Kille som leker med lera


Vem behöver en pojkvän..

..när man har Martin :) Fick en godispåse med bara en massa godisar som jag gillar, underbart då man är sjuk! ♥


Man kanske börjar förstå varför alla tror att vi är tsm då vi är med varandra stup i kvarten, hehe. Men det är verkligen ingenting på gång mellan oss och anledningen varför han var här idag var för att hans buss hem går halv fem och han slutar kvart i tre. Inte så roligt att gå runt på stan eller stanna på skolan i ca 1½ timme. Kan ju lika gärna hålla mig sällskap dårå :)


Förra veckan då Martin var hos mig så satt vi i en lekpark och diskuterade just det här om att folk tror att vi är tsm, då kom det fram en liten pojke o frågade "Är ni ihop?", haha ♥


Don´t be afraid if you find blood in my apartment..

..it´s all mine. Haha lite emo-stil över de hela, men det är faktiskt näsblod jag syftar på så ingen tror något annat. Alltid när jag blir förkyld blöder jag näsblod, fast nu tycker jag det börjar gå till överdrift. Kan inte va helt hälsosamt att blöda så mycket som jag gör. Det borde ju ta slut nån gång tycker man, haha..

Var iväg till skolan gjorde provet o nu är jag hemma igen. Får hoppas på att de gick bra, ville bara få det gjort så jag hoppas jag blir godkänd. Kan inte säga att jag verkligen försökte att göra mitt allt, för de gjorde jag inte. Men jag orkade verkligen inte och jag kände att näsblodet när som hellst skulle vräkna ner över alla mina svar.

Nästa gång ska jag vara frisk och kry och ge ALLT!

Nu ska jag gå ner till pizzan och köpa en sallad sedan blir det vila och ack mer plugg, självklart ska man bli sjuk den veckan då alla prov är..

Kram på er ♥

Belöning

Känner mig rätt säker nu på Samhällen, hoppas man bara kommer ihåg allt tills imorn.. Ska läsa en hel del innan jag går och lägger mig också. Men nu belönar jag mig själv med glass (Ben&Jerry´s vad annars?). Få se om jag orkar ta itu med engelskan också.


Mössa

Måste införskaffa mig en ny mössa till vintern. Min nuvarande värmer inte speciellt mycket..


Kanske denna från H&M, kostar bara 49.50 kr

En promenad är allt jag behöver

Stefan ville som vanligt att jag skulle följa med till affärn. Fick en energidryck av honom (hihi). Så nu känner jag mig mycket piggare tack vare prommenaden ute i den friska luften. Då är det bara att hugga in i pluggandet innan jag blir trött igen.

Man blir så himla glad när man märker att det finns personer som bryr sig om en. Stefan ringde förut för att se att jag hade kommit hem ordentligt, fast jag bara behövde gå ca 50m själv ♥


Bild hämtad från: http://derivadow.com


Maaaat

Nu blir det nudlar sedan ska jag fortsätta med pluggandet! YEAAAH!!!

(när man inte känner sig pepp måste man ju skriva på ett peppande sätt så man kanske blir lite pepp av det, hihi :))


En gammal konversation jag hittade

Min och Martins konversation;


Martin - Vi ska åka nån gång på torsdag
Jag - Ajdå
Martin - Det gjorde inte såå ont va?
Jag - Jo, det krossade mitt hjärta totalt. Har du fått nåt krossat nån gång? 
          Då vet du hur ont det gör.
Martin - Ja, men man säger väl inte ajdå det låter så mjukt.
Jag - Fy helvete vad ont det gjorde!
         Bättre?
Martin - Aaa


(hehe..)

