort, sweeet! Tyvärr sög filmen så hårt och jag höll seriöst på att somna. Dancer in the dark heter den, ifall någon känner för att titta på den.

Sedan blev de träning, lika hårt som alltid, men lika skönt efteråt och nu ska jag försöka skriva klart en liten uppsats om Ed Gein. Få se hur det går!


Måste säga att jag är lite stolt :) hihi


Hos pappa

I fredags åkte jag hem till kära Holm för att ta det lugnt efter Tallinn-resan och ta igen allt jag har missat i skolan. Tror ni att det har gått bra på pluggfronten? Nää, inte precis.. En positiv sak som har hänt är iaf att jag slog Erik i Robot Unicorn Attack! Tyvärr slog han mig igen direkt efter.. Kan iallafall glädja mig åt att jag är bättre än min bror på det spelet och ett annat spel vi spelade igår :) Sitter nu och mumsar på en smulpaj jag gjorde igår och ska försöka slita mig från datorn och börja plugga lite.

cya!


Robot unicorn attack

Någon som har spelat det? Världens beroendeframkallande spel och nu också världens irriterande spel! Vi är flera stycken i klassen som spelar det och tävlar om vem som får mest poäng, just nu leder Erik över mig med bara några få hundra poäng och jag har kämpat så jävla mycket för att får mer än honom och jag har varit så nära så många gånger! Blir bara mer och mer irriterad efter varje omgång, men jag tänker aldrig ge upp!



Ser ni? Bara några ynka poäng leder han med!


Tallinn

Har varit jättedåligt med bloggande. Men förra veckan hade jag det sjukt stressigt och i fredags åkte jag till Tallinn.

Vi var en gäng på åtta pers som åkte. Under bussresan till Stockholm peppade vi till skön musik. När vi kom på båten checkade vi läget, åt buffé innan vi spelade lite kort i hytten. Senare på kvällen stack vi upp och dansade loss. Viktor som sa att han inte tänkte dansa var uppe på dansgolvet en minut senare, haha. Det fulaste som hände var när Wisshagen skulle iväg och röka och jag hängde med. Vi råkade bli där ett bra tag innan några av de andra kom upp till oss och berättade att jag hade varit försvunnen och de hade letat efter mig och var jätteoroliga. Viktor och Robin hade till och med gått och knackat dörr. Jag vill bara skratta och gråta. Jag hade verkligen ingen aning om att de hade letat efter mig i flera timmar. Ville bara krama om dem allihopa.

När vi anlände till Tallinn snöade de riktigt mycket. Som tur var vädret bra de andra dagarna. Jag och Eva gjorde en ansiktsbehandling som var sjukt skö. Vi badade och bastade i flera olika bastun. Drog ut och käkade på en massa härliga resturanger.

Hemresan var inte alls rolig, båten gungade så sjukt mycket, endå tvingade jag mig att äta. Jag ville heller inte gå och lägga mig eftersom det var sista kvällen, men ju mer tiden gick ju mer sjösjuk blev jag. Usch, var inge roligt alls..

Har varit så grymt härligt att fly från verkligheten, att bara umgås med underbart folk och må gott. Nu när man är tillbaka så kommer allting tillbaka, skolan, friidrotten, ja allt man måste tänka på.









Har inte så jättemånga bilder. Men istället har vi jättemycket filmat ;)

Clothes from Stockholm

Nu kommer äntligen kläderna som jag köpte i stockholm! Bättre sent än aldrig, eller hur?

Bilderna är tyvärr rätt kassa.


En grymt snygg tajt tröja från NewYorker. Kan lova att den är mycket snyggare på än när den hänger på en galje.


Dessa plagg är också från NewYorker. Tyvärr kommer jag inte ihåg vad allt kostade. Var ju i somras jag köpte allt!


Och till sist en tröja från H&M.

Resident Evil: Afterlife 3D

Marcus, min bror, har också bott hos mamma den här veckan och varje dag har han tjatat på att gå på bio, och han bara måste se en film i 3D. Det fanns inte så många att välja mellan så det blev tillslut Resident Evil. Jag var mycket skeptisk eftersom det verkade inte alls vara en film jag tittar på, men kände mig endå lockad när det var i 3D. Så i onsdags åkte vi och en kompis på bion. När filmen började kom jag att tänka på en sak, man kanske måste se de första filmerna för att förstå handlingen? Haha, som tur var förstod jag endå. Visst skulle man förstå mer om man hade sett alla, men det är inte så att man sitter och tänker "Vad pratar de om?", "Vad gör hon där?", "Vem är han?" osv.

Filmen var över mina förväntningar, eftersom jag trodde jag aldrig skulle gilla en sådan film, men jag gillade den verkligen.


Invigning

Oj, vad den här veckan har flygit förbi! Men inte så konstigt då jag har haft fullt upp varje dag.

I tisdags hade vi invigning på skolan. Den har funnits i ca 50 år men nu invigdes den på nytt för att de har flyttat alla samhällsprogrammen till byggnaden och de gamla programmen har flyttat till en annan. Det började med tal av rektorn som också planterade ett träd, sedan klipptes det band och man fick en välkomsdrink. I korridoren pumpades det musik och man blev bjuden på tacobuffé. Man kunde också gå en tipsrunda och gissa vilka som var den enda gruppen som fick alla rätt och vann? Jo, min grupp såklart!

Jag och Jesper fick ett uppgift att dokumentera dagen med att knäppa kort och intervjua folk. Helt oförberett! Men tycker att vi klarade av det rätt bra endå.


Våran vinst.

Hos mami

Är hos mamma och ska vara här hela veckan eftersom de håller på med stambyte i min lägenhet. Sedan kommer jag ha ett nyrenoverat badrum, det gillas!

Annars har dagen rullat på, hade samhälleprov och det gick skapligt. Kunde alla frågor, men sen orken  att formulera svaren var det lite si och så med. Men tanken om hur det gick på provet försvann snabbt när jag fick tillbaka min loggbok, ett stort MVG var det! Min lärare sa att sådär skulle en MVG-loggbok se ut och frågade om hon kunde få använda den som ett exempel. Snacka nöjd-tjej man är ;) Bäst på hela lektionen var nog när hon gav fyra tjejer i klassen en stor skål med popcorn och en tillbringare med saft, medans resten av klassen bara fick en plastmugg med popcorn och en med saft att dela på. Sedan skulle vi förklara vad hon försökte bevisa med det. Det var då en uppgift på provet.


Nu är min faster på besök och vi har fikat nå jävulskt feta krämbullar, men sjukt mycke kräm! Kommer ha paltkoma ett år fram över nu, haha.


Nytt i garderoben

Idag drog jag in stan för jag kände att jag ville förnya garderoben litegrann, och visst hittade jag saker. Nu är man några hundralappar fattigare.


Tajts från Cubus, 299 kr/st.


Strumpbyxor (79 kr) och trosor (3 för 149 kr) från GinaTricot.
BH från H&M, 149 kr.


Tröja från VeroModa, 180 kr.

+ en foundation och puder.


Reportage



På svenskan har vi håll på att skriva ett reportage och nu är jag äntligen klar! Flera dagar i förväg också, känns så sjukt skönt. Är rätt nöjd så jag hoppas min lärare också blir det. Ovan ser ni litegrann av reportaget, hela texten är inte med.

RSS 2.0