I´m back

Efter flera dagar har jag äntligen fått internet till lägenheten. Så nu har jag mycket att uppdatera. Det får ta den tid det tar. För jag kan säga att det här hänt en hel del!

Nu vet ni iaf att jag lever. Puss ♥

Ånäsparken

Nu är jag klar för att åka på dans. tyvärr har jag packat ner kamera och alla sladdar så det blir ingen outfit-bild.

Nu kan det också va sista gången innan jag flyttar som jag sitter vid datorn. Det betyder att det kan ta några dagar innan jag uppdaterar eftersom jag inte heller har något internet som jag ska ha i lägenheten. Får hoppas att pappa fixar det i helgen. Jag hoppas också att garderoberna kommer upp fort, för redan nu har jag lessnat på att ha alla kläder i IKEA-kassar. Det är inte roligt kan jag säga! Dessutom vet jag inte vart jag ska ha mina smycken och sminket (haha, typiska tjej problem). Men det löser sig.



Förresten så har jag det nya linnet jag köpte i måndags på mig ♥

Kaos

Hej bloggen! Här är det rena kaoset minst sagt. Jag och min brorsa hjälpte farfar med att plocka körsbär förut och nu håller jag på att packa ihop inför flytten. Hade varit hur enkelt som helst om man bara kunde slänga ner allt i lådor och väskor sedan köra det till lägenheten, klappat och klart! Men nejdå. Nu måste jag tänka på vad jag behöver ikväll (då jag ska på dans), sedan vad jag behöver imorgon då jag ska till Martin (där jag ska stanna tills på söndag) och på söndag åker jag till lägenheten (utan att åka hem först) och stannar där(!) Så då är det bra om jag inte glömmer nå viktigt precis. Sedan måste jag också tänka på vad jag behöver på torsdag då jag och min nya klass ska ut och padla kanot.

Hua, jag kommer va helt färdig innan det här är slut!

Benji Schwimmer

Jonathan visade mig sin idol, Benji. blev lite ledsen att det inte var jag.. Haha, närå. Men håller verkligen med om att han är helt OTROLIG!


Köket

Har visat kort på hur den omgjorda delen i lägenheten ser ut. Nu kommer det bilder på köket som vi inte har gjort något speciellt med. Då vi ska göra om det efter dom har bytt stammar.


Före


Efter


Före


Efter


Blev riktigt nöjd med Bordet, stolarna och lampan till.

SPS09

Blev en lång dag idag. Klev upp halv åtta. Runt tio var jag i lägenheten. Där jag fixade i köket (igen) alla prylar vi köpte i måndags skulle in i skåpen. Kände mig riktigt händig då jag fick ihop bordet och stolarna. Sedan förvånade jag mig själv genom att byta lampan i köket till den nya vi hade köpt. Man kanske ska bli elektriker (funderade på snikare förut, men det blev tråkigt i längden) hehe.. Strax efter fyra kom pappa (då hade jag varit i lägenheten HEEELA tiden!) vi stack och åt innan vi åkte på möte om min nya klass SPS09. Klassen verkar helt okej, fast alla ändå inte var där. Fanns en pudding ;) hehe (då räknar jag inte med Eveline, men alla vet endå att hon är en pudding). Fast det kommer blir tre jobbiga år så tror jag att det också kommer bli tre otroligt roliga år. Om man har tur får man åka till London andra året. Så nu ska jag och Eveline slita som två myror för att få åka till London. För vore inte det grymt?!

Nu längtar jag faktiskt till Måndag ♥


090818

Idag blir det till att rensa i rummet på det jag ska ta med mig till lägenheten. Började att rensa skrivbordet igår så nu har jag en hel hög med saker som jag inte vet vad jag ska göra av det. Måste fundera på vad jag kan ta med mig imorn och vad jag borde/kan vänta med. Nu fick jag också en fundering. Vart ska jag ha mina medaljer?! Ska jag låta dom va kvar här hemma i Holm eller ta med dom till lägenheten? Aja, inte det största bekymmret jag har nu så det kan vänta.