Sjukling

Idag blir det hemma som gäller. Känner mig verkligen inte pigg idag. Därför ska jag hoppa ner i sängen så fort jag har druckit upp min varma choklad för min stackars hals (ja, jag gillar ju inte te så..). Känns också bra att det är just idag då jag stannar hemma då jag bara har två lektioner och sedan teater, dessutom kan jag ju inte gå till svenskan då min svenska lärare är livrädd för svininfluensan och då menar jag LIVRÄDD!!! haha. Hoppas jag piggnar till tills imorn då jag har prov ♥

Tävlingar

Alla tävlingar hittar du hos Millah under kategorin 'tävlingar'



Hemsida: accesoarshopen


Hemsida: Mintiz


Hemsida: IaMia´s


Hemsida: Jefas Silver

Michael Jackson´s This is it

Hur häftigt hade det inte varit att gå på det LIVE?!!! Var rikigt synd att Michael Jackson dog. Han var ju en otroligt duktig artist och dansare. Men nu den 28 Oktober ska dom visa Michael Jackson´s this is it på bio. Hade varit jätte roligt att gå och se den. Få se om man kan få med sig nån/några. Hade verkligen varit en upplevelse att få se den!


Idol Calle

Tyckte det var bra att Calle gick vidare i Idol. Enligt mig var han otroligt duktig på audition.



Jag har inte följt Idol så jätte mycket (Kollat på repriserna ungefär). Men vem vet, nu när dom har tagit ut dom 20 finalisterna kanske man ska börja följa(?) och skaffa sig en favorit. Fast egentligen vill jag det inte, man blir så besviken när sin favorit åker ut, haha. Har du skaffat dig en favorit än?

Busted



(hehe så här bra går det för mig att plugga)

Samhällskunskap

Nu har jag ätit mig mätt på mormors goda potatisbullar, gjorde mig också lite gladare ♥ Var iväg till Hemköp när jag kom hem och köpte två Ben&Jerry´s. Måste ju ha nåt som får mig att må lite bättre då jag är alldeles sjuk och måste plugga.

Därför ska jag slita mig från datorn och ta itu med Samhällen.


I got fever, hehe

Ha en trevlig måndag kväll ♥


På skolan

Har sista lektionen nu, mår skit så vill bara åka hem.. Då ska jag äta mormors underbara potatisbullar ♥ och tyvärr plugga, känns inte så pepp då man är sjuk, men har prov på onsdag så måste..

Hur mår ni själva? ♥

opps

Haha, så himla sjuk låt. Men den är rätt skön endå elr vad man ska säga ^^


Saknad

Såg några bilder från Finnkampen och det fick mig att verkligen sakna att tävla. Var senast i Mars jag tävlade sist, tänk det är ett halv år sen!

Nä, nu ska ryggen bli bra igen, jag ska stärka den så himla mycket så det inte finns nåt som heter skada längre!

Det är ett måste att jag ska bli bra till Hissmofors-spelen som är i Januari. Två år i rad har det gått otroligt bra där och det ska även bli ett tredje år!

 


Idol

Vad tycker ni om att att folket ska få rösta vem som ska få gå vidare mellan Calle och Piotr?

Själv tycker jag det är lite orättvist (vet ej om jag tycker det är orättvist mot dom eller dom andra som har ställt upp i idol) för det borde ju va lika för alla. Tänk om det hade varit nån annan som juryn har skickat hem men som folket vill ha kvar?


God morgon

Dra till skolan nu, blir naprapatern efter och sedan far jag till Jacksn för att kolla på film. Hoppas många kommer, så det blir mys :) ♥

Hinner inte ta en outfit-bild, men har på mig min nya cardigan som jag köpte förra fredan.

Ha en trevlig helg allesammans! ♥


Jeans

Måste köpa ett par nya jeans. Funderar på någon av dessa.


BikBok



Gina Tricot

Vilken tycker ni jag ska köra på?


You make it real

Hittade en sjuk fin låt som jag vill dela med mig till er ♥


Dagens klädsel


Mammas gröna skjorta från Vero Moda med ett svart skärp.


Hade mitt nya vita armband från BikBok och dom svarta från Kappahl

Mina söta ödlor-örhängen som jag aldrig har använt tidigare. Köpt på finlandsbåten i somras.

Förlåt för dom dåliga mobil bilderna, men kameran är inte så mycket bättre (speciellt inte nu när jag råkade slänga den i golvet..)

