Macgyver, skjortan-boy, jonte


Ja, kärt barn har många namn, själv föredrar jag att kalla han Jonathan precis det han blev döpt till. Iallafall ska jag följa med honom på dans i Jättendal och det kommer bli så grymt roligt av många anledningar. Har inte fått träffat Jonatan på jättelänge och därmed har inte fått dansat med honom. Det är ett grymt band som ska spela så då kommer det säkert många duktiga dansare. I onsdags när jag var på Hällesjö var det inte alls bra. Bandet var inte det bästa och det fanns inga bra dansare.

Förväntningarna för ikväll ligger minst sagt på topp :)

I´m blueLinne - Gina Tricot
Shorts - Wear it (köpt förra året)
Benvärmare - Hittade i garderoben som mormor har gjort
Armbandet - Hittade också det idag och det är min farmor som har gjort det.

Började tänka på den här låten när jag skrev rubriken.

MäklareHar varit och tittat på en lägenhet idag och nu börjar jag fundera, ska man ta och bli mäklare? När jag tänker efter avgudar fina pampiga hus. Att bara få vara inne i dem och se hur otroligt fint det är skulle jag må gott av. Drömmen skulle nog vara att få sälja lyxvillor i USA.. Kanske något att satsa på?

Ska det här kallas ledighet?


I fredags slutade jag sommarjobbet på sca, ja. Jag har bara två helger kvar på Österström, ja. Så i princip är jag ledig, ja. Känns det som det, nej.

När jag tänker ledighet tänker jag på långa sovmornar när man kliver upp när kroppen säger att nu har jag legat och dragit mig tillräckligt. Men den här veckan har jag inte fått mina välbehövda sovmornar. Men ska inte klaga vissa dagar har varit helt okej att stiga upp tidigt, som att åka in till stan och fika, andra inte, då man måste ut och kratta gräs (Fast humöret ändrades när jag fick 200 kr för det, hehe).

I helgen jobbar jag också, men hoppas att nästa vecka liknar mer den ledighet jag har förväntat mig.

PresenterPå måndag fyller Martin år och då ska han självklart få presenter av mig. Guldpaketet är från både mig och Johan, resten är bara från mig. Hoppas han kommer gilla dem alla :)

Jag gillar att köpa presenter till andra speciellt om jag hittar något som jag vet att personen kommer gilla eller ha velat ha som kommer bli överlycklig av att få den. Inte för att någon av de här är vad han önskar sig vad jag vet. Men Martin kanske blir överlycklig endå, vem vet ;)

Slut för denna gång

Igår var sista dagen på jobbet när det gäller sca, nu är det bara den här helgen och två till innan sommarjobbet på österström också är avklarat. Som avslut på sca bjöd jag de andra på tårta som minst sagt uppskattades.

Nu är det exakt en månad till skolan börjar och jag längtar inte! Inte bara för att sommarlovet tar slut utan också för att det kommer suga mer än vanligt. Har fått vetat att jag inte kommer ha kvar min mentor som är bäst, utan att ha min dödstråkiga engelskalärare istället som också ska bli min nya svenskalärare, jag vill ha tillbaka Mattias....

Sen har jag knappt hunnit träffat några kompisar eftersom jag har jobbat så grymt mycket, hoppas jag kan umgås med många innan skolan börjar. Pappa vill också ha med mig till jämtland igen men tror jag hoppar det, orkar inte åka än på ett tag, fast det var roligt att få träffa Max igen :)


En otroligt fin bild som min vän Johan har tagit.

Jämtland

Imorgon efter jobbet drar jag till vårat hus i jämtland och blir borta hela helgen. Kommer spendera tid med släkten men kommer också vara med min vän Max som bor några km därifrån. Ska bli roligt, har inte träffat han sen i början av juni på sommardansskolan.


Sommarjobb 2

Ja, jag har två sommarjobb och det är en av anledningarna till varför jag knappt bloggar nu. En annan anledning är att det är sommar, solen steker och jag har inte lust att blogga då.

Men här kommer iaf en liten bild från mitt sommarjobb på sca, där jag bla renar vatten från kvicksilver.


Brännbollsturnering

I söndags var det brännbollsturnering på holmvallen med holmborna, stora som små. Var en jätte roligt tillställning med många skratt fast vädret inte var på topp. Mitt lag vann med över 60 poäng (WOHO!!!!) så vi fick en pokal, som är ett vandringspris, så nästa år ska den tillbaka och överlämnas till det nya vinnande laget. Eftersom jag hade på mig ledartröjan från friidrottsskolan fick jag ta emot pokalen och även ta hem den. Nu står den prydligt i min prishörna, med en massa priser från olika tävlingar :)


RSS 2.0