god morgon alla morgonpigga person

0-2f52e874d6dba3f1ebba885d11ebcfa5.png

Kolla varifrån!

god morgon alla morgonpigga personer. Sitter i bilen o väntar på att få gå på färjan. (Haha, bilen på bilden stannade alldeles breve oss. Snygg nummerplåt va?)


Har anlänt till sthlm. Ligger nu o

2c64ccdcbf029f31b6d93e982d5e933b.png

Kolla varifrån!

Har anlänt till sthlm. Ligger nu o myser med mina tremänningars kattunge. Men ska sova så jag inte är helt död Imorn då jag ska kliva upp fem (!) God natt alla som fortfarande är vakna.


Sitter i bilen påväg till sthlm. H

0-4aabe8fcb53a2e84fdb75e5e4a1d754a.png

Kolla varifrån!

Sitter i bilen påväg till sthlm. Har varit i färd i kanske 2.5 timma ändå har vi knappt kommit nån vart *suck* jag är också hungrig men kan inte äta pågrund utav tandställningen! Gah, jag blir galen! Hoppas ni har det bättre än mig och tar vara på de fina vädret vi har fått så hörs vi senare. Puss.


090627



God eftermiddag. Lika fint väder som alltid, me like! Åker till sthlm idag då, kanske inte så jätte roligt då de är strålade sol. Men har iaf hunnit med att klippa gräset, måste också packa klart. Har inte gjort de än (hehe).

Men har inte tid att sitta här längre. Måste skynda mig med packningen nu om jag ska hänga med på fotbollen som börjar två! Vi hörs senare. Mobilbloggar på vägen till sthlm! =)

Pussar.

Bilderna som jag har lagt upp nu på senare tid är bilder jag har tagit med min lilla mobil då jag har varit på västbyn. Vad tycks?

Resultatet



Så här blev håret efter klippningen.


090626



Då var tandställningen på plats. Känns lite ovant men de funkar. Har funkat bra under dagen men nu börjar de känns i tänderna. Blir inte mycket ätande för mig nu. Annars har jag också klippt mig idag, behövdes verkligen. Senast var i höstas (I think?). Så håret var minst sagt slitet, så det blev mycket som åkte av. Tyckte de blev lite för kort, men eeh. Inge fel på frisyren och håret kommer ju trotts allt växa ut =)

Hann också med att gå ner till bryggan för att sola lite och sedan åka till västbyn o bada. Idag var det mycket varmare i vattnet kan jag säga!

Tandställning

Idag är den stora dagen. Tandställningen kommer på plats (efter flera års väntan). Vet inte vad jag känner. Känns overkliget eftersom det har varit så mycket väntan så har de alltid känt att jag kommer få de nån gång och nu är den gången här(!). Min mage gör ont så de är nog ett tecken på att jag är nervös.

Sitter o lyssnar på Michaal Jackson nu. Till minne av honom <3



R.I.P Michael Jackson

Ny header (igen)

Som ni ser har jag gjort om headern igen. Det är för att jag aldrig blir riktigt nöjd. Är inte de nu heller. Men den får duga tills jag hittar på nå bättre. Elr om jag hittar nån snäll person som har mer talang för de än jag (hehe).

Men nu ska jag krypa ner i sängen. Hörs imorgon då jag har blivit braceface!

090625



Blev ingen tur till västbyn idag eftersom jag skulle till naprapatern vid tre. Då tänker ni säkert att vadå, då hinner man väl åka till stranden en sväng. Men när man bor som jag gör så tar det 40 min in till stan o så måste man ju hinna äta lunch. Jag som inte är en morgon människa klev upp vid elva imorse och då hade jag bara två timmar kvar. Då räcker de gott och väl att bara lägga sig ute på gräsmattan en stund =)

Dans



Ska snart hoppa in i duschen och göra mig i ordning. För ikväll bär det av till hällesjö på dans!

Är på västby med mamma och moste

-c1e074c04b3afd5b81f6ff70f1721d3.png

Kolla varifrån!

