My biggest fan!Oj, inte visste jag att jag hade fans! Haha..;)


Billiga skorEfter träningen drog jag, mamma och brorsan till Ica Maxi där jag hittade dessa söta skor för endast 49 kr! Hur bra är inte det????


Baka baka liten kakaBlev sugen på att baka mina, Davves och Johan hälsomuffins, eftersom jag fortfarande hade ingredienser kvar och dem vi bakade tog slut så himla fort!


Basket och smoothie

Gårdagens väder var rätt trist och planerade egentligen att spendera dagen i sängen tills det var dags att göra sig redo för dansen på kvällen. Men det slutade med att Isabelle fick upp mig och vi drog till stan och spelade basket med hennes kille och Davve. Det gick väl sådär för mig... Haha. Vann iallafall en gång på stress, men försten till 21 poäng kom jag sist med hela 3 poäng.... Haha ;D

När Isabelle och Patrik var tvugna att åka hem och tvätta drog jag och Davve istället till Ågläntan och tog varsin underbart god smoothie. Jag och Davve kommer seriöst bli stammisar där. Underbara ställe!


Fika och en massa snack

Efter att inte ha setts på flera veckor kom Davve och Johan och hälsade på mig tidigare idag för att ta igen det vi har missat och bakat hälsomuffins, smaklösa men ändå goda för att vara nyttiga så tummen upp! Halv tio blev vi sugna på kaffe och drog in till stans nyöppnade café och snacka om att vi inte blev besvikna på stället! Dit kommer vi spendera resten av sommaren iallafall. Ställen var jättemysigt som var en blandning av fika/mat/bar-ställe, sedan ett stort plus för personalen som lät oss sitta kvar även fast de hade stängt och vi blev kvar där ett bra tag.


Friidrottskolan 2011

Tänkte börja lite där jag slutade blogga sist. Nämligen innan skolavslutningen. Första veckan på sommarlovet var jag också några i friidrottsgruppen ledare på friidrottskolan. Jag och Åsse hade den yngsta gruppen med 22 6-7åringar. Krävande men jätteroligt!

Höjdpunkten på friidrottskolan var helt klart när Alice råkade hälla saft på ett barn, vilken hon inte märkte försen ett barn bredvid sa det till henne, haha.
Daniel visade sin finaste brännbollspose.

Jag är förövrigt jättedålig på namn och lära sig 22 barns namn är inte lätt för mig. Men jag nötte in dem och lärde mig allas namn på de tre dagarna, dessutom dagen efter friidrottskolan började jag prata i sömn mitt i natten, och vad pratade jag om? Jo, jag höll på att räkna barnen och upptäckte att vissa saknades! Hahah..


Upptagen och ingen blogglust

Ja det har varit väldigt dåligt med bloggande jag vet.. Men har varit upptagen med både det ena och det andra. Kanske berättar vad jag har gjort, kanske inte. Jo, det kommer jag nog göra men inte så detajlerat och det kan bli idag, imorn eller om 6 veckor. Det vill säga när jag har tid och lust för att blogga vilket jag inte har just nu, puss!Ska i alla fall dra iväg till en camping nu och lyssna på en vän till familjen som ska spela och sjunga.


RSS 2.0