Vårshow

Det var otroligt bra. Fattar inte hur man kan sjunga och spela så bra som dom gjorde! Önskar att man själv kunde det, men det är en dröm som aldrig kommer bli sann. Hehe, tyvärr.

Eftersom det är  en musikinriktad skola så var det inga sketcher med, bara några som 'underhöll' publiken medans de gjorde scenbyte, elr vad man nu ska kalla det. Vissa saker var roliga men andra var bara tråkigt, Menmen, inte lätt det där. Vet jag ju själv eftersom vi håller på med det på våran lilla skola också. hua, undrar hur det kommer gå.

Efteråt gick jag, Isabelle, Martin B, Martin M, Alexander, Magnus och Viktor till kebabcity för att äta lunch (mums!). Vi fick besök av några andra från nian men jag minns inte alla som kom så skriver inte upp dom jag kommer ihåg ifall att jag glömmer någon. Vid ett tiden nån gång, skulle alla ta bussen hem förutom jag, tänkte gå på stan tills mamma slutade jobbet. Strosade runt i butikerna hittade inget jag ville ha. Till slut hittade jag Carro, Amanda och Nika, så hängde på dom. Det slutade med att Nika gick med en som heter Johanna (de skulle fixa något) och vi andra hamnade på doken i två timmar. Man kan ju undra vad man gör på donken i två timmar, speciellt när man inte heller bestämmer något. Jo, man gör ingenting. Man sitter och fördriver tiden med att kolla på alla människor som går förbi. Vi fick också 'bevittna' en liten unge, kanske va runt 8-9 år(?) som hade blivit haffad av polisen, trolivgtvis för snattning. Det enda vi såg var att han, polisen och trolivgtvis hans pappa stå och diskutera utanför H&M. Tyckte lite synd om pojken, för hans pappa såg inte så speciellt glad ut. Men men, man får ta konsekvenserna efter sina handlingar trotts allt. När de två timmarna hade passerat stack Carro och Amanda till någon kiosk och jag strosade iväg igen på stan för att göra ett nytt försök med att hitta något. Och det tog inte sån lång stund innan jag hittade en kjol och en enkelfärgad tröja på H&M.  Äntligen!

Nu sitter jag har och har inget bättre för mig. Skulle egentligen träna imorn men det blir inte så för att tydligen kan ingen tränare komma och vi har inte tillgång till någon idrottshall. Synd, jag som dissade Martin B (och alla andra som skulle till han på filmkväll) för att jag skulle träna imorn. Inget att göra något åt nu. Får iaf en härlig sov morgon imorn. Härligt, jag som har varit så grymt trött den här veckan så jag vet inte vad!

God natt!

1 månad

Idag har jag och min underbara kille varit tillsammans i en månad =) mysigt, synd bara att jag inte kan va med han. Får helt enkelt vänta tills nästa gång vi ses, fast jag saknar han så otroligt mycket!

Jag skulle kunna skriva många många rader hur mycket jag saknar och älskar han, men tyvärr har jag inte tid. För nu måste jag byta kläder o fixa till mig för om ca 50 min ska jag o mina kära morföräldrar dra till Hedbergska för att se äntligen se vårshowen =) kommer nog hem rätt sent (gjorde det iaf förra året) så är inte säker på om jag hinner lägga in ett inlägg om hur den var ikväll. Det blir då troligtvis imorn efter jag har sett den igen, hehe.

btw, So-provet gick inge vidare. Visst vi fick ha boken med oss o så i den så mycket vi ville. Men många saker stod inte i boken som stod på provet! Inte orkar man läsa igenom en 500 sidors bok för att hitta ett ynka litet ord. Och ofta man vet när Mikael dagen är =S nä, så det provet är jag inte nöjd med, får hoppas att jag iaf får ett G. Tycker dessutom synd om dem som inte ens han göra klart och inte får mer tid till det. Som sagt vet jag inte hur våra lärare tänker.



Älskar dig Emil <3

Usch

Har verkligen ingen ork för att plugga nu. Är trött och mår illa. Känns ju verkligen härligt att  plugga tre ämnen. Får bita ihop och få det överstökat så jag har resten av kvällen till att inte göra ett skit. Men som det känns nu kommer det ta hela kvällen att plugga. Vi får se hur det blir!

