Shakes skivsläpp

Minns ni att jag var och dansade till Shake i tisdags då de hade skivsläpp? Här kommer det iaf en liten video från tisdagen.

Jag är blondinen i svart och dansar med en tjej (för alla ska självklart filma mig när jag dansar kille..... hehe)


Dans till Shake

Om några minuter kommer mamma och plockar upp mig och Martin, sedan bär det av på dans. Jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig, det beror på om jag kan ha Emmas shorts, annars duger nog kläderna jag har på mig nu.

Apropå saken jag gjorde tidigare idag så får vi veta det lite senare. De filmade nämligen och jag har fått reda på att det ska hamna på youtube och då ska jag självklart visa er det :)


100227

God morgon! Nu ska jag åka in mot stan för att möta upp Martin för lite mat, sedan ska vi dra oss mot Birsta.


Ha en bra dag!


Birsta City 13.00. Imorgon. Be there!

Imorgon kommer jag delta i en sjukt cool grej. Jag hoppas att det kommer bli lika roligt som jag tror att det kommer bli. Tänkte inte avslöja vad det är, bara för att göra det mer spännande ;) Men kan berätta att det handlar om dans.

För att få veta vad det är för något kom till Birsta City (Sundsvall) runt kl 13.00 imorn!



Självklart kommer jag berätta efteråt vad jag ska göra för de som inte har möjlighet att åka till Birsta :)

Fredag kväll

God kväll. Hur har eran dag varit? Min har varit lång och dryg. Var hos tandläkaren och spände min tandställning så jag kan inte äta. Nu sitter jag och funderar på vad jag ska hitta på ikväll, nästan alla mina vänner ska på cocktailparty som jag inte direkt har brytt mig om. Blir väl kanske att kolla på film, men är det bara jag som tycker det är extremt tråkigt att kolla på film själv?


Upptäckte idag att min dator har en cam. Inte så jätte bra, men det duger för mig.

Dagens skratt

Glömde bort att berätta om när jag "hive-fived" en kompis rumpa igår. Vi skulle gå på lunch och min kompis gick snett framför mig och helt plötsligt halkar jag till och min arm flyger helt okontrollerat (som armar brukar göra när man halkar) och min hand gjorde en klockren smäll på hans bak, haha.

Kom ihåg det här tricket om du vill 'råka' ta på någons rumpa ;)


Längtar till våren och värmen!!!!!!

Sweet 17

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min födelsedag :)

Dagen kommer bestå av fika med klassen, som Jenny har ordnat, sedan ikväll blir det tacos och tårta med mina vänner. Familjen firade jag med igår och då kan jag ju avslöja att jag fick en ny dator! Love it

Ha en bra dag, för det tänker iaf jag ha :)


Körkort

Nu har jag satt upp ett mål för att ta körkort. Innan Mars nästa år ska jag hinna ta det. Det betyder att jag har ett år på mig och det borde jag klara om jag tar det här på allvar. Jonathan har också lovat mig att han ska lära mig köra någon dag. Nu är det bara att vänta med spänning hur det kommer gå ;)


Lilla familjen Annorlunda

Händelserik dag idag. Jag och några dansande vänner åkte först hem till mig för att äta upp tårtan som blev kvar efter gårdagen, sedan åkte vi till Birsta city där Shake skulle släppa ny skiva. Men vi åkte inte dit för att vi ville ha skivan utan enbart för att dansa ;) (dansnördar som vi är, hehe). Vi var dem enda som dansade plus några enstaka vi kände. Roligt var det!

Var även en kille som filmade och han skulle självklart filma när jag dansade med Maja, där jag visar mina snygga skills när jag dansar kille, haha. Tyvärr har jag inte filmen och kan inte visa den här...


Idag har familjen Annorlunda varit på Birsta city. Pappa Martin, Mamma Josefin och deras barn Nathalie. Till middag åt de på Macdonalds och lilla Nathalie fick en ballong.  (hehehe, humor...)

Sundsvallssnurren

I lördags var jag och hejade på min vänner som ställde upp i en danstävling. Det gick jätte bra för dem, speciellt för vissa eftersom det var deras första tävling tillsammans.


Martin och Nathalie. Kom 7:a av 25 par. De var endast en plats från att gå vidare till final. Starkt gjort av den för att vara första tävlingen tillsammans. Så stolt :')


Jonathan och sin nya danspartner tog den elfte platsen.


Duktiga Isabelle med sin danspartner lyckades ta sig till final och knep femte platsen.

Nu är jag riktigt sugen på att börja tävlingsdansa och hoppas att jag kan hitta en duktig danspartner. Sedan kan man bara hoppas på att man blir lika duktig som mina kompisar :)

Bilder tagna av Karolina Sjöström

100219

Man blir inte riktigt klok på statsbussnarna. Imorse stod jag och väntade flera minuter på bussen och när den äntligen kom (efter 10 minuters försening..) åkte den bara förbi. Så jag smsade min vän Jonathan och som tur var skulle han precis åka till skolan och så snäll som han är fick jag åka med honom (han bor bredvid busshållsplatsen) :)

Resten av dagen har varit jätte bra, gjorde omprov och fick mvg (efter att han hade kollat igenom mitt prov på 3 min?)! Sedan på svenskan fick jag 'plus i kanten'.