Är på västby med mamma och moster igen. Har haft hela stranden för oss själva (igen). Idag vågade jag ta mig ut i vattnet. Varmt kan jag inte påstå att det va. Men jag gjorde det iaf ;)


Testar mobilbloggningen igen då

4a4b7814f35ea0fc6863dae981206159.png

Kolla varifrån!

Testar mobilbloggningen igen då :) *håller tummarna för att de funkar*


Sommar!!



Vilken härligt dag det har varit! Tycker inte ni det? Jag, mamma och moster tog en sväng till stranden, där vi fick va alldeles själva. Tänkte ta ett dopp men vattnet var lite för kallt för min smak (hehe). Så försökte bättra på brännan istället ;)

Nu har jag kommit hem från träningen. Jobbigt var det i den här hettan kan jag säga! Men som sagt ska man inte klaga nu när vi äntligen har fått riktigt sommarväder =) Nu ska jag bara ta det lugnt, frossa så mkt jag kan (får ju tandställningen om tre dagar!) o kanske läsa en bok. Blir en tidig kväll ikväll så man kan kliva upp tidigt imorn o börja sola ;)


Mobilblogga

Försökte mig på att mobilblogg förut. Ser det ut som jag lyckades? Nej skulle inte tro det. Det är verkligen synd. Jag som tänkte mobilblogga under min resa till Finland. Om jag har tur tar min moster med sig sin bärbara, så kan blogga lite från den.  Ska göra ett nytt försök snart med mobilen tror ja!

Besökare



Har märkt att jag sakta med säkert får fler och fler besökare. Det är jag jätte glad över, speciellt då jag inte uppdaterar så speciellt ofta och kanske inte skriver om så intressanta saker alla gånger.  Så fortsätt läs min blogg och kanske kommentera nåt inlägg? Allt uppskattas =)

Ni får gärna lägga till mig på bloglovin om ni vill fortsätta följa min blogg <3

Fields of gold - Eva Cassidy

Här kommer en till underbar låt.


090622

God eftermiddag. Är jätte trött sen jag var tvungen att kliva upp halv sex imorse (!). Har hunnit med både de ena och de andra idag. en napprapat kollade min rygg. Fick massage av honom också (hehe) sedan bar det av till tandläkaren. Hua, de va inge roligt fast hon bara hedde små gummisnoddar mellan tänderna. Hon slant flera gånger med verktygen och klämde min läpp dessutom. Så nu sitter jag och stör mig på grejerna mellan tänderna som jag ska ha tills på fredag och funderar hur jag ska överleva när dom her in tandställningen i käften på mig?! Har ju hört att man får ont efteråt.. Menmen , ska ju inte klaga nu när jag kommer få raka fina tänder! =)

Hur har eran dag varit? Synd att det började regna men nu ser de ut som solen har tittat fram igen. Härligt!

090621

God kväll! Är alldeles trött. Blir en tidig kväll för mig. Ska dessutom upp tidigt imorn. Brorsan ska på info i stan vid sju(!) sedan blire att träffa rygg specialisten som ska kolla vad de är för fel på mig och sedan raka vägen till tandläkaren (ett snäpp närmare tandställningen).

Underbart väder vi har haft det idag, elr hur? Carro kom på besök o vi gick till affärn o köpte oss en varsin glass o satte oss o sola på tomten med musik spelandes från hennes iphone. Bättre kunde de inte bli! På kvällen bar de på träning. Kändes tugnt med tanke på att konditionen var som bort blåst (inte så konstigt?). Det blev inte bättre av att det va stek hett (borde inte klaga nu när vi har fått fint väder) o vi skulle springa 150m-lopp och jag sprang mot killar o dom är inte precis dåliga. Så det var bara att bita ihop o hoppas på att man överlevde. Överlevde gjorde man, men var inte så speciellt sugen på mat kan jag säga! Fast det ändrades snabbt när jag kom hem, haha.

What if - Kate Winslet



Håller på att lyssna sönder den här låten. Men går inte att sluta. Den är så otroligt fin.