Längtar till fredag då det blir Vårshow för hela slanten på Hedbergska! Ska då gå med hela nian. Showen varar inte så länge, så efteråt kan man ju ta en sväng på stan, kanske hittar nå fint. Länge sen jag var på stan sist, när jag tänker efter. På kvällen blir jag o mamma själv hemma eftersom brorsan är med i vårshowen så kommer han spela den ett antal gånger på fredag. Så vi 'tjejer' tänker köpa pizza att ta med oss hem o bara mysa =)

Nej, nu har jag inte tid att sitta här med om jag ska hinna med allt!


måste bara tillägga att jag kommer tjuvkolla på vårshowen imorn redan med familj och släkt, så jag kan senare på fredag avslöja för dom andra vad som händer ;) hehe


Sköna onsdag

Måste bara tillägga att onsdagen är den bästa skoldagen på hela veckan. Börjar med en timmes bild, 40 minuter tyska, So (40 minuter) lunch, So igen (40 minuter), HK och sedan slutar man 13.35.

Denna dag har varit helt okej. Efter skolan kom min kära vän Caroline till mig. Ville få sina naglar fixade, för jag är tydligen jätte bra på att måla naglarna. Höhö, kan jag inte påstå. Men det blev inte helt misslyckat trotts allt. Förutom att måla naglarna så tittade vi på Magnus Bretner klipp på youtube. Haha kult liv! När hon hade åkt hem satte jag mig ner för att stämma gitarren och jag tror att jag lyckades faktiskt! Haha, jag är inte så bra när det gäller gitarr, men det börjar bli bättre och bättre.

Nu sitter jag här och väntar på mat, sedan blir det till att plugga ännu mer. Har So prov imorn, mattediagnos och engelskaläxa. Är inte säker, men skulle inte förvåna mig om vi har matteläxa också till fredag. Fråga mig inte vad mina lärare tänker med, för det vet jag inte. Man får helt enkelt bara bita ihop dom sista månaderna innan det blir dags för gymnasie! =)



Moses är allt bra stilig i sin rosett =)

090127

Tänkte slänga in ett inlägg innan jag går och lägger mig. Är rätt trött. Hade som sagt prov idag. Det gick hyfsat, fick verkligen lära mig "skriv det första du tänker på". Självklart skrev jag en sak, ändrade det, kollar i boken efter provet och visst var den första saken rätt. Aja, inget att göra något åt. Får hoppas på att det blir ett bra resultat iaf. Efter skolan åkte jag iväg till stan för att träna. Häck stod på schemat. Jag blir så himla less, det stämmer inte! Får fel ben till första häcken hela tiden! Men då kom Robban och Dennis på att jag skulle byta ben i startblocket. Haha, det var ju rena rama skämtet! Har aldrig varit med om att det har gått så dåligt! Jag har aldrig någonsin stått med fel ben i startblocket. Så jag kan säga er att det kändes ovant. Det enda bra var att jag kom med rätt ben, så Robban tycker jag ska köra på 'fel' ben i startblocket så får vi se hur det slutar. Får helt enkelt vänja mig. Vi drog senare in på gymmet där vi gjorde några övningar. Jag börjar bli stark må ni tro! Träningen slutade fort. Så nu är jag hemma, har just pluggat klart tyska.
 Nu är min hjärna död och kroppen helt borta. Sängen nästa!



God natt sötnosar! =)


Dagens outfit



top; Gina Trico
Jeans; JC

Kemi

Sitter nu här och tränar på kemiprovet jag har imorn. Kan det väl rätt hyfsat, men inte till 100% som jag borde. Tycker kemi är rätt roligt när man förstår hur allt hänger ihop. Just nu är jag mer eller mindre förvirrad. En MVG-uppgift som jag har är väldigt svårt och det gör de inte lättare av att knappt inte veta hur man ska gör. Jag fick de rätta svaren av min lärare. Men nu när jag o pappa gick igenom det så har hon (enligt oss) fel på några uppgifter. Jag frågade Martin också och han håller med oss. Så vad ska man tro? Roligt o fundera på vad som är rätt dan före provet. Så jag och Martin får väl fråga våran lärare imorn. Om hon har fel kanske vi får skippa det, eftersom vi inte har kunnat lärt in oss de rätta då (hehe).