Som sagt åker jag ner till lägenheten imorn för att ställa iordning de saker jag har nu och även montera ihop bordet och stolarna.

Men nu har jag inte tid att sitta här längre om jag ska hinna med nånting.

Hörs! ♥

Bilder på lägenheten

Några har varit nyfikna på hur lägenheten ser ut. Så här kommer äntligen några bilder från lägenheten.






Här ser man hur fina mina tapeter är.

Där fick ni ett litet sneak peak. Kommer mer bilder då jag har fått in garderober och möbler ♥


Städning + IKEA = lägenheten är snart klar!!!

Imorse när mamma väckte mig vid sex förstod jag verkligen att jag inte längtar till skolan börjar. Tänkt alla tidiga mornar! uuuusch!! Iaf var det bara att kliva upp för skulle städa lägenheten, eller iaf köket. Det tog tre timmar intensiv städning. När jag var klar tog jag en promenad in till stan. Köpte ett lila linne på gina tricot som var på rea. Sedan drog jag och mamma till IKEA och köpte upp hela deras lager. Iaf kändes det som de. Endå kändes det som vi inte fick med nånting, att vi ska ta de och de och de senare.. Ja, ni fattar. Men nu har jag iaf en hel hög med köksprylar. En massa kuddar och ett bord med stolar.  Sedan har jag såklart några prylar hemifrån också. Så på fredag blir det säng och soffa köp och så ska vi väl få ner skrivbord och sådant då. Det här kommer bli så himla bra!


Linnet från Gina Tricot, endast 49 kr

Filmmys med vännerna

När Martin B sa till mig i fredags kväll att jag skulle komma var det i princip meningen att bara jag skulle komma. Det slutade med att vi blev 13 stycken som myste framför en film. Eller myste och myste, det var rena kaoset där ett tag, hehe..Men roligt hade vi iaf!

Blev middag på pizzan, lite film tittandes, hälsade på hos Rikard och sedan åka till Martin för att se på mer film. Det var så himla roligt att få träffa alla igen, vissa hade jag inte sett sen skolavslutningen(!). Vi alla är sugna på ännu en filmkväll så jag hoppas det kan bli av nån gång nu, då det är sista sommarlovs veckan.



Martin B


Martin M

Hos Martin

Viktor och Martin (som jag inte är hos) leker medans Martin (som jag är hos) sover. Ska väl sova själv också om man inte slår på en ny film.

a en fortsatt trevlig natt alla som fortfarande är vakna ♥


Dior



Måste bara tipsa om världens bästa mascara! Har aldrig haft en sådan bra. Mascara än Diorshow black out. Man får otroligt långa och fina ögonfransar (tyvärr kan jag inte visa det då min kamera suuuuger), man kan duscha med det och det är lika fint när man kommer ut ur duschen igen (Då är det verkligen vattenfast!). Bra regniga dagar ♥

Slitna jeans shorts

Ingen kan ju ha missat att det har varit populärt med slitna jeans shorts nu i sommar. Därför gjorde jag om ett par helt vanliga jeans till slitna shorts.


Före


Efter

(min kamera suger så shortsen ser knappt nå slitna ut. Men men blev iaf nöjd)

Gillar att jag ser brun ut på bilderna (a) ♥

Den snällaste i världen

Det måste då allt va jag. Imorn ska jag hem till Martin och vi ska fika. Vi hade planerat de tidigare att vi skulle fika tsm men inte när och då hade jag lovat att jag skulle baka. Men det blev inte bestämt att jag skulle komma till honom försen för kanske en timma sen och inte hade jag bakat nåt och mina lovely muffins är godast dan efter. Då frågade Martin om jag inte kunde ställa mig och baka nu. Snäll som man är gjorde jag så klart det.

