Sprit med smak av ödla

I brist på annat att göra bjuder jag på en bild på spritflaskan mamma fick av min moster.



Morfar köpte den i Spanien för flera år sedan.

Nordeakampen 2008

För några år sedan var jag med i en lag-tävling och förra veckan hittade jag bilder från den tävlingen. Sjukt roligt! Vilka minnen som dyker upp :)


Innan tävlingarna började målade vi oss i ansiktet. Vi skrev SUF (Sundsvalls friidrott) i pannan. Dock blev jag solbränd och fick ett fint U efteråt..Haha!



Vilsen


Jag är glad!!!!

och varför? Jo, för imorn är jag ledig tack vare Olov min historialärare som annars vägrar låta oss missa en lektion. Grymt!

Något som inte var grymt var att komma till skolan och upptäcka att första lektionen behövde vi egentligen inte gå och andra lektionen hade vi inte. Nästa lektion skulle börja kvart över 12. Vad betyder det? Jo, jääääättelångt hål!


Har brytit mot en norm

För den som inte vet vad en norm är kan jag berätta att det vanligaste begreppet  är "en oskriven regel". Som en uppgift på kursen människan socialt och kulturellt skulle vi bryta mot en norm. Roligt eller vad?? Så tidigare idag knallade jag och min grupp ner till stan för att bryta normer. Vi började på H&M där jag och Olle skulle handla kläder. Olle var nämligen riktigt sugen på ett par korta jenas. En manlig expedit tittade väldigt konstigt på oss (enligt våra iaktagare i gruppen), sedan verkade han lite nervös när Olle behövde en större storlek på shortsen. Vi gick vidare till Gina Tricot som blev lite fail. Tydligen var tröjan Olle valde väldigt populär bland killar, hm.. Succé blev det på Kicks när Olle var ute efter en parfym. Hon som skulle hjälpa oss tittade först på mig som om det var jag som behövde hjälp. När han berättade att han var ute efter en parfym undrade hon om han skulle ge bort den. Eftersom han skulle ha en parfym till sig själv ledde hon oss till herrparfymerna, han berättade att han gärna skulle vilja testa Britney Spears-parfymer så fick han till svar att det fanns tyvärr inte för män. Det gjorde såklart inget för Olle, han ville gärna testa tjejparfymerna så vi knallade över till den sidan av affären.

Till en början var det riktigt svårt att hålla masken, men sedan gick det jättebra och det var så himla roligt! Vill bryta normer igen och igen och igen!!! hahaha.


Dagens stjärna (till vänster) Foto: Eveline

Plugga tillsammans med en vän

Jag måste då allt va bra snäll. För det första får jag alltid ångest över att åka buss till ett ställe jag aldrig har åkt buss till förut. Men jag offrade mig och tog bussen till Viktor bara för att hjälpa han med en uppgift han har fått i samhällen. Hur snäll är inte jag då???? Tyvärr hann vi inte med alla frågor innan jag var tvungen att åka på träning, så får se hur vi gör med resten.


Viktor och jag från Tallinn-resan.

När jag dök upp hos honom och vi satt och snackade om uppgiften tyckte han att det kändes som i amerikanska serier, då två kompisar sitter hemma och pluggar ihop, haha. Det visade sig att det var både min och Viktors första gång att plugga med en kompis sådär.

Tung träning

Man ska verkligen inte ta för långa vila. Redan innan träningen var jag jättetrött och var inte alls peppad på att åka och träna. På träningen gick uppvärmningen bra, men när vi kom till 60metersloppen var mina ben som borta! Jag var inte trött det var bara att det fanns inga krafter.. Som tur var gick styrkan bättre. Lär ha mysigt mycket träningsvärk imorn! :)


st.nu

Hållt en träning

Fyfan vad jag inte var glad imorse... Vaknade halv 3 på natten av ett sms, somnade om kl 6, klev upp 7. När jag kommer till skolan hade jag inte första lektionen vilken betyder att jag hade kunnat tagit sovmorgon!

Menmen... Skolan knallade på, var lite lagomt småtrött när jag kom hem, käkade och sedan bar det iväg till Balders. Jag och Alex skulle nämligen hålla dagens träning med komet-gruppen (födda 98-99). Det gick jättebra och var grymt roligt att lära ut barnen i höjd och längd. Dock blev jag riktigt sugen på att själv skutta över ribban..