Busiga lilla Moses ville så klart vara med =)
Då blir det inte mycket gjort, när man hellre vill gossa med honom (eller blir man bara irriterad på honom, för att han är i vägen och springer omkring när man försöker koncentrera sig ^^)

Övernattning

Så nu ska jag äntligen berätta vad som hände i torsdag med Kamratstödjarna. Det började med skola som vanligt, sedan tog vi skolbussen till Österström där vi skulle övernatta. Påväg till Holm mitt ute i skogen, stöter vi på två älgar på vägen, en inne i skogen och sedan ännu en till ute på ett hygge, kan man säga. Gu, vad alla blev uppspelta av några älgar. Som om man inte har sett en älg förut, haha. När vi kom fram hände det inte så mycket i början. Vi åt frukt småpratade, bäddade, ja sånt man brukar göra när man åker bort. Fast för Victoria blev det inte så mycket att åka bort, eftersom det var 100m till hennes hus och hennes föräldrar äger hela stället, men de gick ändå. Vi lekte två lekar lärarna hade kommit på. Tidningsleken och älsklingsleken. Tidningsleken vet nog alla hur den går, kanske inte älsklingsleken, men de orkar jag inte förklara. Så om ni vill veta får vi söka på google eller något sådant. Klockan sex vare mat så strax före det gick vi ner till herrgården. Satte oss till bords och småpratade, hade väldans trevligt. Fick världens godaste mat (som man alltid får där) kycklingflié på spett, med vitlöks - och basilikasås och rödvinssås med friterade potatisklyftor till. Som efterrätt blev det glass med vitchokladsmousse med choklad sås. Mums säger jag bara! Medans vi satt och var allmänt trevliga med varandra, så trollade jag lite för dom. Haha. Körde den klassiska trolla-bort-tandbetaren. Som alla visste hur jag gjorde, eftersom alla hade ju självklart också sett trollkarlens hemligheter. Haha. När vi var mätta och belåtna gick vi tillbaka till huset och lekte ännu mer lekar. Någon choklad-ätar-lek som har hur rolig som helst och tallriks-leken, det var de bästa på hela kvällen. Jag har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv! O tro mig jag har skrattat mycket i mina dagar. Men tyvärr kan jag inte avslöja vad den går ut på. För då förstör man poängen kan man säga. Efter det körde vi min älsklingslek som kallas djur-leken. Den har ingen mening och är bara allmänt flummig. Men om man är trött och lite små konstig så är den, den perfekta leken. Den orkar jag inte heller förklara. Förlåt för att jag genar lite, men skrev så mycket i förra inlägget och nu blir det ännu mer (kan ju inte sitta här hela dan). När vi hade kört den leken ett bra tag gick jag, Victoria, Martin och Viktor o hämtade kvällsfika. Fanns mycket smått o gott. Dagen började närma sig sitt slut. Evelina i åttan lärde oss två kortleks-trick och på slutet körde vi lite charader som var helt mysko. En mening var typ "tre varma mackor åt grillad hackspätt.." (nåt sånt) asså, what? och när man väl kom på ett ord så kom man inte ihåg dom förra orden och man fick inte ihop några vettiga meningar. När vi hade gjort oss klara för att sova så planerade alla tjejer förutom jag att skrämma Viktor när han hade somnat, samtidigt som lärarna hade tänkt att skrämma oss. Men de blev inte så lyckat. Lärarna hade gömt en väckarklocka med en läskig alarmsignal i ett förråd som ringde samtidigt som vi var vakna och när tjejerna skulle skrämma Viktor typ ett på natten var han och dom andra killarna fortfarande vakna så när tjejerna kom in i deras rum skrämde dom tjejerna i stället. huahua. Värst var det iaf att kliva upp kvart över sex på morgonen för att sedan åka till skolan. Gissa hur pigg man var då?

Tyvärr har jag inga bilder från kvällen. Men de knäpptes en del, så kan försöka få tag på nåt =)