Ibland är jag allt för underbar om man får va lite ego (aa) ♥ hehe


Update - Lägenheten

Var som sagt hem till brorsan för att gratta honom. Lägenheten var jätte fin. Skulle gärna vilja byta med honom om han hade haft en riktigt balkong (hehe). Var en sväng upp till min lägenhet för att kolla läget där. Golvet är nu på plats och det var jätte fint. Tyvärr hade jag inte med mig kameran så kunde inte ta kort och visa här. Men ska ner och städa på måndag så ska försöka komma ihåg kameran då. Nu är det nära för inflyttning! Måste först skaffa lite grejer att flytta in också.. Men de löser sig.

Nu ska jag hoppa in i duschen och hoppas på att Martin loggar in på msn. GAAAH, blir less då jag får sms och inte kan svara på dom!


Grattis brorsan

I måndags fyllde min brorsa år (jag glömde inte bort det Stefan). Så idag ska vi i familjen åka och gratta honom eftersom han var borta på födelsedagen. Vi ska för första gången också få se hans nya lägenhet (jag har ju hans gamla nu).



Grattis i efterskott ♥

She´s only happy when she´s dancing

Var riktigt roligt igår på dansen. Tror aldrig jag har dansat så mycket på en och samma dans. Jag var väldigt populär bland männen (30 +) där ett tag, haha. Sedan var det två stycken som kände igen mig från hällesjö dagen före fast jag inte hade dansat med dom då.



Martin fick sin present igår och det var detta som gömde sig i paketet plus en choklad (för alla sorts kriser!), ett spel och plåster (because love hurts).

Då är man påväg igen..

..på dans. Blir samma kläder som jag hade igår. Dom är bra o dansa i och jag orkar inte leta fram något annat. Ska också ha på mig halsbandet jag fick igår.

Har inte blivit så mycket bloggande idag för jag har haft bilder som ska upp på bloggen som fortfarande var på kameran och jag har inte orkar hett in dom då jag måste he av internet för att kunna lägga in bilderna. Låter mysko men orkar inte förklara. Men nu är bilderna på datorn och bloggandet är igång! Haha, nu har jag bara glömt bort vad jag skulle skriva(!). Men det löser sig, var nog bara strunt ;)



Dagens och gårdagens outfit.


Sista dansen på Hällesjö

Igår var det då sista dansen på Hällesjö. Var jätte roligt (som alltid). Lite synd att det var problem med ljudet. Kommer sakna att åka på dans varje onsdag, speciellt till hällesjö för det är så himla mysigt  där. Som tur är har jag ånäsparken att trösta mig med ett tag framöver. Fast de är endå inte desamma som Hällesjö.


Fick ett halsband av Chrisoffer, en söt kille som jag har träffat där på Hällesjö. Tack så jätte mycket ♥

Gör mig iordning

Sminket är klart. Nu håller jag på med frisyren. Den vill inte riktigt som jag vill. Klippte nämligten luggen i torsdags (all by myself). Det blev lite ojämnt men inte så mkt så det blev fult (får jag hoppas). Men nu är det så att luggen tycker att jag ska ha hel lugg medans jag själv tycker jag passar bättre i sne lugg. Få se vem som får sin vilja igenom. Med lite hjälp av hårsprayen så tror jag att jag kommer segra!

Kanske slänger in ett inlägg innan jag åker till dansen. Annars hörs vi imorgon ♥

Vem är jag?

För att ni ska få veta lite mer om vem jag är så letade jag fram en lista.

Så här svarade jag;

1. Vilken del av ditt utseende lägger du ner mest tid på?
Ansiktet

2. Om du kunnat bo varsomhelst i hela vida världen, familj, vänner, jobb, allt hade följt med, vart skulle det då varit?

Oj, jag som alltid har svårt att bestämma mig. Kanske på ett fint ställe i USA?

3. Finns där något du SKULLE VILJA göra, men aldrig får tillfälle, tid eller råd med?

Hm.. Resa till nåt lyxigt ställe och bara gotta sig i all lyx eller resa till en fattig by i Afrika och bygga upp det till ett fungerande samhälle utan svält och törst.

4. Vilka är dina TRE favoritbloggar?

Om jag måste välja så blir det Kenza, Foki och Tjuvlyssnat.

