090330

Hej alla glada!
Skolan var helt okej, förutom att man höll på att somna på Vivians lektioner (som vanligt). Balklänningen som man håller på att sy på, börjar se ut som en klänning nu också. Testade den idag och jag är grymt nöjd! Ville inte ta av mig den, hehe,

Efter skolan drog jag och Martin M hem till Martin B, där vi gjorde latte och negerbollar, Martin M gillar inte kaffe så själv drack han saft. Sedan gick vi ut till dom söta lammen Martin har och man kan inte blir mer än kär i dom! Asså hur kan lamm va så himla söta och snälla? man vill inget annat än att pussa på dom. När vi senare kom in blev de guitar hero, jag ägde ju som vanligt på easy, haha.

Nu sitter jag här med engelska läxan som jag snart är klar med, sedan ska jag ta itu med Stalin.

        




stök och bök

Nu har jag varit riktigt duktig, har städat klart hela rummet (som är ju så oootroligt stort!) och även hunnit med att baka frukostbullar, dom är hur goda som helst och jag var ju tvungen att baka lite bröd eftersom pappas scones misslyckades, hehe. Ska snart börja med musik och historia arbeterna, men tänkte vänta tills brödet är klart. Medans kan ni få receptet här:

Frukostbullar (även kallad grötbullar)

1½ dl vatten
1 dl havregryn
2 msk margarin
1 krm salt

Koka upp och häll i en bunke.

1½ dl mjölk

Häll över.

1/3 pkt jäst
2 msk sirap
4-5 dl mjöl

Arbeta ihop en smidig deg.
Baka ut till 10 bullar och platta till dom lite.
Jäs 15-20 min.
Grädda i 10 min

090329

God morgon alla!

Har varit uppe ett bra tag, men har i princip bara gått runt o degat. Nu ska jag ta mig i kragen och få ordning på mig och mitt rum, sedan blir det plugg så man slipper göra det i sista sekunden (blir alltid så, elr hur?). Nästa vecka kommer bli så himla härlig. Ska på en queenkonsert, där marcus är med och körar sedan på fredag åker jag och hela nian till Vemdalen och stannar hela helgen, kommer bli grymt mysigt =)

Nu måste jag se till att jag gör nå nytta. Som avslut blir det en fin bild på mig och issa;


3 månader



Jag älskar dig <3

Dagens sanning

* Jag börjar bli sjuk
* Jag måste städa
* ..och plugga

* Vill att snön ska försvinna NU!

roligt? skulle inte tro det.

Ha en bra dag, allesammans!


090328

Världens sämta uppdatering, jag vet. Men har inte alls haft tid den här veckan.

I tisdags var jag på stan med Martin och Issa, det var sjuk roligt! Sedan bar det av till Balders där de var friidrottsmöte. I onsdags skulle jag först på synkontroll och sedan blev de träning. I torsdags satt jag i ca fyra timmar och bara lyssnade på en tjej som snackade om övningskörning.

Igår blev de bio med Martin, män som hatar kvinnor. Säger som de flesta, grymt bra! Speciellt när det också är en svensk film, brukar inte va så mkt för svenska filmer. Egentligen skulle det va några fler än bara jag och martin på bio, men Martin M, Magnus och Viktor skulle bort, Issa fick inte, Rikard och Axel kunde inte. Sen blev de lite roligt för enda fram till halv fyra så var det helt klart att Vickan och Eveline skulle med, men så skickade dom ett sms att dom inte skulle hinna och massa sånt, så jag och martin kunde inte låta bli att jävlas med dom, hehe. Så vi skrev massa saker om att vi redan hade beställt biljetter till dom, att jag inte tänkte gå med martin själv för emil skulle bli sur och han betyder ju trotts allt mer för mig och att jag sedan var påväg hem så det var försent att ändra sig. Så när bion var slut så erkände vi och jag tror inte dom blev så speciellt glada på oss, eftersom dom fick lite skuldkänslor, hehe. Så gåre om man dissar oss.

Så kvällen blev helt lyckad fast alla inte kunde följa med =)

negerbollar

Grymt dålig uppdatering, jag vet. Men har inte haft tid. Hela förra veckan var ju som en katastrof med läxor och prov, sedan kom ju Emil. Så då ville jag spendera all min tid med honom såklart.