Dagens citat (egentligen gårdagens)

"Det är bra ifall man tappar takten då är det bara att stå och gnugga mot varandra" av Jonathan ;)

Haha, när vi foxade igår på dansen ♥


A walk to remember..?

 Igår var det friluftsdag på södra berget. Hade jätte ångest över hur jag skulle ta mig dit. Inte nog med att det är en lång jävla backe utan jag skulle hitta vägen dit också på egen hand. Men som tur var fick jag åka med Josefin och Jenny ♥ Dagen innebar då att vi skulle gå en sträcka på 7 km (i skogen) i olika gruppen. Min grupp tryckte jag skulle ta hand om kartan. Yes! Jag som är grym på att läsa kartor! Haha.. Det visade sig också att jag var duktig på det och när jag tänker efter så är jag ju rätt bra på det :)

När vi äntligen var klara gick jag ner till stan mötte upp Martin, vi åkte hem till mig, käkade, bytte om och sedan bar det av på dans. Kan säga att vi inte hade tur med bussarna när vi skulle hem! När dansen var över gick vi till busshållsplatsen, bussen hade gått för en kvart sen! Vi orkade inte vänta i en timme på nästa buss så vi knallade ner till stan och det är väl några km. När vi kom ner till stan kollade vi när bussen hem till mig skulle gå, då hade den gått för FEM minuter sen!!! Vi orkade då inte heller vänta på nästa buss och vi hade ju inte så jätte långt kvar heller, så vi knallade till macken i Granlo för att köpa lite gotta, sedan var det vara några ynka hundra meter innan vi äntligen var framme. Sammanlagt gick vi ungefär 3 mil under dagen!

Vi köpte en Ben&Jerry´s som vi skulle dela på. Först tänkte vi köpa caramel chew chew men så fick martin mig att byta till chunky monkey. Dålig idé! Den var inte alls nå speciellt god.. Eller vad tycker ni?



Höst ♥


dancing shoes

Hej bloggen ♥

Blev inget bloggande igår då jag hade besök av Martin. Vi tänkte vara lite dryga och göra en jobbig fjortisvideo-blogg, sånna som man bara stör sig på men måste kolla på det en då!

Nu håller jag på att laga lite mat, sedan blir det till att städa då pappa ska låna lägenheten imorn och så det allra roligaste.. Plugga.....


Spray målning

Spraymålning på högnivå! Kan bara säga att jag är helt förbluffad och önskar jag kunde va lika bra.


Söta tröjor

Hittade en sida som säljer jätte söta tröjor! ♥





Ni hittar dom på hos Random Nicole :)

tomt..

Det står helt still i huvudet på mig om vad jag ska blogga om idag. Men endå känner jag ett sug av att blogga. Haha, jobbigt situation..


Böjar bli ont om nya bilder med..

Vinn smycke från Cocoo!



Hos Foki har man nu möjlighet att vinna ett smycke från Cocoo!

Kika in hos henne för att själv ha möjligheten att vinna ett valfritt smycke från Cocoo :) ♥

Smycket ovan är det jag är sugen på att vinna



Skuggfigurer

Så himla coolt att man kan göra en massa olika figurer bara med hjälp av sina händer!



När jag har tråkigt ska jag försöka mig på det ;)

Lady in red

Gillar låten, den är så fin ♥


My first..

..Ben&Jerry! Stefan var så snäll så han köpte en Ben&Jerry-glass till mig, då jag aldrig har ätit de någon gång tidigare. Egentligen är jag mätt, men kunde inte motstå att testa. Kan säga att den var riktigt god. Men nu blir det till att spara den till ett annat tillfälle :) ♥


En liten halv trött bild.. men eeh, vad gör de :)


Vilken är eran favorit Ben&Jerry-glass? ♥

ändrade planer

Blir inget bad just nu, brorsan vill ha sällskap till affärn. Snäll som man är följer man med ♥


Bad

gick inte så jätte bra på pluggfronten. Blev helt plötsligt grymt trött. Därför ska jag istället ta mig ett bad. Sedan får vi se om det går bättre med pluggandet efter jag har blivit lite renare.. Behöver iaf inte känna någon press då det är lååågt kvar tills allt ska va klart ;)



Så här mycket hann jag med innan jag lessnade, hehe..