5. Prenumererar du på någon tidning?

Nej, var ett bra tag sen jag gjorde det.

6. Vad fick dig att börja blogga?

Det är roligt att skriva av sig ibland och sen när jag kollade på alla andras bloggar så såg det så roligt ut att ha en blogg.

7. Har du några stora planer detta nya år?

Inga direkt stora planer. Men först och främst bli bra i ryggen så jag verkligen kan ta tag i träningen nu då jag flyttar till stan så jag har det lättare att ta mig till träningen.

8. Köper du helst "köbekaugor" eller bakar du hellre själv?

Bakar själv :)

9. Till vilken organisation/fond skulle du skänkt 500kr/månad om du vore tvungen?

Skulle jag nog skaffa ett Fadderbarn eller något liknande.

10. Vad för sorts husdjur har du haft genom hela din livstid/har du just nu?

Jag har bara haft katter här och eventuellt fiskar. Nu har jag två katter, en sen jag var fyra år och så Moses som vi hittade förra året.

11. Om du hade en tidsmaskin, till vilken tid skulle du då åka?

"Jag skulle ha velat besökt 1800-talet och sett hur det var då. Kanske få ha klänningarna dom hade då, och gå på baler som dom gjorde på den tiden"
Jag tror jag håller mig fast vid Evelins svar, låter bra och intressant :)

12. Vad är det mest onödiga du har köpt?

Haha, jadu. Finns nog mycket. Inget typiskt jag kommer på för tillfället.

13. Vilket ämne i skolan var för dig det värsta?

Jag har inte svårt för något ämne, men vissa är ju mer eller mindre roligt. Så jag tar So, det var intressant men hur jag än kämpade så uppnådde jag inte dom målen jag satsade på. Får se till att skärpa mig på den fronten då jag ska gå Samhälle Samhälle.

14. Har du några inplanerade resor det här året?

Nej, ser inte så ut. Men en utomlandsresa på höstlovet skulle inte sitta fel :)

15. Berätta 3 saker som jag och dina läsare antagligen inte visste om dig? ;)

1. Jag är vänsterhänt
2. Jag har prestationsångest
3. Jag har aldrig färgat håret.

16. Bara måste ställa denna fråga; Läser du Blondinbellas blogg?

Nej det gör jag inte.

17. Är märke viktigt för dig, vad gäller kläder?

Nej. Det enda jag har som är märke är mina glasögon och jag visste inte att de va de försen min kompis sa det till mig, haha! Men jag bryr mig inte om de är märkes eller inte. Varför slösa extra pengar bara för att det är märkes? Slösa pengar om de är snyggt!

18. Hur länge har ditt förhållande du har just nu varat, ELLER; hur länge har du nu varit singel?

Nu har jag snart varit singel i tre månader.

19. Svär du ofta?

Nej faktiskt inte, tycker inte det låter naturligt när jag svär (haha).

20. Var i Sverige har du din absoluta favoritplats?
Oj, har inte varit på så många håll i Sverige. Men jag gillar Sundsvall som stad och för nåt år sedan var jag i Mölle och det va så otrolgit fina hus där och så himla mysigt! Men jag tror faktiskt att Holm äe min favorit plats. Visst det är långt in till stan, få bussar som går och inte mycket att göra här. Men det är så fridfullt och fint i byn. Dessutom känner alla varandra här och det gör inte saken sämre :)


Viktor Abrahamsson

Bara för att jag är snäll (Ser du Viktor jag är SNÄLL!) och för jag inte kommer på vad jag ska skriva här så tänkte jag va snäll mot Viktor och sprida hans musik. Tyckte också det har varit lite snålt med bilder/videos på senaste tiden. Så lyssna, njut, kommentera och sprid hans musik =) ♥


 




Två av mina tre favoriter.

