Filmmys

Igår skulle jag och Martin ha lite 'quality time' medans Maja var på bio med en vän. Men bion slutade så sent så de avbokade biljetterna och Maja följde med hem till mig. Det blev lite filmtittande och vi hann se litegrann av This is it innan Martin och Maja åkte hem. This is it är så grymt bra!

Idag ska vi åka in till stan och fika. Får hoppas på att solen tittar fram så man kan sitta ute vid hamnen.


Det är så grymt najs att titta på projektorn!


Sommarjobb

På helgerna sommarjobbar jag på en herrgård, där min huvuduppgift är att servera kunder på sommarcafét och även då ta betalt. Men jag får också städa, bäda sängar osv.

I söndags hade jag inget att städa och inga sängar att bädda så jag skulle bara sitta och vänta på kunder (efter att jag hade kokat ägg), på hela dagen kom det inga gäster. 300 kr för att ha kokat ägg är inte dåligt.


Friidrottskolan

Måndagen, tisdagen och onsdagen spenderade jag på Balders för att vara ledare på friidrottskolan med mina klubbkamrater. Man kan undra varför jag ställde upp eftersom jag aldrig brukar ta hand om barn, haha. Men bara för att Daniel frågade mig kunde jag inte säga nej. Blev mycket lekar och en del grenträning också. Dagarna kändes långa då alla ungar skulle klämga på en hela tiden. Som tur var klängde de inte lika mycket på mig som på Dennis, stackarn.. Hehe.

Men att få 750kr i presentkort på stadium efter tre dagar med ca 40 ungar, känns det rätt värt det :)


Bilder från SDS










Sommardansskolan

Igår kom jag hem efter fem helt sköna dagar på sommardansskolan. Gissa om man är slut i kroppen?

I Fredags åkte jag, Martin, Maja, Nathalie och Kristoffer mot Myrviken. Bara för att jag inte fick läsa kartan åkte vi vilse och om inte jag efter ett tag hade fått kollat på kartan och upptäckt att vi åkte åt helt fel håll, vet jag inte vart vi hade hamnat, haha. Vi kom iallafall fram efter ca 3½ timme (och det skulle ha tagit kanske 2½ timme annars) och vi träffade flera personer som man inte har sett på evigheter!!!

lördagen blev det lite bus på morgonen där vi bland annat fick lära oss folkdans innan det blev bugg på eftermiddagen. På kvällen blev det tävlingar innan det var dags att åka på dans med Shake. 

Söndagen var ingen höjdare för mig. Vi skulle ha Rock nästan hela dagen men eftersom det inte är så bra för min rygg så skippade jag det, istället tyckte jag att jag kunde få bugga med blå grupp istället (som jag gjorde dagen före) men det fick jag inte eftersom det skulle bli orättvist mot de andra som hellre ville bugga än att köra rock. Men blev extra träning efter middagen så fick dansa av mig då istället.

Måndagen var nog bäst. Det var lindy hela dagen och det är så grymt roligt! Fast jag syndade lite och gjorde 'grod-hoppet' fast jag egentligen inte får hoppa, hehe.

Tisdagen bestod av Boogie-Woogie, helt okej, men inte lika roligt som lindyn ;) 

Onsdagen, sista dagen. Hade bara lektion i bugg innan vi var tvugna att packa ihop våra saker och sedan öva på alla danser eftersom vi sedan skulle visa upp vad vi hade lärt oss i en uppvisning.

Det går inte att beskriva med ord hur otroligt roligt det är på sommardansskolan, man måste uppleva det själv för att förstå och hur många nya vänner man hittar!!


Den hår låten kommer alltid påminna mig om SDS 2010

STUDENTEN

Igår tog min bror studenten. Det var jätte fint väder och hur roligt som helst. Tyvärr var det smockat med folk så man såg inte så mycket när han kom ut på trappan.

Efteråt åkte hela tjocka släkten hem till mig medans Marcus åkte flak. Blev lite ost och kex innan vi skålade i champagne (alla förutom jag och de som skulle köra fick jordgubbsvin) och åt jordgubbar doppade i choklad. Som mat blev det mormors underbara smörgåstårtor, ingen gör bättre smörgåstårtor än henne ♥ Till efterrätt blev det glass. Gissa om man blev mätt ;)


Grattis brorsan :)

Kläderna


Den blå&vit randiga kommer från H&M. Perfekt liten sommarklänning som man kan ha på sig när man ska till stranden.

Skjortan kommer också från H&M. Tänker ha ett par tajts till den men orkade inte byta nu, hehe.

Köpte också  två vanliga linnen, ett svart och ett vitt linne från H&M.



Dessa söta små linnen kommer från Gina Tricot.