Klänning

Söt klänning från Gina Tricot, 249 kr




Klicka här för att skaffa fler besökare till din blogg ♥


Möss och människor

Hello!

Har inte mycket för mig så tänkte avverka lite läxor och uppgifter. Börjar med romanen Möss och människor. Någon som har läst den? Tyckte den var helt okej, lite sorgligt. Haha, tyckte mest synd om hundvalpen när den dog.


Tävling



Då jag inte har nåt bättre för mig tänkte jag tipsa om en tävling hos Lina som jag har ställt upp i. Tävlingen är om hennes hemgjorda armband på bilden. Den avslutas 00.00 inatt, så skynda att anmäla dig!

Freestreet

Sugen på att fixa presentkort gratis? Bli medlem på Freestreet. Skaffa poäng och vips så har du tjänat ihop till ett presentkort! Enkelt och smidigt. Speciellt om man inte har pengar till just den det där klädesplagget man är sugen på att köpa ;)





Om du istället bara vill ha fler besökare till din blogg, tycker jag du ska titta in här. Du blir garanterad 100 besökare per dag ♥

Shopping

I fredags innan jag drog mig hem till min kära by tog jag en sväng på stan.


Köpte denna på Gina Tricot, 199 kr

Bik Bok köpte jag tre armband, tre för två



Hade besluts ångest när det gällde armbandet med berlockerna om jag skulle ta den svarta eller vita. Så det slutade att det blev båda ♥ Dom kostade 79 kr/st, den andra 99kr.

We belong together

Nu ska jag krypa ner till sängs och hoppas på att jag blir friskare.

Här bjuder jag på två underbara låtar från Gavin DeGraw.



God natt ♥

Scorett



Vill ha ♥

Kenza v.s Foki

Jag brukar inte blogga om andra bloggare. Men nån gång ska det väl va den första.

Två bloggar jag brukar läsa är Kenza och Fokis, jag tycker dom är bland dom bästa bloggarna jag har läst/läser. Endå är dom helt olika. Kenza är mer den rockiga typen medans Foki har världens sötaste stil ♥



Vem föredrar du? och varför?

Naprapaterna

God morgon ♥

Sitter och äter frukost nu, ska åka till min naprapat halv. Där försvann min sovmorgon..

Jag blir blir bara mer och mer förkyld. Skulle va härligt att bara få ligga i sängen och vila upp sig i helgen. Men Jonathan ska ha en danskurs och det är knappt några som ska dit, så måste ju ställa upp. Sedan på Lördag kommer en liten vän från söder som ska upp till Sundsvall så måste ju träffa henne också. Jag överlever nog, mer eller mindre. Hur mår ni idag?


Ska börja fixa mer OF-bilder och andra bilder för den delen, I promise ♥

Pengar

Alla vill vi ha pengar, mer eller mindre. Håll med mig om att det är jätte jobbigt då man ser nåt på stan som man hemskt gärna vill ha, men inte har pengar till det! Då önksar man att man var känd och tjänade stoora summor med pengar. Just så kändes det idag när jag gick på stan. Det fanns saker överallt som jag bara MÅSTE ha! och då menar jag överallt! Tyvärr hade jag inte med mig några pengar alls, så det blev inte ett enda köp. Får bli en annan dag. Tyvärr har jag inte råd att köpa allt jag ville ha, men något borde lilla jag ha pengar till :)


Samkväm

När vi har uppehåll på friidrotten träffas vi endå en gång i veckan för att ha något som kallas samkväm. Vi leker lekar och bara har det trevligt.


Vi kastade bollar i en hink. Mitt lag vann! ♥


Daniel var något road, hehe.. Vi skulle fylla en tillbringare med vatten med hjälp av en matsked (på en viss tid då) Vi räknade ut att om Daniel inte skulle ha spillt det första han gjorde så skulle det ha blivit lika eller att vi till och med skullle ha vunnit.

