Jag och fyra killar

Ikväll blir det Timrå-match. Få se hur det kommer gå eftersom de har nio skadade. Man kanske inte ska ha för höga förväntningar att de vinner? Efter matchen åker jag till mina pojkar i Liden och ska vara där över nyår så kommer inte hem försen på lördag. Mysigt det kommer bli, jag och fyra killar i en stuga mitt ute i skogen, haha;) ♥


jag och pojkarna som ska fira nyår tillsammans.

101 år!

Grattis till min mormorsmor som fyller 101 år idag! Är riktigt trött efter en full dag med födelsedagsfirandet. Men det är alltid lika roligt att se hur pigg och kry hon är efter alla dessa år ♥ 




Har man ingen brasa får man nöja sig med ett värmeljus.


Julaftonen

Min julafton var inte alls som den brukar vara, men den var minst lika bra!
Det började med att jag fick en tidning på morgonen av tomten, hihi.  Sedan blev det julklappsutdelning, mat och Kalle Anka hos mormor och morfar, med mamma och brorsorna. Mamma sa att vi fick byta julklapparna om vi ville. När jag öppnade paketet med långkalsonger och sa att jag gärna vill byta dem, men det fick jag inte, haha!

Efter Kalle och hans vänner packade vi in oss i bilen och åkte mot stan. Mamma skjutsade mig och Marcus till faster, där hon, hennes man, pappa och farfar väntade på oss. Blev julmat igen innan det blev julklappsutdelning igen! Senare på kvällen satt vi och skypade med min farbror som satt hemma hos sig i San Diego.

Riktigt mysig jul och snacka om trött man var när man kom hem!


Tagen med min nya kamera!

Mina klappar



1. Fotvårdsprodukter
2. Chokladask
3. Långkalsonger. Suck mamma...
4. Kamera
5. Parfym - Sexy Darling
6. Pormaskmedel
7. Strumpor
8. Linne från Calvin Klein
9. Hockey-biljett
10. En sked (tydligen håller jag på att samla på skedar)
11. Christina Aguilera parfym m.m
12. Sista twilight-boken
13. Pengar
14. Hårborste
15. Kakburk med godis i
16. Ansiktsmask
17. Örhängen som blinkar

Är jättejättenöjd med julklapparna!!!! Taaaack min kära familj och släkt! ♥


-


Julfika med klassen






Fotograf: Eveline (Förutom den första, för den tog jag!)

Bilder från när vi fikade med klassen i tisdags som julavslutning. Min mentor ville att jag skulle ta ett kort på Eveline eftersom hon lämnar oss i ett halvår :( Hur ska vi klara oss utan henne???? Men hoppas hon får en trevlig klass på sin nya skola, men den kommer aldrig bli bättre än SPS09! ;)


Julklapparna är inslagna



Längtar tills imorgon då alla ska öppna sina paket. Älskar verkligen att se glädjen när någon öppnar ett paket man har gett :) Gör inte ni? Hoppas de alla blir glada över vad de får! ♥

Det lila paketet kan nog ingen lista ut vad det är för något. Han i affären gjorde ett mycket bra jobb att dölja innehållet ;)

Dan före doppardan

Åkte hem till Holm idag, har ätit ett litet mini-julbord och tittat på Magnus Betnér. Han är så himla grym!

Nu ska jag bara mysa framför granen och vänta på julafton :)


Sälja bingolotter

Snart ska jag dra iväg och sälja bingolotter på stan i två timmar. Skulle egentligen ha sällskap av Karro men hon var tvungen att jobba så hoppas att Daniel kan komma lite tidigare och stå med mig. Sedan ska vi sticka och äta innan det bär iväg till träningen.

Samma som igår kan jag inte vara med på testerna för att idag ska de testa hopp, men det hindrar inte mig från att komma och hjälpa till. Jag ska även bjudan på muffins. Hoppas de gillar dem! :)


Kan se ut som att vi är väldigt få i gruppen då det bara var fem stycken som gjorde tester igår. Men jag lovar er att vi är lite fler. Vi är närmare runt 20-30 st totalt! Det är väl många som har tagit julledigt antar jag :)

Lov Lov JULLOV!

Har inte riktigt fattat att det är jullov och bara 3 dagar kvar till julafton. Men skönt är det iallafall! Alla julklappar är köpta och inslagna så nu är det bara att ta det lugnt.

Snart ska jag dra iväg på träning, men utan att träna. Vi har testvecka och eftersom jag varken kan hoppa eller springa blir det problem att göra vissa tester. Istället ska jag vara funtionär och hjälpa tränarna, sedan är det ju alltid roligt att träffa träningsgruppen och titta på när någon annan anstränger sig, haha :)


Ska nog köra på de här kläderna till jul ochså, fast med svarta tajts och en kavaj istället.

vafan...