Nu sitter jag och brorsan i min lägenhet för mamma har för tillfället kickat ut oss från sin lägenhet. Blir till att plugga skulle jag tro.


En till bild från reportaget i Sundsvalls tidning.


JULOUTFIT



Har glömt att visa det slutliga resultatet på vad jag hade på julaftonen. Skippade kavajen, tyckte det blev finare koftan.


Saknar mina pojkar


Shopping och chokladbollar

Har varit en helt okej dag idag. Drog på stan med mamma där hon köpte skor till mig sedan hittade jag även en tröja och en kjol. Visar sen.

Nu på kvällskvisten har jag inte alls gjort mycket, bara bakat chokladbollar och tittat på desperate housewives. Inte helt fel det heller! Ska snart gå och lägga mig för att inte vakna allt för sent imorgon. God natt.




tiK toK


Hos Viktor


Drog till Robin i onsdags och träffades hans nya katt, den va jättemysig och jättego! När jag kunde slita mig från bäbisen gick vi hem till Viktor där hans tjej och hennes kompis var. Vi umgicks, spelade kort och Wisshagen joinade oss också framåt kvällen.

Var skönt att få träffa lite folk efter att ha suttit och ugglat i holm i flera dagar nu.


Robins kattunge var dock inte lika söt som min moses (på bilden) var när vi hittade honom♥

Reportage: Träning i sjukhuskulvurten



För några veckor sedan var sundsvalls tidning på en av våra träningar och gjorde ett reportage om att träna i sjukhuskulvurten. Idag kom artikeln ut och ni kan läsa den här där det även finns fler bilder.

Nyårs bilder


Martin och Fredrik lekte i snön.







Vi var mycket skeptiska till hur stripsen skulle smaka.

Som sagt..

Födelsedagsbarnet.

















Verkar som någon har bra kort.



Någon som kan lista ut vad de ska föreställa?



Trött, tröttare, tröttast..

Nyår

Hade ett jättetrevligt nyårsfirande, men är glad att jag är hemma där jag har ett riktigt badrum, hehe. Det jag sa i förra inlägget om att jag inte skulle ha höga förväntningar att Timrå skulle vinna matchen i torsdags. Det är bara att stryka det! De spelade riktigt bra och deras målvakt var grym.

Nöjd över Timrås insats åkte jag till Liden till en stuga långt långt inne i skogen. Vi spelade kort, umgicks, tjafsade om vem som skulle sova vart, låg och pratade känslor tills vi alla slocknade i varsin säng runt sex på morgonen och sov till tolv då vi vaknade av att det var svinkallt i stugan. BG och Hampus stack iväg för att handla så jag, Martin och Fredrik stack ut och roade oss vid sjön innan det blev för kallt så vi stack in och spelade tv-spel, tittade på bilder och videofilmer på datorn. Efter flera timmar kom BG och Hampus tillbaka med varorna och det blev tennisturnering på tv-spelet innan maten. Eftersom det också var Fredriks födelsedag så fick han en puck med en Timråspelares autograf på, av killarna.

Det var många timmar kvar innan tolvslaget så vi satte oss och spelade poker och vinsten var massage av övriga personer. Jag var så himla nära att vinna, men tyvärr snodde Martin vinsten av mig.. Som tur var fick jag lite massage av BG endå :) Det blev lite mer spel och lite tittandes på Sverige-Kanadamatchen innan vi stack ut för att smälla raketen och fira in det nya året. Sedan blev det matchen igen och jäklar vad spännande det var!

Vi stack ut och gjorde pyramider och grejer i snön, körde också rygby innan BG och Fredrik lessnade på att förlora hela tiden så vi stack in och spelade mer kort istället.

Norberg och Hampus gick och la sig men jag, Martin och BG höll oss vakna till sju på morgonen innan vi även somnade och sov till halv tre!

Var jättemysigt att vara i stugan med pojkarna, men jag föredrar att ha ett badrum med en dusch och riktig toalett framför ett utedass..

Bilder kommer!


RSS 2.0