..och en massa annat gjorde vi också. Tyvärr vann inte mitt lag, men bättre lycka nästa gång :) ♥


Brownies

Hej! ♥

Har just kommit hem från Viktor, Jonathans kompis. Dom hade bakat brownies så jag fick komma och smaka. Riktigt gott var det! Klockan är mycket men jag har historia läxa att göra *suck*

Ska bli härligt att lägga sig sen, tror jag börjar bli sjuk..

Big Bag

Funderar på att köpa en lite större väska.


Vad säger ni om denna? Från H&M 199 :-


Mardröm

Inatt hade jag en sån himla otäck dröm, en anledning var att det kändes så himla verkligt!

Jag låg och sov då jag halvt som halvt vaknar för att jag får sms. När jag håller på med mobilen så hör jag hur ytterdörren öppnas och jag blir skit skraj (tänk er själv va vaken mitt i natten och märka att ytterdörren öppnas!!) och jag som trodde att jag hade låst dörren men tydligen inte. Så jag ropar "hallå" och får svaret "jag har saft" tillbaka.. Kanske inte så jätte läskigt svar tillbaka, men just då var det jävulskt läskigt, speciellt då jag inte såg nånting i drömmen heller!

Uscha, det läskigaste och trovärdigaste på länge som jag har drömt..

uno, dos, tres..

Är hemma från säsongssamtalet, gick bra de. Tog en sväng till affärn, har lagat mat och nu sitter jag här och gottar i mig godis, trots att jag är proppmätt, hehe.. Nu måste jag bara göra spanska läxan. See ya! ♥

Birds, birds, birds..


Höll på att bli på flugen av alla små fåglar jag har här utanför, när jag gick ut på balkongen. Skämmer ju bort dom med bröd, hehe.. Nu verkar dom heller inte så speciellt skygga av sig.

Nu måste jag gö mig iordning, ska på säsongssamtal gällande friidrotten då om ca en timme. Får se hur det går. Funderar på att gå och handla en massa gotta sedan. Känner för att tjocka lite, hehe..


Jesper på maran



Hittade en bild på fina Jesper från dansmaran ♥

Matteprov

Direkt på morgonen imorn har jag matteprov, ska nog ögna igenom kaptilet lite så jag känner mig helt säkert. Brukar alltid bli att jag gör något tokigt slarv fel.. Sedan blir det hopp ner i sängen ♥


Caroline på bilden


Wish me luck ♥


Nya buggskor

Har beställt ett par nya bugg-skor ♥


Barnvakten Lovisa

Var ju barnvakt hela helgen. I lördags gick det jätte bra, lite segt bara och så var jag fortfarande lite trött efter dansen. Men vi lekte lite och kollade på film. Söndagen var något värre. Den mesta tiden gick det jätte bra, vi lekte på som dagen innan. Men så fick han förs sig att va lite (rätt mycket) jävlig! Så jag sprang runt i huset som en galning efter honom och den som aldrig har sett mig arg förut skulle bli riktigt förvånad om den hade fått syn på mig då! Haha. Som tur va lugnade han sig när jag fick igång en film och han fick i sig något att äta.

Även om han var en lite djävul så kan jag nog tänka mig sitta barnvakt fler gånger. Måste bara lära mig att va lite strängare, hehe. Som sagt jag är lite för snäll.

Bilder från dansmaran


Trött och svettig var man! haha


Jonathan var där med sin tjej Emma.

På 794 bilder fastnade jag på en, hahah!  Jonathan fastande däremot på flera stycken, men blir nog lite tjatigt om jag ska lägga ut alla på honom.

Jag träffade också sötaste Jesper, tyvärr hittade jag ingen bild på honom ♥


Datakunskap

Hej bloggen ♥

Just nu har jag datakunskap och vi sitter och kollar på min presentation som jag just har blivit färdig med. Om en timme slutar jag. Tiden som jag har kvar måste jag göra en frågesport. Något förslag om vad för frågesport?

