Jobb-lördag

Blev kallad att jobba under ett bröllop i lördags och inte tackar man nej till att tjäna lite pengar. Blev lite småarbeten som göra sallad, duka, bära, hälla upp champange i glas om vi hade format till ett hjärta (så fint!) innan gästerna dök upp. Senare på kvällen när gästerna hade ätit sig mätta och belåtna drog det till herrgården bar där jag stod och försökte mig på att vara bartender för första gången. Gick förvånandsvärt bra och är expert på att göra Gin Tonic nu iaf, haha.. Skulle sluta jobbet kl 22, men tiden drog iväg så fort jag ställde mig i baren och blev fast där till strax efter tolv. Men det gjorde inget alls, roligaste jobbet på hela dagen plus att jag fick dricks, vilket de andra inte fick ;)


Besök hos faster

Den här dagen har varit riktigt seg och först såg det ut som att jag skulle åka till Holm över kvällen. Men istället blev det en tur till Birsta med mamma. Köpte en present till brorsan som fyller år imorgon, men som kommer vänta enda till söndag för att få den. Efter att ha köpt dyra chokladpraliner drog vi till min faster och fikade. Gav bort de dyra pralinerna och champange för att gratta till äktenskapet, eller vad man säger?

Känner att jag måste passa på att ta vara på tiden, det är bara 2 veckor kvar av sommarlovet! Usch vad hemskt!!....


The Hangover part II

Igår hälsade Martin och Hampus på mig en snabbis innan brorsan var snäll och skjutsade in oss till stan. Blev käk på Dragon House som vanligt. Har tappat räkningen på hur många gånger jag har ätit där nu, men kinabuffé är bäst!! Efter maten drog vi på bio och såg Baksmällan II. Grym film och vissa scener dog man bara av skratt. Lite festsugen blev man också..;) Efter filmen drog vi hem till mig och spelade kort och busade med Moses som är stadskatt över helgen.


Bitskada

Åkte som sagt till veterinären igår med Moses. Det visade sig att han hade blivit biten av ett annat djur så hårt att det hade gått genom rakt genom tassen och ett sår behövdes sys med ett stygn.

Får hatblickar hela tiden som visar att han inte alls är förtjust i veterinärbesöket, gå med en tratt runt huvudet och nu bo i ett främmande hus. Nu verkar han dock ha slagit sig till ro i sängen min. 


Missnöjd över att tvingas in i en bur istället för att få mat.


Stackarn har det besvärligt med tratten som slår i överallt.


Ser mycket hemskare ut när tassen är rakad. Huga!


Imorgon blir det ett besök hos farbror doktor

Min älskade bäbis gjorde illa tassen i söndags kväll. Vi tänkte avvakta för att se om tassen blev bättre eftersom såret såg bra ut. Men nu är han så svullen och kan knappt gå på den, så imorgon tar jag honom till en veterinär.

 Stackars älskling.. Det plågar mig att se han ha ont


Bingo, men ändå inte

Följde som sagt med mormor min på bingo idag. Var 12 omgångar och av dem vann jag 0 gånger. Så kort och gått sög det, för bingo är bara roligt om man vinner. Haha. Var dessutom sjukt nära att vinna 5000 kr!!!! Behövde bara nummer 70...


Blåbärsplockning och bingo?!

På någon vänster fick pappa med mig till skogen för att plocka blåbär. Efter att första myggan som surrade vid mitt öra var jag redan less och ville hem. Lyckades iallafall stå ut i en halvtimme, men då fastnade man istället i att rensa bären när man kom hem. Nu är jag lila om fingrarna och vill aldrig se blåbär mer.


Imorgon ska jag tydligen följa med mormor på bingo och då undrar jag... När blev jag 70 år?!

Helgen

Spenderade lördagen hos Martin tillsammans med Hampus, efter man hade sett en dålig fotbollsmatch av HSK där de förflorade med 4-1... Pappa hämtade mig dagen efter och man fick träffa hans nya som var jättetrevlig. Efter middag blev det kubb, jag och brorsan mot pappa och hans tjej. Jag och brorsan var grymma och ägde ut dem trots mina dåliga försök att få ner kungen.Pappas tjej bjöd på en jättegod blåbärspaj till fikat. Mums!


RSS 2.0