Some mistakes

Som jag berättade igår råkade jag visa brösten, få en bula och blev jagad av en man i lördags.
 
Vi börjar med bulan. Jag, jonathan och Maria (tror jag att hon hette) var påväg till dansen, det var glashalt på vägen men Jonathan ville endå sladda i rondellen. Tyvärr gick det inte så bra och vi åkte med sidan in i trotoaren där en isig liten snöhög stod. Eftersom det inte gick så fasligt fort trodde jag krocken skulle bli liten och då behöver man inte hålla i sig, tänkte jag. Det ångrade jag efteråt då mitt huvud slog i bältes-saken. Var lite yr ett tag på dansen men det gick som tur var över :)

I lördags hade jag min nya klänning, som har en dragkedja framtill som går att dra ända ner. Jennifer undrade om det var en riktig dragkedja som man kunde dra ner och då var Jonathan bara tvungen att testa om det gick, och visst gick det... haha!



Under kvällen var det en man (som inte hade alla hästar i stallet, så att säga) som ville dansa med mig och Maria hela tiden. Jag är inte personen som säger nej till danser, även fast det är personer jag inte vill dansa med. Men när det kommer läskiga eller fulla personer måste jag säga nej. Iaf så försökte vi undvika honom så gott de gick, men det var lite svårt då han lurpassade på oss när vi dansade med andra och vandrade runt på dansgolvet.. Som tur var hade vi Jonathan och Pontus som kunde rädda oss från honom ;)

Så kan det gå ibland! Som tur var förstörde det inte min kväll :)


Danshelg


Följde med den här pricken på en underbar danshelg i Östersund.


Kom hem för några timmar sedan och ska snart gå och lägga mig (fast klockan bara är nio). Men kan säga att jag har varit på den roligaste danshelgen någonsin. Bra band, bra folk (sjukt roligt att träffa folk man inte har sett sen i somras) och  att det för övrigt var sjukt mysigt.

Att jag visade brösten för alla, blev jagad av en läskig man och fick en bula i huvudet, tar jag imorgon. För nu säger jag god natt


Nya klänningar

Här kommer klänningarna jag köpte igår;


Den här godingen kommer användas väl ute på dans! (iaf tills Jonathan börjar klaga på den...Haha)
Köpt på GinaTricot


Tycker inte den här är en 'typisk' dansklänning, men finns nog många andra tillfällen jag kan ha den.
Kommer från H&M.

Ibland när jag ska köpa saker får jag lätt ångest och börjar vela "Ska jag köpa den eller inte. Är den verkligen fin, passar den mig?" osv. Samma sak gällde igår när jag testade klänningarna och när jag testade första så skickade jag iväg ett mms på klänningen till Martin, med texten "Vad tycker du om den här klänningen? Kan man ha den som dansklänning eller ser det ut som "hej jag är en söt liten flicka med stora bröst"?", haha som tur var älskade han klänningen och jag köpte den direkt :) 

2 dresses

God kväll. Idag var jag på stan, skulle egentligen bara hämta nya linser, men så klart är det svårt att ta sig en liten titt i affärerna ;)

Hittade två riktigt snygga klänningar, ena kommer bli super bra att dansa i, den andra vet jag inte. Får testa att dansa i den imorn då Martin ska komma och smaka på mina muffins som jag bakade igår.

Ni får se klänningarna imorn, för nu ska jag hoppa i säng så det blir fredag fortfare!


Muffins

Fick ett ryck att baka muffins förut. Så runt elva stod stora chokladmuffins med chokladbitar och chokladfrosting i mitt kök. Tyvärr räckte bara frostingen till tre st, eftersom formarna var rätt stora och jag försökte fylla ut dem så gott det gick. Men goda blev de :)


Novelltävling

På min skola pågår nu en novelltävling, där man kan vinna upp till 2500kr. Skulle inte sitta fe va? ;)
Dock måste det vara inom vissa ramar; Utspelas i moderntid i Sundsvall, handla om någon sorts mur, kan vara en vanlig mur eller varför inte en mental mur, ja bara fantasin sätter gränser! Men man måste såklart också ha en bra handling, vad den nu ska vara? Vad tycker ni?