Förlåt för att jag inte bloggade igår när jag kom till lägenheten. Men jag var så himla trött när jag kom hem från dansen, hade tränat förut dessutom. När jag kommer hem ska jag berätta mer om helgen. Nu ska jag försöka klura ut en svårt frågesport.

Puss


haha

Jag måste va långt ifrån normal. Ställde mig och städade badrummet klockan elva på kvällen.

God natt

Nu måste jag krypa ner i säng så jag orkar kliva upp imorgon. Får se om jag hinnar blogga imorn innan jag far till maran. Har mycket att stå i. Så är lite tveksam.. Annars hörs vi på söndag, som vanligt ♥

Kom ihåg, SKRIIIIV vad DU vill läsa på min blogg!!

Natti natti ♥


hehehe...

-<..Dingo... säger:

! Puppa doesnt mean butterfly!

Lovisa '-' säger:

haha no

-<..Dingo... säger:

you didnt tell me xD

Lovisa '-' säger:

you didn´t ask


Glad tjej



Nu är alla hyllor på plats och kläderna där dom ska vara. NO MORE IKEA-KASSAR!!

I belive I can

Idag var det egentligen tänkt att jag skulle åka och träna. Men jag kände på idrotten att min rygg inte skulle klara av det. Kunde knappt jogga utan att det gjorde ont. Därför stannar jag hemma idag, vilar upp mig tills imorn, då det är dansmaraton. Längtar!!! Tänker bygga upp hyllorna i garderoben ikväll tror jag. Medans jag tar itu med lägenheten vill jag ha tips av er om vad ni vill ska finnas i min blogg, så det blir intressantare att läsa. Skriv skriv skriv!!


Skor

Skorna jag köpte igår. Köpt på DinSko för 499 kr vardera.




Friidrott + Dans = ♥

Så har denna dag också tagit slut. Var som sagt skolfoto idag, gick bra (tror jag). Enskilda fotot, ska vi inte prata om, såg ut som en mupp.. Sedan bar det av till träningen. Fick sms av Jonathan om jag ville så kunde jag få åka med honom till Altira på dans, söt han är som erbjuder sig ♥ Just då kändes det inte jätte lockande att åka och dansa (hade sprungit ex antal lopp + styrka), men så klart kan jag inte tacka nej till att åka och dansa och speciellt inte då Jonathan erbjuder sig att skjutsa mig. Så det var bara att slänga sig på bussen direkt efter träningen byta om och fara iväg och dansa. Nu är jag riktigt trött och är himla glad att jag har sovmorgon imorn! Sedan hur jag ska orka idrotten och träningen imorn, det är en annan sak..

Köpte också två par skor idag, visar dom imorn. Nu ska jag krypa ner i säng. God natt! ♥




Byt kropp med mig? Ja, tack!!

Klarade av att ta mig till träningen utan några problem, fast jag hade mer eller mindre ångest (som vanligt). Måste verkligen få bort den ångesten. Hur ska det gå när jag blir äldre och kommer resa en hel del själv? usch... Iallafall gick träningen skapligt. Förutom att jag var tvungen att avbryta för att min rygg sa ifrån. Jag är så himla less på skador nu så det är inte sant!

Jag har också varit duktig att diska och göra läxor. Så nu ska jag bara ta det lugnt. Kanske fundera på vad jag ska ha för kläder imorn, det är ju skolfoto! Få se vad det blir ♥


Hola, Me llamo Lovisa!


Erik skulle testa hur duktig jag hade blivit på spanska. Så klart förstod jag inte det sista han skrev och så klart ville varken han eller Eveline avslöja vad det stod. Men nu vet jag, och alla andra som kan spanska, är det inte gulligt?

Toast for breakfast

God morgon ♥

Sitter här och knaprar i mig en toast. Vad som står på dagens schema (jag måste då allt va besatt av dans, råkade skriva dansen först när jag skulle skriva dagens, haha.) är skola, träning och plugga. Om jag får tid över måste jag städa i lägenheten. Se till så att hyllorna kommer upp innan jag blir galen rättare sagt. Testa själv att ha IKEA-kassar som garderober så förstår ni!