Oväntat besök

Förut när jag stod och duschade så såg jag något röra sig bakom duschdraperiet o jag tänker "WTF?!" sen ser jag hur denna kikar fram uppe vid draperikanten och bara står där och kollar på MIG när jag DUSCHAR!!! o vad ska man göra lixom, där står jag inshampoonerad och naken med denne i vägen, man ba "ursäkta kan jag få komma förbi dig så jag kan gå och be någon att ta ut dig?" naaa, tror inte de skulle funka.


haha, närå så farligt var det inte. Det var bara en liten spindel som var tänd på mig. No Big Deal.

Fotbollen

Dåligt väder, dålig match. De enda som var bra var att jag äntligen fick träffa Martin! Har inte träffat han sedan skolavslutningen, hua. Var jätte roligt att få träffa honom igen ♥ Fast det var lite roligt på matchen då de andra laget vann, för tydligen låg dom sist i serien och dom blev överlyckliga som dom hade vunnit VM (och då skojar jag inte!). Haha, dom hoppade och tjöt verkligen då dom gjorde mål och tänk er då när dom vann matchen! Skulle inte förvånna mig om det var första matchen på läääänge som dom vann.


Kom på att det måste va svårt för er att veta vilken Martin jag menar hela tiden eftersom jag känner två stycken. Hm.. Måste komma på ett sätt så ni förstår vem jag pratar om, så ni inte blir förvirrade =)

Just another Tuesday

Sitter här och mumsar på en glass. Spelar ingen roll vad det är för väder ute. Glass funkar alltid ♥

Händer inte så mycket idag vad jag vet. Måste diska och sedan blire nog att gå och kolla på b-lags matchen ikväll.

Haha, vad har Krister gjort med min rygg, ömmar som bara den! Men bara den blir bra sen så är jag nöjd =)


A walk to remember

Nu blir det film med natchos!



Hörs imorn sötnosar ♥

Present



Blev inget köp till mig denna gång, men blev iaf en present till Martin. Tyvärr kan jag inte visa vad jag har köpt ifall han skulle få för sig att läsa min blogg. 

Hos naprapatern

Min rygg är alldeles öm där Krister (min naprapat) har masserat mig. Han knäckte min rygg åt alla möjliga håll för att få bort låsningarna som jag hela tiden får (och som också är orsaken till min smärta i ryggen). Så nu har han sagt åt mig att jag har tre alternativ. Jag kan fortsätta att träna och hoppas på det bästa om problemet återstå kan jag antingen gå på behandling hos honom en gång i veckan samtidigt som jag tränar på som vanligt eller det sista alternativet (som jag inte har så stor koll på vad det var) att jag ska träna upp magen och ja, kanske gå på behandling hos honom (?). Men ska testa första alternativet eftersom jag ändå inte kan träna så mkt nu.

Håller tummarna för att min rygg ska bli frisk ♥


God morgon

Vaknade för en halvtimme sedan (jag som tänkte kliva upp åtta!). På dagens schema ska jag först åka och kolla till lägenheten sedan blir det att fara till naprapatern. Hoppas han har nån lösning på min rygg denna gång. Efteråt blir det stan med moster. Man kanske hittar nå fint.

Puss ♥

Triss i armband

Har blivit lite ont om bilder på senaste tiden så tänkte slänga upp en bild på tre otroligt fina armband från såklart Cocoo.



Kostar mellan 125 - 195 kr

En vacker dag ska jag köpa åtminstonde ett smycke från Cocoo! ♥

Nu ska jag skriva nå smart

En sak jag har tänkt på länge är hur många personer som gör allt för att synas och bli 'känd' på internet. Nu syftar jag på dom som vill bli kändabloggen och bilddagboken.

Om vi börjar med bloggare. Visst kommenterar många (alla?) på andras bloggar för att andra ska hitta till deras bloggar, det gör även jag. Men att skriva sin blogg-adress tio gånger om och skriva att man ska kolla in bloggen känns lite patetiskt?

På bilddagboken (som nog många har) har dom börjat med fokus och då när man klickar på en bild är det inte helt ovanligt att man ser en kommentar där det står att man ska kolla in deras sida. Asså det har ju ingenting med bilden i sig att göra.