Ny header

vad tycks om min nya header? Blev rätt nöjd faktiskt =) Jag är ingen duktig fotograf med världens systemkamera o vet hur ljuset o vinklarna ska va för att få den perfekta bilden. Men bilderna i headern (förutom den andra till vänster som min kompis har tagit på mig) har jag knäppt och jag är faktiskt rätt nöjd med dom. Elr vad tycker ni?


Hoppas alla har för övrigt haft en bra midsommar =)

Glad midsommar!

Glad midsommar! Vad hade alla tänkt att hitta på idag? =)
Själv har jag ingen aning, blir lunch med familj o vänner till familjen. Senare på kvällen har jag inget planerat. Dom flesta är ju ute på semester *avunsjuk* Men något borde man kunna hitta på =)

Haha, måste bara tillägga att jag först trodde det var midsommar igår. Men måste faktiskt skylla på sommardansskolan, man visste aldrig var det var för dag! ^^


Martin M och Jag =)

Ha en bra midsommar! <3

Skolavslutning

Här kommer bilder från skolavslutningen =)


Min underbara klass som jag kommer sakna så oerhört mycket <3


Fick stipendium i idrott!!  *glad tjej*


Jag o papi =)


my boys <3  kommer sakna er så otroligt mycket. Hua..

Sommardansskolan

Ska berättas lite kort vad som hände under dagarna. Kommer bli svårt eftersom det hände så mkt roligt.

Fredag: Jag, Martin, Viktor, Evelina, Magnus, Björn och Erik tog tåget till sommardansskolan.

Björn och Magnus



Jag och Martin


När vi kom dit fick vi reda på att vi hade bestämda sovplatser och att dom hade flyttat alla förutom Martin, Evelina, Magnus och Victoria till nybörjargruppen (gul-grupp) (?!). Vi blev lite depp och tänkte att det kommer va skit strängt. Men ack så fel vi hade!

Lördag: Victoria och alla andra från hela sverige anländer. Vi leker lekar, lär oss gammeldans. Vi i gul och grön-grupp fick även lära oss grundstegen i rock. På kvällen blev det lek o bus.


Säcklöpning var en av lekarna


Att en kille och en tjej skulle byta kläder under ett lakan var också en lek kisarna hade hittat på

Söndag: Hade de första bugg-lektionerna innan det bar av för oss gula på en utflykt till en grotta. Tyvärr var det så dåligt väder så vi kunde inte göra allt som kisarna hade planerat. Men inte hängde vi läpp för det! Istället fick vi lära oss acro som inte grön-grupp fick göra (ha!)

Utflykt i grottan


Jag, Björn och Viktor som utför acro.



Twister var mycket populärt och det är ju bara att erkänna att jag var den bästa ;) haha

Måndag: Buggade hela dagen + ett pass boogie-woogie.
 
Tisdag: Ännu mer bugg och en kurs i att lära sig lindy. Senare på kvällen blev det fin middag och sedan dans.

Dans

Onsdag: Sorgligt men sant så kom den sista dagen på sommardansskolan. Det började som vanligt med lektioner i bugg. Sedan blev det till att träna till uppvisningen som vi hade senare på eftermiddagen för nära och kära.

Kommer sakna alla personer jag träffade och lärde känna. Men hoppas att vi kommer ses igen om inte på nästa års sommardansskola =)

Pussar <3


Redo för bal

Var hos sax&kam tidigare idag där ja fickade håret och makeupen, kom hem runt fyra, då jag fixade det som återstod. Så nu är jag helt klar! Väntar bara på Vickan nu som jag ska samm åka med till balen.
 

Före


Efter


090610

God kväll!

Sitter här och smaskar i mig korv från Delikatess Kungen. Älskar verkligen dom korvarna! haha. Har också hunnit med att packa till dansskolan jag ska åka till på fredag efter avslutningen *längtar*

Det gick för övrigt bra hos tandläkaren, gick fort och smärtfritt. Dock var tandskötorna så fjantiga (suck). När jag var klar hade jag ingen skjuts hem, för det blev lite strul när vi skulle fixa de, så fick lov o vänta på att min snälla moster kunde komma o hämta mig.