Davve ville att jag skulle vara med han ikväll (innan det blev igår istället), Jonathan ville ha med mig på dans i Östersund, Niklas ville ha med mig på dans i Sundsvall och nu vill Viktor att jag ska komma och va med han och Robin. Inget av det har jag kunnat hängt med på, istället sitter jag själv hemma i Holm.

Livet är jobbigt ibland. Hehe...

All I want for christmas is you



Enligt mig är det här den bästa versionen av låten "All I want for christmas is you". Men bäst var den när mina kompisar sjöng versionen på luciatåget i nian. De var så himla bra och killarna och läraren som spelade till var så grymma och fick verkligen till det där speciella i början. Vet att det finns inspelat, men tyvärr har jag inte den.. Annars skulle jag sitta och titta på filmen om och om igen ;)

Vilken version tycker ni bäst om? Kanske den med Måns och Agnes?

Fredagen den 17/12


foto: eveline.

Äntligen är veckan fylld av prov över. Tror matten och psykologin gick skapligt. Annars blir jag ledsen, hehe..

Snart ska jag dra iväg och vara med Davve och några andra. Få se vad vi tar och hittar på. Sedan blir det Holm hela helgen för att göra julgodis med pappa och klä julgranen hos farfar. Kan bli en riktigt mysig helg!

Inte den bästa dagen


Brist på bilder får ni se en fin bild min vän Albin har tagit.

Dagen började med att mamma väcker mig 10 över sju och tur var det för mitt alarm hade inte ringt eller har jag stängt av det i sömnen? Gjorde mig klar och gick ut till bussen, fick stå där i en halvtimme för att bussarna som går var tionde minut var sena! Snacka less man är, speciellt när det är -20 grader ute..

Tog mig till skolan, hade geografiredovisning som gick bra. Strulade först när det inte gick att koppla in min dator (men för alla andra gick det? haha..). På lunchen fick jag en lussekatt av Davve, mihi,det gjorde mig glad, eftersom jag hade håltimme i två timmar och skulle plugga på spanskaprovet.

När det var dags för provet gick det inge vidare. Vad är det för mening att plugga som tusan om man endå inte kan få ett bra resultat, när läraren skriver med en massa saker hon inte har sagt kommer på provet? Typ ord och fraser..

Tog mig hem och drog sedan på träningen. Ryggen mådde bra men istället skulle fötterna krångla, haha... Fick ont ovanpå båda fötterna och det gjorde så ont att jag inte kunde ta i. Ska ta och köpa ett par nya löparskor eftersom mina är rätt gamla och det kan vara det det hänger på. Får jag hoppas..

Dagen sög litegrann men det blev genast bättre när min tränare och Daniel bjöd på saffransmuffins och julgodis efter träning. Mums!


101212

Ja, vad ska man säga. Var ett tag sen sist det stod några nya meningar i bloggen. Mina dagar har sett i prinicp likadana ut. Pluggat och tränat. Dansat och varit i Liden.

Träningen har gått jättebra till i torsdags då min rygg gjorde ont. Nu känns det bättre igen så får se hur det går ikväll på träning, då även tidningen kommer och ska göra ett reportage om våra dåliga träningsförhållanden. Kommer visa er det när det kommer ut.

Plugget står upp över öronen på mig känns det som. Två viktiga prov står på schemat nästa vecka, en tur till Forsmark ska göras på onsdag och jag kommer vara borta hela dagen. Ett tal, en redovisning och en debatt ska vara utfört innan det är dags för jullov. Hjälp!

Så har mina dagar sett ut och kommer se ut. Roligt liv? En sak är säkert iallafall och det är att jag längtar till jullovet!

Här har du en bra låt lyssna!

De senaste dagarna har min träning sett ut såhär. Vad sträcken och det blåa står för, har jag ingen aning om, haha.

Första debember

Idag har jag tillsammans med Olle varit gudie till nior som har varit på studiebesök. Det gick rätt bra. Inte för att vi direkt visste vad vi skulle berätta om. Men vi visade runt dem och de sa inte så mycket, som man själv var när man gick i nian och var på studiebesök :)

Nu sitter och äter lite frukt för snart ska jag iväg och träna. Är sjukt peppad på träningen nu faktiskt. Så jag ska köra på riktigt idag eftersom jag inte lyckades ta mig till träningen igår. Den här veckan har min tränare också lovat mig att jag finns på planeringen ;) haha


RSS 2.0