Båda två tyder på ful smygreklam (elr vad jag ska säga), inget har ju med blogg-inlägget eller bilden att göra. Vem vill ha en massa kommentarer där det egentligen inte är riktat mot sig själv. Man blir helt enkelt utnyttjad.

Om man vill göra reklam för sin blogg/bilddagbok så tycker jag att man ska gö det genom att skriva en fin kommentar istället. Uppskatts mycket mer kan jag säga. Så ett stort plus till alla dom som gör det redan ♥


Besök

Nu har Jonathan åkt hem. De va riktigt trevligt fast vi inte va så duktiga på att hitta på något. Regnet kom ju så vi kunde varken bada eller sola. Så vi bakade lite och kolllade på film. Efter maten körde vi sanning och konka utan konka. Så nu vet vi en hel del om varandra ;) hehe.

Nu ska jag testa om true blood funkar på min dator utan att hacka. För då ska jag ta mig en muffins med mjölk och sätta mig o kolla på de.


090809

Åååh, vad jag älskar solen! ♥

idag har jag klippt gräset, så jääävla tråkigt, men man måste ju göra det. Tänkte gå ut o sola men solen gick i moln. Får hoppas på att den kommer tillbaka för Jonathan kommer och då tänkte vi gå o bada.


Puss ♥

Min nya kärlek ♥


Joseph Adam Jonas

Håll med om att han är riktigt söt ♥

Ligger lite efter

Eftersom jag har varit borta så ligger jag lite efter med bilder till bloggen, alla olästa blogg-inlägg jag har på bloglovin och kolla på bilder på bdb.

Men nu har jag läst alla (59!) olästa inlägg och nu tänkte jag lägga upp nån bild från veckan som jag inte har hunnit gjort.


Fåglarna på min balkong som kommer bli mitt sällskap när jag flyttar in (hehe) och jag kan lova att dom är TRE gånger fler (om inte ännu mer)!


Jag och Carro innan Hällesjö.


Man ser inte så mkt, men jag ser iaf brun ut ;)

Nu ska jag gå och bunkra upp med sötsaker och sedan sätta mig ner och se på en film.

Hörs ♥

Back home

Tjo!

Då är man hemma från stora jämtland. Kan säga att det var sjukt härligt väder! Hoppas ni också har haft det.

Kom dit på torsdag eftermiddag, fikade lite med kusinen och farfar. När dom andra gick och jobbade tog jag en solstol och pressade lite i solen (a). Kussen hade med sig något som kallas speedminton. Som badminton fast snabbare. Jag va grym! Fick sedan besök av Jesper på kvällen =) ♥

På fredan fortsatte dom att jobba och jag fortsatte att pressa i solen (aa). Men konstaterade efteråt att de va nå fel på solen då jag inte blev nå brun (hehe). Eftersom Jesper inte kunde hälsa på mig så gick jag tidigt o la mig i sängen. Men då blev de till att smsa och snacka med Viktor. Det vi snackade om behöver vi inte nämna, haha.

Innan jag åkte hem idag hälsade jag på Jesper. Vi va hos hans drag hundar (såå fina!), åt våfflor, solade o bara mös =)

Hej då

Nu drar jag till Jämtland. Ska bland annat träffa Jesper, mys!

Som vanligt kommer jag inte ha tillgång till internet, så ni får vänta tills jag kommer hem om jag inte mobil bloggar.

Puss ♥

Redo

Nu är jag redo för dans! Väntar bara på mina vänner så vi kan gå till bussen tsm. Det blev den rosa klänningen. Skit i om den är för fin för hällesjö. Får väl stå i centrum för allas blickar en gångs skull, haha.

och vi ska inte snacka om hur det gick för mig att locka håret (haha). Mitt hår blev bara ett stort skatbo. Tur att jag inte hade planerat ha det ikväll(!). Aja, bättre lycka nästa gång =)

Ha en trevlig onsdags kväll ♥

Locka håret

Om du har läst på min lista lite längre ner så står det att jag vill kunna locka håret. Därför tänkte jag försöka mig på det nu. Får se hur det blir. Brukar alltid lessna av flera orsaker (det tar lång tid, det blir inge bra osv.)