Till sist köpte jag dessa shorts på Cubus.


SUMMER CLOTHES



Som ni ser har jag handlat rätt mycket idag. Tyvärr hinner jag inte visa kläderna just nu för jag måste städa lägenheten eftersom vi ska fira min brorsas student här och dessutom packa för på fredag åker jag till sommardansskolan! ♥

Förhoppningsvis får ni se kläderna senare ikväll :)

Födelsedagsfirande

På lördagen vaknade jag upp hos Martin Mehlin. Inte fick vi sova länge eftersom dagen skulle planeras och senare skulle Martin spela match. Efter frukosten stack Fredrik hem medans jag, Martin och hans bror planerade. När klockan började närma sig tolv drog vi iväg till (älskade) Holm. Matchen var grym eftersom Martin gjorde mål och det var det första målet han någonsin har gjort i A-laget. När vi åkte tillbaka till Liden plockade vi upp lite folk som skulle vara med och fira Martin. 

När vi alla var samlade skulle vi leka lekar. Det blev bl.a sillburken (ungefär som kurragömma), stapla vedträn, frågesport, kortleken; man ska förflytta ett kort med munnen mellan sitt lag och man får bara suga fast kortet med läpparna och ta emot kortet på samma sätt. Haha, den leken är så rolig, speciellt då det bara var killar där (bortsett från mig) och två råkade pussa varandra ;) Till sist spelade vi potatispaintball.

När lekarna tog slut och vi hade ett vinnade lag (mitt såklart) käkade vi tårta och Martin fick öppna sina paket. En skjorta fick han av mig och hörlurar av dem andra. Tror han blev nöjd :)

På kvällen myste vi framför en film innan vi alla slocknade i varsin säng (förutom Fredrik och Pontus som delade, hihi)


BG och Fredrik körde lite skuggteater för mig medans de andra fixade snacks ;)

Förhoppningsvis kommer det mer bilder, ska bara få dem först av Martin.


Fredagen hos Martin B

Har inte haft tillgång till internet på hela helgen så tänkte berätta lite kort vad jag har haft för mig.

I Fredags åkte jag och några fler till Martin för att grilla. Jätte trevligt var det och Martin har en jätte söt liten kattunge som heter Sigge, hur go som helst!

Efter maten spelade vi land&rike innan vi bar iväg till en fotbollsplan och spelade fotboll. När vi alla var trötta och godissugna åkte vi hem till Martin igen, men blev inte kvar där länge innan Martin Mehlin och Fredrik kom och hämtade mig.


Sigge ♥ Foto: Maja Vestling

A present for you


Vad kan gömma sig i det här stora paketet? Den är till min goda kompis Martin B Mehlin som har fyllt år och ska firas imorgon. Hoppas att han gillar presenten :)

När jag köpte presenten fick jag den inslagen direkt och bar runt i den i en påse. Just när jag skulle gå ut från en automatisk dörr så kommer en kompis o hejar på mig, så jag stannar till och hejar innan jag fortsätter går. Men just då börjar dörrarna gå igen, men jag hindrade dörrarna att åka igen med min arm (som jag bar presenten med) för att få dem att öppnas igen. Tror ni att de gjorde det? Nä... Så dörrarna mosade presenten och min arm innan de öppnades igen. Fick nästan panik där ett tag när jag märkte att dörrarna fortsatte att stängas, haha. Som tur var gjorde det inte så ont och presenten klarade sig :)


Altiras våravslutning BILDER






Facebook spel



Coolt att jag ligger på 8:onde plats på ett facebook-spel va? ;) För spelet var så svårt också.. Haha.


Altiras våravslutning

Kvällen spenderades på Altira där det var våravslutning och det betyder klubbmästerskap. Alla som vill i klubben får anmäla sig och sedan lottar domarna ut par. Rätt roligt, men inte om man skulle hamna med någon super dålig.. Haha. Som tur var hamnade jag med en som heter Roger som är en kursledare. Det skulle bli väldigt ojämt om domarna gick efter hur duktiga var så istället gick alla som var gladast vidare. Jag och Roger lyckades ta oss till final! Vet inte vilken placering vi kom på, men vi var tyvärr inte topp 3. Är nöjd endå :)

En massa kort togs också, så man får se vart alla bilder hamnar. Troligtvis på någons facebook som man inte har någon aning om vem det är, haha. Få se vads som dyker upp.

När jag kom hem satt en kille från grannhuset ute på gräsmattan med en kompis. Slutade med att jag satt där och var sociala med dem innan de stack in mot stan och jag gick in till mig. Tänka sig att man har bott här i snart ett år och vet inte vilka ens grannar är, eller det är kanske normalt?



RSS 2.0