Jag tycker helt klart att alla skoldagar ska vara som denna, man får inte lika mycket skolångest :)



gammal bild, som ni kanske ser på datumet ;)


Tårtkalas

Nästa vecka blir det tårta för hela slanten! Jag fyller nämligen år på torsdag (prick om en vecka!!!) och då tänkte jag först på måndag bjuda mina två kompisar som jag har känt sedan vi var 1½ år. De ska då ockå få se min lägenhet för första gången (jag som har bott här sedan augusti!), på onsdag blir det att fira med familjen då mina föräldrar tydligen har viktigare saker att göra på min födelsedag (mamma bara måste gå på sin bugg-kurs... haha), men istället för att sitta och ha tråkigt på min födelsedag så ska jag bjuda in lite dansfolk och då ska vi äta tårta och mysa, kanske blir det lite dans med :)


Blir hård träning sedan, hur mycket tror ni jag kommer gå upp den veckan 10-20 kg? haha ;)


Den här snygga tårtan gjorde min goda vän till mig när jag fyllde fjorton, tyvärr kommer det inte bli någon sån nästa vecka, men jag hoppas de blir lika goda :)


I just don´t know

Jag har inget att skriva om och inga bilder att visa och då blir det inte lika roligt att blogg, för jag tror knappast ni vill läsa om hur mycket prov och uppgifter jag har i skolan, och att jag får världens ångest över det. Men jag ska uppdatera så fort det händer något 'speciellt' ;)

Men nu vet ni iaf att jag lever och varför det är snålt med 'intressanta' inlägg.



Kram ♥

Red red wine - UB40 (inte Bob Marley)


Love is in the air

Är det inte mer passande att man blir lite smått kär dagen före alla hjärtans dag? Träffade en jätte trevlig kille igår på dansen i övik och det blev inte direkt sämre av att han var otroligt duktig på att dansa :)

Tyvärr måste jag säga att jag varken fick hans namn eller nummer eftersom han försvann helt spårtlöst efter att han råkade ut för en liten olycka på dansgolvet. Men jag kan ju alltid hoppas att han dyker upp på dansen här i Sundsvall om två veckor :)

Glad alla hjärtans dag ♥


usch och fy

Nu måste jag ta tag i lite skolplugg. Har både läxförhör och engelskaprov imorgon och sedan en svenska uppsats som ska lämnas in på fredag. Hua, ibland kan skolan verkligen vara jobbig!



Filmkväll + IKEA

Ovanligt att jag var på filmkväll i helgen? Men denna gång var filmkvällen i min lägenhet och det är verkligen inte den sista.

Innan dem andra kom var jag och en vän på IKEA för att handla lite saker till min lägenhet, det blev några kuddar och ett par färgglada ljus som sätter färg på min lägenhet, men än saknas det tavlor som kan lysa upp de kala väggarna.

Skratt, skrik , tekniska tjejer och hjärtklappningar, kan man beskriva min lördag.



Storleken på bilden var det inget fel på :)

Me like



Snygga tröjor från forever21


9 crimes



Sjukt bra låt. Men vet inte om jag tycker videon är lika bra. Vad har ett huvud utan kropp med låten att göra?

Helgen

Blev ingen övningskörning i lördags, kanske säkrast? haha. Istället åkte jag till Martin, där det blev filmmys med vännerna ♥ Vi såg paranoid activity, det hade nog varit läskigare om inte alla mina vänner som redan har sett den berättat innan för mig vad som kommer hända. Men på vissa ställen blev jag dock rädd och nu vet jag inte om jag vågar sova ensam i lägenheten, hehe. Det återstå att se ikväll då jag har haft sällskap varje kväll sen i lördags.

Igår var det första buggkursen för mig någonsin! Men innan min kurs började var det nybörjarkursen. De hade för lite killar så de frågade mig om jag ville hoppa in som kille. "Hjälp!", tänkte jag, för så duktig är jag inte. Men efter lite övertal av Nathalie och Martin så hoppade jag in och det gick faktiskt bra, var till och med roligt att leka kille, hehe. Min kurs gick också bra, det är jätte härligt när vi inte är så många par och både Martin och jonathan är hjälpdansare, kan inte bli bättre :) eller jo förresten.. Måste skaffa en dansparter först, då blir det perfekt ;)



Tycker att fler ska börja med dans, för det är så sjukt roligt och det är otroligt bra träning. Man rör sig i flera timmar och visst man blir svettig och andfådd (beror dock också på vilken takt man dansar i), men man bryr sig inte eftersom det är så himla roligt, så man tänker aldrig "usch vad jobbigt att åka och träna!". Dessutom är det också en jätte bra social grej :)

RSS 2.0