Hissmofors-spelen

Nu har jag kommit hem från en helt lyckad tävlingshelg! Det började med 60m häck på lördag morgon. Var inte så måga startandes. Haha, faktiskt var det bara Jag och Evelina S som var med. Hon är otroligt duktig i häck och i en massa andra grenar. När skottet gick så kändes det inge bra. Jag tröck inte på tillräckligt fram till första häcken, så resultatet blev fel ben över. Mellan häckarna kändes som jag tog jätte kliv, och gud vad sakta det gick! Men helt plötsligt när Evelina hade kommit över tredje häcken så avbröt hon loppet. Och jag blev förvånad och börja sakta in, när jag sadean kom på mig själv att jag kan ju inte avbryta bara för att hon gjorde det! Haha, så jag ökade farten igen och sprang själv in till mål. Ja, inte blev de världens bästa tid, men en guldmedalj sitter ju aldrig fel, hehe. Min andra gren, som var höjd skulle börja tio över fem! Så istället för att va kvar på arenan så åkte jag och mina föräldrar till våra föredetta grannar. Trevligt att få se hur dom bor nu, och ännu trevligare att få träffa dom igen =) När vi kom tillbaka, så var jag lite halvseg och rätt trött, men de försvann så fort jag börja värma upp och när vi hoppade in oss var jag otroligt pepp! Allt stämde och jag bara flög över ribban. Så jag bestämde mig för att gå in på 1.40. När ribban hade kommit till 1.35 såg det väldigt högt ut för att bara va 1.25 och jag blev en aning nervös, för tänk om jag skulle riva ut mig på min ingångshöjd? När det var min tur slog mitt hjärta i 100km/h. Tekniken blev inte lika bra som på inhoppningen, men som tur var kom jag över. På 1.43 rev jag på första hoppet. Men klarade de sedan. 1.46 och 1.49 klarade jag på första försöken (kunde inte varit mer lättad!) på 1.49 rev den sista tjejen ut sig och jag blev vinnaren! Men jag fick så klart fortsätta hoppa och man får välja själv vilken höjd man vill ha så jag valde 1.52 som är mitt utomhus pers (inomhus perset 1.51). Och tro det elr ej, men på första försöket klarade jag det! Det var extra spännande, när mitt höjdhopp var den sista grenen så alla som var kvar på arenan stod o kollade på när jag hoppade och skulle klappa igång mig. Tyvärr rev jag ut mig på 1.55. Men vad gör de när man har persat =) och som sagt var det ju första tävlingen för i år så jag kan ju inte va mer än nöjd. 60m som jag hade idag behöver vi inte prata om, haha. Inte försen i slutet av loppet började jag trycka (sov väl i början) så det blev bara 9.13, haha. Synd att jag inte kom till final för efter loppet var jag mycket piggare än innan. Men men, höjden är ändå viktigaste för mig. Huvudsaken är att de går bra =)



Hissmofors-spelen -06

Nu ska jag gå och packa upp. Skriver senare om övernattningen med kamratstödjarna =)

Sliten

Det var egentligen meningen att jag tänkte berätta om övernattningen som jag var på igår. Men jag känner att jag verkligen inte orkar. Det blev en aning sent och en tidig morgon, med skola därefter. Därför spar jag att berätta det tills jag kommer hem från tävlingen som jag åker till imorn. Kommer hem rätt tidigt på söndag så hinner nog berätta både om tävlingen och övernattningen =)

Tänkte inte göra det här till ett så speciellt långt inlägg eftersom jag är så himla trött och ska snart lägga mig. Har packat någorlunda nu, packar klart imorgon. Nu går man bara runt o tänker "det där behöver jag imorn också så de kan jag inte packar ner nu" osv.  Påtal om tävlingen så har jag ingen aning om hur det kommer gå. Har inte tränat något under den här veckan och jag har bara tjockat gosaker hela dagarna! Men det är ju också första tävlingen för i år, så man ska inte ha så stora förväntningar. Förra året gick det jätte bra, persade i höjdhoppet då, får hoppas att de går minst lika bra nu =)

Så önska mig lycka till nu!



Lilla OS -07

Trött

Nu har jag varit duktig, gjort klart engelska läxan för en stund sen och även hunnit med att skriva manuset till en sketch till vårshowen. Den kommer bli så kung! Nu måste jag bara packa tills imorn, för då bär det av till Österström. Vi som är kamratstödjare på skolan ska umgås och lära känna varandra, så de kommer nog bli riktigt mys =) Kommer då inte ha tillgång till dator så får uppdatera bloggen på fredag. Får hoppas på att ingen dör av det.
Nä, nu är jag riktigt trött och ska gå och lägga mig så fort Emil har kommit tillbaka (vart han nu tog vägen i telefon) så jag kan säga god natt till honom.