Vi hörs väl kanske imorn alldeles innan jag åker till balen, annars hinner jag nog slänga in ett inlägg på fredag innan jag åker bort =) God natt!

Hos Martin




Hejsan! Sitter hos Martin Mehlin nu. Han ska snart lära mig spela poker på facebook. Sedan bär det av till tandläkaren för att dra den sista tanden innan tandställningen. Wish me luck!

Trötter

God kväll! Är så himla trött efter att ha smsat halva natten med Martin igår natt. Trodde jag skulle somna på skolan. Speciellt på engelskan då läraren berättade en saga i en timme(!). När jag kom hem somnade jag o sov i nån timme. Men inte blir man piggare av det. Speciellt inte när man har linser i. Det blir bara värre, tyvärr. Så det blir en tidig kväll för mig. Ska stänga av mobilen så ingen kan väcka mig, hehe.

Puss hej!

Sista veckan

Äre bara jag som inte kan fatta att det är sista skolveckan och sen går man ur nian?! Kan knappt fatta att jag inte kommer gå på Liden sen och jag kommer aldrig få gå med den här underbara klassen längre! Hua, nu blev jag tårögd. Hur ska det gå för mig när jag tar studenten?!

Men nu ska jag spara tårarna till avslutningen och njuta av den sista tiden med mina underbara vänner i nian.
Haha, låter som jag aldrig mer kommer se dom mer. Såklart jag kommer göra det, men det blir ju inte samma sak när man har haft dom runt om sig i tre år =)

Nu ska jag försöka få tag på någon som vill gå med mig på balen på torsdag. Ciao!

Nationaldagen



Idag firades nationaldagen med att klippa gräset i lite regn och sedan fara med Carro upp till holmvallen för att spela brännboll med holmborna. Det var hur roligt som helst. En blandning mellan ung och gamla. Det roliga var att även fast det var personer från alla möjliga håll i Holm så kände man igen alla och vet vilka alla var. Kan det vara mysigare än så?
Det började regna så vi gick in o fikade lite, Carro bad en bön om att solen skulle titta fram. Vi gick ut, knappt fem minuter gick och solen var framme och värmde våra små kroppar. Haha, God loves Carro ;)

Nu är jag proppmätt av grillat och massa fika. Ska vila lite grann och höra me Carro om de blir nå cruising. Annars blire väl att heja på Sverige i matchen mot Danmark =)

Ha en trevligt nationaldag alllesammans!

..och brännbolls resultatet behöver vi inte nämna, andra laget fuskade säger vi. ;)

090605



Min rygg plågar mig som bara den efter gårdagens fotbollsturnering med skolan. Inge bra. Blir till att vila i helgen, klarar nog inte ens rehab-övningarna.

Dagen har gått snabbt. Startade med tårta på morgonen med kamratstödjarna. Sedan var det bara chillade lektioner och ett litet matkrig som spårade ut lite grann på lunchrasten.

Nu  ska jag bara ta det lugnt och kanske ta och läsa en bok.
Händer i helgen? =)

Träning

Nu ska jag dra på träning. Var ett tag sen sist, men har varit mycket inplanerat nu.
Känns inte så jätte pepp för att träna. Vädret är inte de bästa. Men vad gör man inte för att få de fina formerna? ;p

Pussar


VÅRSHOWEN!!



Som avslutning bjöd Martin, Martin, Magnus och Björn på en naken show med enbart hattar!

Bästa vårshowen genom tiderna!

Kalas

I lördags var jag som sagt på födelsedagskalas. Vädret var ju helt perfekt, right? Vi spelade kubb, lekte kurragömma (hehe, ja det var ju trotts allt ett 'barnkalas'). Såklart blev det tårta och så får jag ju inte glömma fiskedammen! Ja, det var en oförglömlig helg som alltid när jag är med mina pojkar =)



Magnus var söt i Martins present från mig "Jag skall bli fotbollsproffs när jag blir stor"-haklappen.



Viktor var pepp inför fiskedammen ;)

RSS 2.0