090529

God middag alla! Soft dag på skolan idag. Sedan bar det av till stan med Martin B och Magnus. Skulle köpa present till Martin M som fyller år i helgen! (Kalas imorn!) och till Carro, sedan lite saker som jag behöver till balen. Men så klart var det jag ville ha slut(!). Men inte deppar jag, bad mamma köpa det istället i sthlm, annars äre bara att komma på en fiffig lösning ;)

Nu måste jag städa, mitt rum ser ut som jag vet inte vad. Puss


just 12 days leftUngefär så här ser man ut nu på slutet av terminen (hehe).

Har varit duktig idag har både skrivit en bokrecension på engelska och pluggat till matte provet som är i morgon. Ovanligt eftersom jag alltid brukar skjuta upp det så det bli att jag sitter klockan tio och nöter in det jag orkar innan jag skiter i det och hoppar i säng i hopp om att det kommer gå bra. (Y)

Det här är inte mitt starkaste änme i matten men jag hoppas det kommer gå bra ändå =)

Övningskörning

Måste bara berätta om i helgen då jag och mamma övninskörde för första gången. Det gick ju skapligt bra =) förutom att handbromsed va i en bra stund (hehe). Men jag skulle iaf försöka få bilen att rulla men den ville inte(!), då mamma säger "Du har fått motorstopp..". Sedan skulle vi åka lite och mamma var rädd att vi skulle åka ner i diket för jag var nära rätt ofta, men vadå? Det var ju svårt att se det. Sedan var det dags för att växla, hehe. Från ettan till tvåan blev istället till trean och så klart påpekade mamma det, då var jag snabbt fällde en kommentar "Jag kör ekologiskt". Hihi


Men för att va första gången så tyckte jag gjorde det skapligt bra för att vara mig =)

BalklänningenNu är min balklänning äntligen klar och jag är otroligt nöjd! =)
Nu längtar jag som tusan till balen då jag kommer få hår och smink fixad på sax&kam!

???

Vad ska man göra när man saknar en person så himla mycket och ångra det man har gjort, men vet att känslorna är borta?

Plugga

Måste räkna matte och skriva klart lite på geografin. För imorn är det diagnos och geografin ska in. Usch på det säger jag bara!

Men plus är att min balklänning blir klar imorn! *überlycklig*


Phantom of the opera + Chokladbollar!

Igår såg jag, Emil och mamma på Phantom of the opera. Var inte alls som jag trodde att den skulle va. Trodde det var en romantisk berättelse då tjejen och fantomen blir kära i varandra. Men nej då, fantomen var ond och mördade folk utan att bry sig ett dugg! Men trotts att jag hade fel om handlingen så var den bra =)

Haha, fick och pappa att baka chokladbollar till oss också! Trodde jag aldrig, hehe.

hahah!

Ja, man känner ju sig duktig och minst sagt teknisk! Jag har inte kommit in på msn sen igår kväll. Jag och pappa har försökt klura ut vad felet kan ha varit. Vet ni vad det va? Datumet på datorn var fel!! Låter konstigt att man inte kan logga in för att datumet är fel, men så äre. Och det kan ju stämma eftersom jag och Issa höll på att kolla datum igår på datorn.

Ja, så kan det gå. Men nu är jag inne igen =)

Besök

Fick besök av min goda vän Isabelle förut. Vi bakade kladdkaka och såg på American pie. Sedan blev det så klart att kolla hur det gick för Sverige i finalen. Men tyvärr var hon tvungen att åka hem innan tävlingen knappt hade börjat. Men roligt hade vi iaf :)

Msn

ååh, vad less jag är på msn nu! Kan inte logga in och förstår inte varför!

*suck*

Träning

Nu har jag ätit frukost och bytt om, så nu är det dags att ge sig av till träningen!

Hoppas det kommer gå bra med tanke på min onda rygg och knät som var nästan helt bra tills jag vred den igår. Men ingenting är brutet så man ska inte klaga!


Bättring

Som jag säger hela tiden så ska jag bättra mig med bloggningen. Men har ju inte så mkt att skriva om. Tips? =)

Dessutom skulle det kännas mycket roligare om jag får lite kommentarer (a) puss på alla som läser min blogg <3

Avslutningsfoto(2)

Så här fin var jag på avslutningsfotot ;) haha


Sommardansskolan!

HERE WE COME!!!!!

Avslutningsfoto

Imorn är det dags för avslutningsfotot. Min klass har valt skogstema. Så jag kommer antigen va en skogshuggare elr ett lingonris ;) haha. Så vi få se vad det blir imorgon!

Om ni vill kan ni lägga till mig på blogglovin =)

Puss och godnatt för nu ska lilla jag sova!

Grillning

Trotts knäskadan som jag fick igår hade jag otroligt trevligt. dagen bestod av en god grilling som hade räckt till dubbelt så många som vi var. Efter maten gick jag, Madde, Magnus och Victor in till fårhagen för att klappa på dom. Tyvärr ville dom inte de så det blev mest att vi vallade runt dom i hagen (haha). Efter blev det då fotboll. Det var faktiskt roligt, kände inte av smärtan så mycket då. På kvällen blev det mys med film =) 

Bilder kommer upp senare. Puss!

Ajaj

Igår kväll spelade vi fotboll. Jag och Martin M sprang på samma boll och det slutade med att vi flög i backen. Nu gör mitt knä skapligt ont. Tråkigt att man inte kan träna nu på ett tag.

Men för att muntar upp mig så ska jag göra mina goda muffins! Var ju jätte länge sen jag jorde dom sist!

It´s hard

Har inte kommit på något speciellt att skriva om i min lilla blogg så tänker hålla fast vid mitt liv. Tills jag kanske kommer på något annat som kan intressera ;) får väl hitta på lite saker som kan göra mitt liv lite mer intressant?

Ska iaf till Martin imorn, blir grillfest med vännerna, mys!

Vet att jag ha varit dålig att uppdatera, men har inte hänt så intressanta saker tyvärr. Får sätta igång hjärnan så de blir nå fart på bloggen! elr vad säger ni?

Puss på alla som läser min blogg <3


Can't Help Falling In LoveUnderbar låt från Elvis

StefanFör att göra min brorsa glad så lägger jag upp en bild på honom.
Det är då Stefan och är min äldsta bror. Som de flesta syskon kan han va jobbig, men självklart älskar jag han oerhört mycket och skulle bli väldigt ledsen om han försvann ur mitt liv.

090504

Nu måste jag komma på något intressantare att skriva om här på bloggen än om mitt vardagliga liv så man tycker det är roligare att läsa min blogg. Men vad skulle det kunna vara?

Ja, jag  får se till att tänka ut något, kanske en blandning mellan mode och musik? =)

Vi får se, undertiden får ni fortsätta läsa om mitt lilla liv i Holmskogarna. Pussar

090502

Sitter i Emils rum med hans släkting Johan. Emil själv är någon annanstarns. Idag har vi inte gjort så mycket som vanligt, varit ute, handlat godis och spelat kubb.

Emils söta lillebror plockade också blommor till mig =)

Nu ska vi tre äta godis och mysa. Pussar

RSS 2.0