Bara för att Zingo haltar så fruktansvärt (har ingen aning om varför) så lägger jag in en söt bild på han =)

Tandregleringen

För några år sedan fick jag veta att jag skulle få tandställning och ställdes i kö, för att det är för få tandspecialister här. I april förra året fick jag jätte ont i munnen där 'problemet' sitter. Jag fick en tid hos tandläkaren och dom sa att jag skulle bli kallad till Oktober så det var ingen mening att göra något då. Hade ont då och då, men tänkte att om jag har orkat väntat i flera år kan jag väl vänta i några månader också. När oktober kom, fick jag ingen kallelse. Vi ringde och då fick vi veta att dom som var födda 91-92 skulle bli kallade för och sen nästa år skulle 93:orna kallas! Det var nästan skrattretande att dom ville att jag skulle gå runt och ha ont i ett år. Men som tur var kom det ner en tjej från Piteå som praktiserade och valde ut speciella fall. Jag blev oerhört glad. Så nån gång i november tror jag åkte jag till Sundsvall på undersökning. Avgjutning på tänderna och en massa bilder. Några veckor efter ville dom att jag skulle komma tillbaka och ta några extra bilder för att kunna se ännu bättre hur mina tänder sitter och vad det bästa sättet är att göra. Dom sa att jag skulle bli kallade igen efter jul någon gång.

Nu ringde dom. Och dom har ingen aning om hur dom ska fixa mina tänder, vilka som ska va kvar osv. Därför har det tagit sådan tid och vill nu att jag ska ta mer bilder, men då med en speciell röntgen maskin som visar hur rötterna ligger. Den fanns visst på sjukhuset, så innom kort (får jag hoppas) blir jag kallad dit då. Haha, inte visste jag att mina tänder var ett sådant problem. När jag har stängd mun så ser de inte så speciellt snéa ut. Bara att ena tanden sticker ut för att den inte får plats ^^

Kommer bli så skönt när mina tänder är fixade =)

090120

Har just ätit. Ska väl sätta mig o plugga lite om ett tag. Orkar verkligen inte, men på något sätt tvingar jag mig själv till att göra det iaf. Det är ju bra. Idag vare skola som vanligt, efteråt åkte jag och Caroline till Victoria. Riktigt mysigt, länge sen sist tyvärr. Som vanligt när vi alltid är med varandra så fikar vi. Haha, Vickan tycker det är ett under att vi är smala, för vi äter som hästar, enligt henne ^^ Men jag och Caroline konstaterade att det bara händer när vi är med folk, inte hemma. Sedan gick vi och nördade guitar hero world tour (låter som jag brukar spela det hela tiden, men icke). Vi blev helt inne i spelet. Satt där enda tills vi skulle hem. Vi funderar på att jag och Caroline ska åka till Victoria varje dag efter skolan i några veckor och träna på guitar hero så vi kan glänsa på skolan sedan. Haha, visa alla spelnördar där att vi faktiskt också kan spela. Haha. Kommer nog ta mer än några veckor för mig att bli bra. För så klar ska vi ju glänsa på expert, vad annars? Det var snyggt när Caroline fick så bra självförtroende när hon spelade trummor och ville spela på hard, själv skulle jag sjunga och Victoria på gitarren. Så vi satte i gång den och vi skämtade om att vi skulle åka ut innan jag skulle hinna sjunga o när texten kom fram jag ba "jaa! Nu kan jag sjunga!" och när jag tar ett andetag och just ska ta till ton så åker vi ut och vi brister ut i skratt. Ja, man kan dra en snabb slutsats att man aldrig har tråkigt när man är med Caroline och Victoria =) Känt dom sen dagis! huahua. Kommer förhoppningsvis gå med Victoria på natur, men dessvärre inte med Caroline, så grymt tråkigt när vi har gått i samma klass från dagis upp till nian! ojoj, men eeh. Vad gör det att vi inte går i samma klass. Visst det blir tomt, men vi kommer fortfarande hålla kontakten med varandra, får jag hoppas =)


090119

Usch, kunde verkligen inte somna igår kväll när jag gick och la mig. Klockan hann nog närma sig halv ett innan jag äntligen somnade. Det märktes imorse när jag vaknade. Var verkligen inte pigg, fast det brukar jag inte heller va på mornarna, hehe. I alla fall tog jag mig upp ur min sköna säng och det bar av till skolan. Hände väl inte så mycket där. Bestämde vilken färg jag ska ha på balklänningen. Förra veckan valde jag ljusblått, men ju mer veckan gick ju osäkrare blev jag, så jag fick ta till lite råd av alla. Många tyckte att jag skulle välja ljusblått medans det fanns några som tyckte att de skulle bli finare med mörkblått. Så idag på syslöjden tog jag Isabelle, Caroline och Martins hjälp att välja. Först valde Isabelle och Martin bestämt att jag skulle ha ljusblått! Men så kom Caroline på att jag skulle ta rest tyg och sätta det runt mig som en klänning för att verkligen se vilken som var bäst. Och jag kan säga dig att det blev mycket svårt! Till och med Isabelle och Martin började tveka. Men efter många om och men blev det till slut mörkblått. Jag tror det kommer bli jätte bra =) Ska ha en lång axelbandslös. Det är väldigt många som ska ha likadant. Antingen kort axelbanslös, lång axelbandslös och blått. Men vadå? Man vill ju ha det man själv tycker är snyggt om alla andra också tycker det är snyggt får dom också ha det. Men om man nu inte vill se ut som alla andra och 'sticka' ut så får man ändra på sina planer och göra nåt annat. Men jag tycker inte att man ska klaga på de andra och be dom ändra sina idéer. 