Wish me luck ♥



Vill kunna göra sånna här fina lockar som frisören gjorde på mig.


På träningen

Evelina: Jag skulle vilja välta en ko.
Robban: Haha, du får se till att ligga i hårdträning under vintern om du ska klara det.
Daniel: Kan man verkligen välta en ko?
Jonathan: Jadå! Det är bara att välta den.
Daniel: Har du gjort det eller?
Jonathan: Nä, men en hund.
Daniel: haha, men hundar står väl inte och sover?
Jonathan: Nä, men man kan välta dom endå.


Haha, vi höll på att dö på träningen. Kanske inte låter så roligt här på bloggen. Men det var så himla fult alltihopa då.

STOOOOR SAKNAD



Saknar sommardansskolan, alla underbara människor, alla roliga lektioner och allt som hände!

MÅSTE MÅSTE MÅSTE tillbaka nästa år!

Skador

Jag blir så himla less. Kan man inte få vara hel och frisk nån enda gång? Jag har ju mitt lilla problem med ryggen, förut har jag haft ont i benhinnorna, långt tillbaka hade jag problem med fötterna, knäna och höften. Idag på träningen kände jag hur det stramade så jävulskt mycket under vänstra knät och fortsatte ut mot vaden. Det kändes inte när jag sprang men direkt när jag stannade kändes de som någon drog i mina leder o muskler som sitter där. Det gick ju att träna och det är troligtvis bara för att jag kanske inte hade stretchat musklerna tillräckligt innan elr att dom inte var tillräckligt uppvärmda. Men jag hoppas att det inte blir en ny skada.

Nu kommer det endå inte bli nå mer träning den här veckan. Bara DANS. ♥

Behöver DIN hjälp!



Är den här klänningen FÖR fin för att ha på sig på dans som är ute i skogen?


Ge mig!!



have2have.se

Även det svåraste kan vara lätt

Min och pappas konversation idag;

Pappa: Kan du hämta polygripen?
Jag: Ehm..
Pappa: Eller du kanske inte vet hur den ser ut?
Jag: Eeh, kan gissa mig fram.
*Jag går fram till verktygsväskan och tar fram ett verktyg*
Jag: Är det den här?
Pappa: Ja, hur visste du det?
Jag: Nä, tyckte den såg ut som en polygrip.

Haha, ja ibland överträffar man sig själv.


tapetsering av lägenhet - KLAR!

Från halv två till halv tio var jag i lägenheten! Men det var de värt, för efter många långa timmars arbete har alla tapeter hamnat på väggen och det blev så GRYMT BRA och jag är så JÄVLA NÖJD!

Fast där ljög jag också lite. Från halv två till fyra jobbade jag sedan drog jag, mamma och pappa o käkade. Dom åkte tillbaka och jobbade medans jag gick runt på stan. När jag kom tillbaka fortsatte dom att gö klart allting och jag satt och gjorde pappersflygplan (hehe). Och när jag jobbade så assisterade jag med vertyg och matade fåglar på balkongen.

Men vadå, tyckte pappa skötte sig så bra så varför ska jag komma o förstöra (aa)

En sak jag inte ljög om var att tapeterna är så grymt jävla underbara!!!


090803

God morgon!

Glömde bort att blogga igår kväll efter jag hade kommit hem från träningen. Blev så mycket annat för mig. Åt som en liten gris men blev aldrig mätt. Haha. Sedan var jag lite social i telefon o på msn tills jag slocknade i sängen runt halv ett.

Idag bär det av mot Sundsvall. Jag och pappa ska tapetsera klart i lägenheten sedan ska jag in till stan o handla lite grejer och om jag har tur får jag sällskap av Niklas eller Jonathan (eller kanske båda?). Nu ska jag plocka ihop lite i rummet innan vi far.

puss ♥

Söndag

Tjoho! Idag vaknade jag klockan tolv. Usch så sent. Gillar inte att vakna sent men svårt när man är så morgontrött som mig. Men en orsak kan ha varit att jag låg och snackade i telefon till klockan halv tre igår natt med Niklas. En kille jag träffade på Ånäsparken.