Ska snart hoppa i säng så ska fatta mig kort om dagen. Började med skola där balklänningarna stod i högsta hugg. Nu började de också likna klänningar. Lektionerna flöt på som vanligt och dagen var slut. När jag kom hem drygade jag ut tiden framför datorn och senare på kvällen gjorde jag negerbollar. Kan någon förklara för mig vad som är kränkande med att säga neger? Asså personligen tycker jag inte det är ett förnedrande ord.

Måste också påpeka att jag är verkligen less på vädret just nu! Förra veckan hade jag sommar känslor och imorse när jag vaknade så snöade det ute! Sedan höll det på hela dagen, och inte vad det lite snö heller. Nej, nej. Det bara vräkte ner hela tiden med stora täta snöflingor! Nä hua, snart flyttar jag ner till Skåne!

En annan dag berättar jag om min mysiga helg med Emil <3

Nu kom jag också på att jag måste slå in en present. Så måste kila, pussar!

The one and only <3


Sommar



Idag på första rasten gick jag och Issa ut för vi skulle till den andra byggnaden. När vi öppnade dörren sken solen, värmde våra ansikten och fåglarna sjöng. Jag fick värsta sommarkänslan!  Fast Issa tyckte jag var lite tidig och sa att hon hade vårkänsla, hehe.

Nu måste jag gå och plugga på So-provet som jag har imorgon. Engelskaläxan får jag inte glömma sen blir det nog också matte så slipper jag göra den när Emil kommer.

puss påre!

Dagens outfit



Jeans från Gina Trico
Vit linne från New body
grå kofta från Wear it

Att göra

* Städa
* HK-jobb
* Första världskriget (prov)
* Stalin uppsats
* Tyska läxa
* Matte


Detta är då min att göra lista och allt måste bli klart den här veckan. Så det är bara att bita ihop och börja beta av punkterna allt eftersom.

Falu kurir - spelet



Så här såg det ut när jag gjorde mitt första och enda bra hopp i höjden resten gick åt helvete! Tänker inte ens nämna vad jag hoppade, det är såå jävulskt dåligt. Fattar inte vad felet va, men kan ju ha varit för att det inte har blivit av med nån träning på hela veckan och jag har bara tjockat. Fast ska kanske tillägga att jag persade faktiskt i häcken. Tyckte det va lite konstigt eftersom loppet inte var den bästa.

Annars var helgen rätt bra (tänker inte nämna Timrå matchen). Fick träffa mina två fyrmenningar som man inte träffar allt för ofta. Jespar har också varit ute i världen och rest så han kom hem i lördags och överraskade Filippa (som inte hade en aning om att han skulle komma hem).



Vädret var för övrigt helt toppen!

I Falun

Sitter nu hos Helen. Kom hit runt tolv, då hon bara släppte av mig, mamma och Annika vid sitt hus för att sedan hämta min tremenning. Så vi satte oss och åt lunch som hon så snällt hade lagat åt oss. Sedan bar det av till stan. Det blev smink till mamma och en kattleksak till lilla Moses.

Nu sitter jag här i soffan och kollar på mina tre feta brudar (elr nåt sånt), rätt dåligt, men finns inget annat att kolla på. Jag och Annika väntar på att timrå matchen ska börja.

Säger bara HEJA TIMRÅ!!!

Falun

Imorn åker jag då till Falun sedan blir det tävling på söndag. Får hoppas på att det går bra trotts att jag inte har tränat nånting under den här veckan (fy mig).

Ha en trevlig helg! =)

Jill Johnson - Jolene



Otroligt bra låt! Och Jill Johnson har en grym röst!

[I vanliga fall brukar jag inte lyssna på sån här sorts musik]

Timrå vs HV71

för tillfället står det 1-0 till hv, men det kan ändras snabbt! Håller hårt i tummarna för att timrå vinner ikväll för då har dom vunnit över hv och går vidare! hoppas hoppas!!

Ifall dom har otur ikväll är det hemma match på lördag, som är ett stort plus. Men det är självklart bäst om dom klarar det här nu =)


Dagens outfit


Whiskey Lullaby


Utvecklingssamtal

Är hemma nu från utvecklingssamtalet. Gick bättre än vad jag hade förväntat mig. Eller hade nog inte förväntat mig så speciellt mycket. Det enda som såg 'dåligt' ut var tyskan. Beror nog på läxorna som inte har haft samma bra kvalité som tidigare (får skärpa mig med det). Men jag har trotts allt blivit skoltrött och ända sen sjuan har jag kämpat för att vara bäst för att jag har fått den pressen från dom andra i min klass. Men nu känner jag att jag inte orkar med det. Så nu får det gå som det gå men jag kämpar självklart på lika mycket, men bryr mig inte om dom andra får bättre resultat. Iaf så har min klassförståndare lagt märket till det och förstår att det måste va mycket för mig (eftersom jag tränar så pass mycket) och som hon sa "ja och nu när kärleken också är inblandad".