Förutom att planera balklänningar har jag nyss bakat mina specialmuffins med chokladbitar i, mums! så goda och oemotståndliga, så nu sitter jag och tjockar muffins med ett glas mjölk. Bättre blir det inte!


God morgon

Har nyss vaknat, elr nyss och nyss, för en timme sen ^^ men sitter fortfarande i mina fina rosa pyjamasbyxor och en fin mörkblå tröja som jag fick av min faster i julklapp =) Idag kommer det inte bli en lika rolig dag som igår känner jag på mig. Ska bli till att städa rummet (ser ut som ett bombnedslag!), räkna lite matte så man inte halkar efter, har inte riktigt kommit till veckans mål, suck. Så får hoppas att jag är klar med det till klockan fyra för då bär det av till träningen igen. Egentligen gillar jag inte söndags träningarna så mycket. Har sprint då och det är typ den drygaste träningen, som ni kanske förstår. Man bara springer lopp efter lopp. Men varför klaga, det är ju bra träning, man blir ju snabb och jag tävlar ju i sprint. Fast det är ändå inte det jobbigaste på söndagar, för då ska mamma åka på dans direkt efter min träning, som vara i två timmar. Och det går inga bussar hem, så ja. Efter jag har tränat i två timmar och är helt död och bara vill åka hem o ta en varm dusch, då måste jag åka på dans med min lilla mamma och sitta där i två till. Men måste ju ställa upp för hemma eftersom hon måste vänta på mig i två timmar varje gång jag tränar. Får väl ta med mig en bok att läsa. Just nu läser jag 'Människohamn' av John Ajvide Lindqvist. Har inte kommit så långt, har inte haft tid, så får läsa den nu då, fast jag inte har kommit så långt verkar den jätte bra =)


090117

Vaknade imorse av att pappa väckte mig genom att tända lyset i mitt rum. Roligt, nja, inte speciellt. Men hade inget annat val än att kliva upp eftersom jag skulle iväg på träning. Så gåre när man har träning klockan tio på en lördag morgon och träningslokalen ligger fem mil bort, huahua. Men inte är jag butter för att få sovmorgonen bort rövad av träningen på en lördag när höjdhopp står på listan. Så jag pallrar mig upp ur sängen och snart är jag på träningen. Och gud va glad jag blev. På flera veckor har det aldrig gått nå bra på höjdhoppsträningarna, men så idag gjorde det det =) haha, 'felet' jag gjorde var att jag tänkte när jag hoppade ^^ så jag fick till två riktigt fina hopp när jag 'inte' tänkte. Det är riktigt bra nu att det gick så här bra, eftersom nästa helg ska jag tävla, så får hoppas att det går lika bra då om inte bättre. Nu vill jag bara att häcken också ska stämma lika bra. Den har bara gått rakt åt helvete de senaste veckorna, så får träna stenhårt på tisdag, så jag kan springa ifrån alla andra på tävlingen ;) Efter träningen åkte jag en sväng till Martin B, där Magnus sedan kom och gjorde oss sällskap. Blev där i några timmar som vi spenderade med att kolla på Jeff Dunham (världens bästa komiker!), åkte skoter (haha, jag och magnus ramlade av ^^) och spelade guitar hero world tour =) trevligt trevligt.


Välkommen till min nya blogg!

Ja, så har man skaffat blogg igen. Det ser så roligt ut att ha en blogg när alla andra har en så jag tyckte jag kunde ge den en chans till. Nu har man ju också lärt sig hur man fixar designen o de, så då blire ju lite roligare. Fast man har ju inte nå photoshop så designen kanske inte blir den bästa. Den jag har nu får duga, som sagt inte världens bästa. Har suttit hela kvällen med att förstå mig på hur man gör en design till bloggen så ska skriva klar de här inläggen och sedan gö nåt annat. Ska fixa till bloggen lite mer sen när jag har tid.

see ya!

RSS 2.0