Nu måste jag skynda mig. Så jag inte missar bussen. Hörs!

The Bachelorette

Var det någon som såg det i helgen? I sånna fall skulle jag behöva hjälp med att komma på vad låten heter som var i slutet. Har gått runt och tänkt på den hela tiden, jag vet vad det är för en låt, men jag kommer inte på titeln!


Jag tyckte hon valde fel kille, vad tycker ni?

FAAAAAAN

Kom just på att jag har engelska läxa tills imorn! Det är bara några ord man ska kunna.. Men gud vad tråkigt det är! Annars sitter jag här och räknar matte, dricker mormors hemlagade saft och pratar med underbara personer på msn.

Nu måste jag återgå till pluggandet så jag blir klar. Puss


Garderoberna are almost done!

Har kommit hem från IKEA nu och ska snart laga mat. Ikväll blir det till att sätta upp hyller i garderoben så jag kan he in lite kläder (ÄNTLIGEN!). Hur det ska gå att få upp hyllorna är en annan sak.. hm..

Fick HIDDEN fantasy av moster. Tack ♥


Datakunskap

Har datakunskap nu. Håller på att göra en presentation.. jätte skoj.. *NAAT*
Som tur är det sista lektion sedan bär det av till IKEA med mamma. Vi ska köpa inredning till lägenheten.
Men nu måste jag fortsätta på min presentation. Puss


Armband



Köpte detta armband på Kappahl förra veckan =)

två timmars träning + två timmars dans!!

Tillbaka i Granlo då. Tränade idag för första gången efter min lilla olycka. Gick bra med tanke på hur lite jag har tränat den senaste tiden. Dock var det inte så jobbigt heller. Direkt efteråt åkte jag och dansade. Tvingade med mig Jonathan dit som egentligen inte orkade komma, hehe..

Nu ska jag gå och duscha sedan tänkte jag svara på lite kommentarer ♥

Min tränare är för övrigt inte så jätte glad på mig för att jag tränade OCH dansade idag då jag egentligen borde ta det lugnt (a)

God morgon!

Äntligen är det fredag!

Nu sitter jag och försöker få i mig frukost. Går lite halv trögt då det har börjat gö ont i tänderna när jag äter. Fler som har tandställning här som har lite medkänsla? hehe..

Idag slutar jag efter två nångång och då blir det hem och fixa lite innan det bär av till INDAL!!!!

Men nu måste jag kila, så jag hinner med mig. Pussarså hörs vi senare om inte på söndag.

God kväll

Tjoho!

Jag överlevde tandläkaren, fast dom mer eller mindre misshandlade min mun. Försökte tänka positiv.. Hade första idrotts lektionen idag, kände verkligen hur min kondtion hade försvunnit! Skärpning på den tronten! Sista lektionen var datakunskap, så det var chill.. Jag hade inte ätit på hela dagen eftersom min tandläkartid var på lunchen så ni skulle bara veta hur frestande det var med en hamburgare när jag och eveline stod utanför sibylla efter skolan! Dock fick jag äntligen äta när jag kom hem till issa, lucky me.

Imorn är det fredag. Då ska jag och resten av den gamla nian till våran föredetta musik-lärare för att gotta i tacos och kolla på vårshowen. Kommer bli riktigt roligt! Sedan far jag hem till kära holm så förvänta er inget bloggandet under helgen. Update på söndag kväll.


So long time ago and I miss it so bad..


God natt

Nu ska jag krypa ner i sängen. Imorn har jag sovmorgon, riktigt härligt om jag får säga det själv.

Det blir en tur till tandregleringen också, de ska spänna tandställningen. Usch, kommer inte kunna äta. Får se till att tänka framåt till då mina tänder är raka och fina *försöker tänka positivt*

God natt ♥

KLAR!!