Det är inget tvång att vara med i tävlingen, och jag har inte bestämt än om jag ska vara med eller inte. Men som jag sa, 2500kr rakt ner i fickan skulle inte sitta helt fel!




Solen är min vän

Vilket härligt väder det har varit idag! Fast jag inte kan åka och träna idag pågrund av en massa skolplugg så är jag endå glad! Sol kan verkligen få en på bra humör :)

Innan jag tar itu med skoluppgifterna ska jag städa upp lite i lägenheten. Förstår inte hur det kan ha blivit så stökigt redan, städade ju i söndags!


Så här ser jag ut idag. Linne - GinaTricot, Kjol (som egentligen är en tubtop!) - GinaTricot

Grattis!

Till mina två vänner Martin och Nathalie som kom tvåa igår på en buggtävling!

Att det också var deras andra tävling tillsammans gör det bara bättre. Dem är otroligt duktiga och jag är så glad för deras skull :)


Dancing queen

Säger god morgon eftersom jag klev upp för en timme sedan, ovanligt för att vara mig, men kom hem klockan fem imorse. Dansen igår var jätte bra, lagomt med folk så man slapp trängas på dansgolvet och det fanns gott om duktiga dansare.

Fick en hel drös av komplimanger av en person. Han nästan tjatade på mig att skaffa en danspartner, börja tävla och aldrig sluta. Han tyckte jag var vass och som en älva på en sjö, haha. En annan man blev jätte imponerad av mig för att jag bara hade dansat sen i somras :)


Nyvaken

Funkar det?

Linnet is back ;) Tycker ni det funkar med svarta jeans till? Tänkte köra på det ikväll. Om det inte funkar tar jag något annat, så var ärliga nu :)



Känner mig duktig

Mina lår var döda idag efter träningen igår, så då var det extra härligt att ha styrkeprov på idrotten och träning efter det. Men nu är jag grymt nöjd eftersom jag fick mvg på provet och överlevde träningen, haha.

Har just skrivit klart en svenska uppgift så nu blir det sängen och sedan blir det vila min stackars kropp hela helgen (nästan).


God natt!


Klassiker

Det är säkert många som har sett den här, men ärligt talat var det första gången för mig idag.




Nu kan jag inte sluta titta på den! Haha.

Första träningen

Nu var det ett tag sedan jag tränade igen och självklart skulle jag komma dagen då vi börjar med uppbyggnad för utesäsongen. Det betyder att vi kör en massa kondition, uthållighet och styrka. Jag tog inte i till max då jag inte har tränat på väldigt länge, men det kändes endå och känslan när man är klar är bara så himla underbar!

Nu har jag just ätit och ska jag hoppa in i duschen, om jag inte somnar ska jag försöka bli av med lite plugg också.


Mitt lov

Tyvärr är lovet över, men inta många veckor till nästa!

Gjorde inte så mycket faktiskt, tog det mest bara lugnt och vilade upp mig. Dansade iaf i onsdags och det var otroligt roligt, gick jätte bra och det fanns många bra dansare att dansa med. Fick dessutom en kommentar av en jätte duktig kille, han undrade om jag tävlingsdansade för han tyckte jag var jätteduktig :)



I helgen var jag med några vänner på filmkväll. Säger bara en sak se August rush! Otroligt fin film.
Handlar om en pojke som försöker hitta sina föräldrar genom att 'följa musiken'.


Tävling - Ring



Jag är med och tävlar om en ring hos Milla, från cathis.eu.
Man får själv välja vad som ska stå på ringen (max 14 bokstäver).
Tävlingen avslutas 1 april.