Jaja, är iaf nöjd och nu ska jag kämpa in i det sista till sommarlovet =)


090311

Förstår inte hur jag kan va så himla trött hela tiden. Kan kanske bero på att jag har så himla svårt att somna på kvällarna. Någon som har ett bra tips på att somna fort?

När jag hade legat och vridit och vänt mig ett bra tag och klockan började närma sig tolv så somnade jag till slut. Men då kom jag istället till en hemsk dröm. Där jag var i nåt spökhus med två andra personer (det var som i en skräckfilm) en tjej i dörmmen sa något som "jag ser väl om det har varit någon här elr inte" och just då dyker de upp en hand och tar tag i min handled! Jag skrek till och vaknade helt plötsligt o mitt hjärta gick på hel varv. Fatta om jag var rädd. Tänkte nästan ringa Emil för vågade nästan inte somna om. Men efter lite funderingar så skippade jag det eftersom både jag och Emil behöver våran dagliga sömn. Men inte märktes det imorse att jag hade fått sovit något. Blä.

Ikväll ska jag på utvecklingssamtal. Får hoppas på att det går bra, brukar ju göra det. Hehe.


Bad

Var och badade med hela nian idag. Är ju rätt drygt. Asså 40 längder mage och 20 längder rygg i en halv bassäng med typ 40 pers? Nej tack säger jag, men vad gör man inte för betygen. Självklart var de lite saker till som vi gjorde, men de var så meningslöst enkelt. Kan nån förklara för mig varför man måste kunna hoppa från en höjd på 3 meter?

Nu är jag totalt trött och fundera på att ta en liten tupplur innan jag börjar med tyska läxan. Sedan om jag orkar blire lite matte och SO (första världskriget)

pussar

090309

God kväll allesammans! Första skoldagen idag då. Lika jobbigt att kliva upp imorse som alltid men skoldagen gick fort. Fick tillbaka två prov, tyska och fysik. Fick VG på båda. Är rätt nöjd. Borde annars bli depp för att jag inte fick MVG, men vet ni vad. Jag orkar inte bry mig om jag får MVG elr inte. Nu längtar ajg bara tills jag slutar nian och får börja på gymnasiet istället. Men jag börjar tveka om jag ska välja natur. Funderar på samhälle. Gud, vad svårt det ska vara!

Men nu ska jag inte tänka på det. Ska istället gå och hämta en muffins (ja, Carro var här idag så då blev det såklart muffinsbak). Sen blir det till att plugga lite så man har de gjort =)

See ya!


Tandvärk!

Aaah, jag blir galen! Har haft ont i tanden/tandköttet hela dan nu efter jag åt lunch. Kan inte tandspecialisterna skynda sig lite och komma på ett sätt att fixa mina tänder? Snälla!

Snälla snälla snälla..

Vad tänker svenska folket med? Inte med hjärnorna iaf. Star pilots var mycket bättre än Caroline af ugglas!
Så nu sitter jag här och deppar med en skål Jell-o (amerikans gelé efterrätt)

Måste bara tillägga att det finns en nackdel med att äta surströmming och det är att man luktar som ett as efteråt. Mitt hår stinker spya likaså mina händer. Mitt rum har fått samma lukt efter att min brorsa har sutit här och kollat på film. Aja, blir till att duscha igen då.


Surströmming

Nån mer än jag som bara älskar surströmming? Tycker det är så grymt gott, helt klart den godaste fisken som går att äta och jag skämtar inte. Det blev min middag idag, eftersom vi alltid äter de när Annika (min moster) kommer hem. Iof så har hon flyttat hem till Sverige för gott nu. Om jag har tur blir det oftare surströmming, hihi.

För övrigt har jag varit med Carro idag (fick äntligen tag på henne) vi fixade låtar till hennes iphone, åt semlor och berättade vad vi båda hade hittat på på lovet.


090307

Kom hem från träningen för en stund sen. Har duschat och ätit lunch. Nu försöker jag bara få tag på Carro. Hon tyckte nämligen att vi skulle va med varandra idag (inte tackar man nej till det). Men nu får jag inte tag på henne. Så får väl fortsätta ett tag till.

Ciao!