Idag har jag varit duktig och klippt gräset, om några timmar blire träning och nu frågar jag mig själv varför sitter jag här inne när solen skiner?  Finns inget bra svar på det så nu ska jag knalla iväg ut.

Hörs! ♥

Trötter

klockan är bara tjugo över tio och jag är redan grymt trött. Hua, jobbigt att va med släkten. Men man ska inte klaga då man sällan träffas alla sådär ♥

Nu ska jag nog ta lite fika och om jag orkar ska jag leta efter en bok som jag kan läsa. Är sugen på att läsa om alla Harry Potter-böckerna. Men vet inte om jag är sugen på det just idag. 

Om inte de blir av har jag nog deckat nånstarns. 

Släktträff

Nu ska jag åka till släktträffen. Ha en bra lördag så hörs vi när jag kommer hem ♥



Så här ser jag ut idag.

Rosett armband



Cocoo har verkligen jätte fina smycken. Här ett rosett armband. Synd att priset ligger runt 200 kr. (Ja, jag är snål när det gäller smycken och andra saker för den delen).  Men man kan iaf drömma =) ♥

Tv-kändis (naat)



Hittade klippet från när tv4 filmade scotts. Vilka är inte dom duktiga dansarna ni ser där då? haha!

http://tv4play.se/nyheter/lokala_nyheter/sundsvall?videoId=1.1119046  (här har ni hela klippet)

090801

God morgon ♥  Blev ingen träning för mig eftersom ingen väckte mig. Iof så hörde jag deras väckarklocka och när dom var uppe och stökade. Men tror ni att man självmant kliver upp klockan åtta när man är så morron trött som jag är för att träna ? Nää, skulle inte tro det.

I torsdags fick jag säsong 2 avsnitt på true blood av Martin så tänkte ta  en muffins och sätta mig o kolla på dom. Tyvärr hackar de så himla mkt när jag kollar på min dator (I don´t know why), så ska testa på min brorsas. Hoppas verkligen att det funkar, jag MÅSTE se true blood!


Sing with me

I början av sommaren gjorde jag en liten lista som såg ut ungefär så här:

1. Lära mig sjunga
2. Lära mig spela gitarr
3. Bli bättre på piano
4. Bli bättre på att dansa
5. Kunna locka håret
6. Sluta va kittlig

under sommaren.

Hur har detta gått? Inge vidare kan jag säga. Fast kan väl säga att jag har gjort framsteg i dansen (men det är ju inte så konstigt då jag dansar varje vecka). Så därför tänkte jag att det blir nog mycket att försöka sig på alla på en och samma gång och när jag sitter och lyssnar på en massa så tänker jag att gu va roligt att kunna sjunga så bra som dom gör och det vill jag! Kanske inte riktigt lika bra men så bra så man inte skäms över att öppna munnen för att sjunga med en låt. Visst kan de låta bra när jag sjunger om de inte är allt för högt eller lågt. Men jag vill kunna sjunga låtar o höra "ååh, vad bra du sjunger" och faktiskt hålla med och tänka, ja det låter inte såå dåligt!

Får se till att öva när jag flyttar hemifrån då jag bor alldeles själv och hoppas på att inte grannarna hör, hehe.


Tonight



God kväll (natt?) bloggen. Någon som är vaken? Carro kom och hälsade på mig och det slutade med att vi bakade cokladmuffins, hon sminkade mig och det bar av på fest med holm killarna, härligt! Det blev inte så långvart. Men eeh, va iaf lite social.

Imorn har jag träning klockan 10 få se om jag orkar kliva upp då annars kommer mamma nog tvinga mig.. Vi hörs då om jag inte har dött på kuppen.

Pussar ♥

RSS 2.0