..Med att läsa alla blogg-inlägg. Att städa lägenheten är jag lååångt ifrån klar, hehe..  Men nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ta itu med lägenheten, I promise!


En bild som inte har ett dugg med inlägget att göra.

090902

Hej bloggen!

Tog mig till Eveline utan större problem igår. När jag När jag satt själv på bussen till Alnö hade jag världens ångest över att det var fel buss, att jag skulle hamna fel eller att jag skulle missa hållplatsen. Kort och gott kan konstatera att jag får ångest över att åka själv. Någon som känner detsamma? Om jag är med någon annan bryr jag mig knappt om vi skulle råka åka fel eller nånting. Då tänker jag bara "det ordnar sig" eller "Vi får se vart vi hamnar", men verkligen inte då jag är själv!

Men nu var det inte det jag skulle skriva om (hehe). Idag var det en lugn dag på skolan, inga märkvärdigheter. Har just lagat mat, måste städa ihop lite här i lägenheten ser lite stökigt ut. Jag har fortfarande ingen garderob, så alla mina kläder och sånt är i IKEA-kassar. Fast just nu är allt i en enda stor hög i ett hörn.

Nu måste jag få ordning på allting här så jag också kan ta itu med allt jag har missat när jag inte hade nå internet (tänk alla olästa blogg-inlägg!)

Puss så hörs vi ikväll! ♥

Eveline



Nu drar jag till den här sötnosen! Vi ska sjunga karaoke (så snälla ring inte polisen om ni störs av oljudet tack), äta vårrullar, om nu inte eveline har ätit upp dom(!!), titta på film och baaaaara mysa!

Hörs imorn! ♥


Friidrotts karriären gjorde ett platt fall..

Förra söndagen (dagen efter häre). Var det strålande solsken (typiskt!). Skitsamma det hör inte hit.. Jag åkte iaf o tränade. Tänkte att nu ska jag verkjligen ta tag i träningen då jag flyttar till stan! Men det blev itne riktigt så.. Jag skulle springa över några rätt låga plast häckar, no big deal, men jag lyckas endå snubbla in i en och faller pladask på marken och skrapade up axeln, knäna. Duktigt! Sen trodde jag det inte va nå mer än så. Men det började göra ont i vänstra armen så Robban skjutsade mig till sjukhuset, fick sitta där i fyra timmar (till kvart över 10), fick veta att jag hade fått en benfraktur i armbågen, great! Speciellt då jag är vänsterhänt också, kunde inte ha gjort det mer passande till skolstarten med.

Men jag är glad att jag slapp operera och gipsa. Så nu är min arm rätt så rörlig. Kan göra ont lite nu och då. Men det överlever jag. Ska ta det lugnt ett litet tag nu sedan blir det träning för fulla rullar!


Härefestivalen Fredag - Söndag

Jag börjar väl där jag slutade. Härefestivalen.

Det började hos Martin. Sedan åt vi middag på pizzan. Det blev inte så mycket häre den kvällen (det var ju uruselt väder dessutom). Så jag drog runt i indal med Eveline, Rikard m.fl.

På lördagen var det lika dåligt väder om inte värre! Men då var jag för den mesta delen med Martin och vi drog omkring på området. Framåt natten blev det faktiskt jätte fint väder, synd bara att man redan var genom blöt om skorna.

Tyvärr har jag inga bilder från helgen. Hade några idol-bilder på Anton när han spelade. Men tog bort dom (hehe).

Måste också säga att jag och Jacksn blev heeeeelt förälskade i guitarguy som spelade i nattugglorna, hahaa!!


Let´s start with something.

Har just kommit hem från skolan. Fick sluta lite tidigare (hääärligt!). Ska åka till Eveline sen, men pappa skulle upp hit för att fixa garderoberna så måste vänta tills han blir klar. Har inte hänt så jätte mycket idag. Vanlig skoldag. Fick se en ko på stan idag. Händer inte ofta.

Nu tänkte jag avverka lite blogg inlägg som borde ha skrivits. Så va beredd på uppdateringar!


RSS 2.0