Syre på burk

Sitter och kollar på nyheterna och fick se en märklig nyhet. Syre på burk. Är inte det en väldigt onödig sak? Om man behöver syre är det bara att andas och jag tror man inte lever längre och får bättre hy (som de sa att man skulle få), dessutom skulle de bli jätte dyrt om man ska gå runt och andas sånt där hela tiden. Jag tror också att det innehåller en massa konstigheter som inte är bra för kroppen. Därför tycker jag att man ska hålla sig till vanlig hederlig luft :)


Hey, soul sister

Här kommer kvällens dansoutfit.




Statsbussarna

Måste bara få klaga på statsbussarna (igen). För de som inte bor i Sundsvall kan jag berätta att man inte får betala med lösa kontanter på statsbussarna, man får använda busskort, bankomatkort, köpa en biljett innan eller en biljett via mobilen.

När jag skulle åka hem från stan idag så skulle jag använda mitt busskort som vanligt, men hade tyvärr slut på pengar, så jag tog upp bankortet istället. Men nej det funkade inte heller för det går inte att använda mastercard på bussarna. Vad är det för sätt? De måste väl göra så att man ska kunna använda alla bankomatkort?! Tänk om jag hade varit hemma och skulle in till stan och inte hade haft möjlighet att fixa en biljett via mobilen tex?

Som tur var lät busschaffören mig åka med endå :) Glad jag blir över att det finns snälla personer ♥


plugga på lovet... Nej tack!

Fast det är lov har jag en massa skolarbeten att göra. Tänkte göra bort så mycket som möjligt nu så jag får resten av lovet fritt.



Mina roliga uppgifter...


Tack!

Tack så jätte mycket för alla tips om vad jag ska ha till linnet ♥

Just nu har jag besutsångest, jag vet inte vad jag ska ha för kläder på mig ikväll på dansen. Funderar på att testa att ha linnet och svarta shorts, men jag vet inte. Martin tyckte inte det såg bra ut... Annars har jag ett grönt linne, men tycker det är lite för bart och skulle passa bäst på sommarn, sedan har jag min vanliga klänning som jag alltid har på dans, så helst vill jag inte inte ha den. Åååh, vad svårt det ska vara =(

Vad ska ni hitta på en lördag kväll som denna? :)



Behöver hjälp!

Nu kära personer som läser det här måste hjälpa mig! Det är så här att jag har ett linne som jag jätte gärna vill ha när jag ska dansa, men problemet är att jag inte vet vad jag ska ha till. Jag kan inte dansa i jeans och helst inte i tajts/leggings (det blir otroligt varmt då). Det är nu som ni kommer in, vad tycker ni jag ska ha till den? Shorts? kjol? Vilken färg?





Det är öppet i ryggen, men fick tyvärr ingen bra bild på det.

Lill-lördag

Nu drar jag till Altira och dansar lite på lill-lördag. Ha en mysig onsdag allesammans! ♥



Så får det bli och det är upp till dig om det är så. (inte så farligt som det låter :))

Kista med telefon

Om man är rädd för att bli levande begravd har man möjlighet att bli begraven i en kista med telefon.

Jag vet inte vad jag ska tycka om idén. För hur många kommer tänka på att ringa efter hjälp när man 'återuppstår' och ligger begravd långt ner i jorden? och hur rädd skulle man inte bli om personen som just var död och begraven ringer en?


Läs mer om artikeln här.

¡Hola amigos!

Håller på att plugga spanska för fullt eftersom jag har prov imorgon. Men har tagit en liten pause för att smälta det jag hittills har läst :)



Idag blev det pannkakor till middag. Känner mig duktig eftersom jag aldrig har gjort det förut. Dock var det inte så svårt som jag trodde det skulle vara, hehe.


Bilderna gör det inte rättvist, istapparna är grymt mycket större i verkligheten. Snart kommer jag inte våga gå ut eller in genom porten då de hänger vid ingången...


Klippning

Det var på tiden. Igår bestämde jag mig för att genast boka en klipptid så fort som möjligt och inte var det en dag för tidigt. Senast jag klippte mig var i juni(!). Blev jätte nöjd med resultatet och har redan beställt en ny tid tills nästa gång så det inte går ett år innan jag orkar beställa en tid.


före


efter

Vad tycker ni? :)

RSS 2.0