Så ska det låta

För en stund sen gjorde jag semlor som jag och mina föräldrar satt och mumsade på. Nu ska vi se på så ska det låta (är man svenne så är man)

Tjarå! =)

Filmkväll (igen)

I onsdags var det filmkväll igen. På dagen var jag så hurtig att jag tog två varv i elljusspåret med skidorna innan det bar iväg till Indal. Denna gång var det inte lika mkt folk som i helgen, men inte var de tråkigt för de. Vi kollade på nån dålig film som jag tror skulle va en skräck film men som bara var konstig. Har ingen aning om vad den hette. Sedan blev det Halloween, nånstarns i mitten av filmen lämnade plötsligt alla mig, så fick sitta och hålla om mig själv när de blev läskigt (hehe). Blev också skratt med Johan Glans och frammåt ett började vi kolla på en rätt rolig film som jag för tillfället glömt bort vad den heter. Men Martin och Frida somnade nästan direkt när filmen började. Så det slutade med att jag och Martin kollade klart på den innan vi gick o la oss (jag vet att det är så intressant o veta)

Dan efter åkte Frida och Martin hem före mig. Så jag och Martin gick ut och åkte skoter med Magnus.
Alltid lika roligt =)

På kvällen blev det träning för hela slanten. Det var rätt fult för vi va två aktiva och tre tränare, hehe.
Hade häck och det gick hyfsat bra =)


Dans kvällen

Har inte hunnit skrivit om hur det var på dansen. Eftersom jag har gjort massa andra saker och har inte haft tid. Så ska dra en kort sammanfattning om tisdagen.

Jag och Vickan drog till Bergsåkers folkets hus. Det hade inte kommit så många än. När Svänzons började spela var det två vuxna som började dansa, för att få oss ungdomar att också våga sig ut på dans golvet (I guess). Efter ett tag kom två killar och bjöd upp mig och Vickan. Så det var vi tre par som dansade alldeles själva, med fotografer runt om oss som knäppte kort hela tiden (under hela kvällen också i princip). Efter första dansen kom Martin, Magnus och Axel. Då började en bugg låt, men ingen vågade ta första steget ut på dansgolvet så Martin släpade med mig och det var ju roligt, amatör som man är stod man där med allas blickar mot en och massa kameror som knäppte stup i kvarten. Men lite roligt var det också (hehe). Iaf så blev det ju mer folk framåt kvällen, en hel buss med duktiga dansare kom också.  Fick dansa med en av dom, hua säger jag bara. Han var FÖR bra för mig! Jag fattade inte ett skit vad jag skulle göra och det var en aning pinsamt. Men när det blev sista dansen bjöd han upp mig igen och det gick ju bättre eftersom man gör inte så mkt på dom lugna låtarna ^^

Det var en riktigt trevligt kväll =) och till somarn ska trolivgtvis jag och Martin (kanske vickan) åka på sommardans skola! =)



Dans

Ikväll blir det dans igen, ska bli så himla roligt, som sagt jag älskar att dansa! <3 (hehe)

Nu måste jag bara leta reda på nå fint att ha på mig. En sak är säkert, det blir inte jeans. Hade de i torsdags och det var grymt varmt! Tycker synd om killarna som inte kan ha klänning, hehe.

För övrigt händer det inte så mkt idag, ska väl hoppa in i duschen om ett tag.

Om jag orkar skriver jag ikväll när jag kommer hem om hur kvällen har varit, kanske slänger in en outfit innan jag far också =)

090302

Trååååkigt!!!!

Jag skulle kunna dö av uttråkning just nu. Kommer inte på något att göra, känner mig för trött för att göra något. Den enda som är social med mig på msn är Martin som har minst lika tråkigt.

Tips på vad man kan hitta på?



*snark*


Sportlov

Idag är första dagen på sportlovet, känns skapligt skönt, speciellt efter helgens aktiviteter. Var så grymt trött igår, trodde jag skulle kollapsa på träningen av trötthet.

Jag har inte haft några större planeringar för vad jag ska göra på mitt sportlov förutom dansen jag har vetat om sen i torsdags. Men som det ser ut nu kommer det inte bli så träkiga dagar. På onsdag elr torsdag blir det kanske en till filmkväll och någon dag blir det bio med dom som vill =) sen blir det som vanligt träning (Y)

Haha, man kan inte ha ett liv om man går runt och skryter om att man har hånglat med en person och så har man inte gjort det. Vad tjänar man på det?

Filmkväll









Lite bilder från helgen. Sjuk trevligt, kanske blir en till mitt i veckan, får hoppas på det =)

RSS 2.0