Gnussa

Första gången jag såg ett danspar gnussade, tänkte jag hur sjutton man vill ha sitt ansikte tätt inpå en annan persons ansikte, som man kanske inte känner heller?! Helt säker på min sak visste jag att jag aldrig skulle gnussa! Så fel man kan ha... hehe. Efter ett tag blev jag lite sugen på att testa hur det egentligen känns att gnussa och en dag i vintras när jag och en vän var på dans frågade jag honom om inte vi kunde testa gnussa. För vad är bättre än att inte testa med en vän? Vi testade och jag blev fast! Hur mysigt som helst och mycket bättre än vanlig fox. Men jag kände mig fortfarande illa till mods att gnussa med en okänd person så min vän blev nu min gnuss-partner (eftersom ingen annan av mina kompisar gnussade). Nu har jag utökat min gnuss-krets, men fortfarande har jag problem att gnussa med vissa personer som jag inte känner, men det är inte ofta jag stöter på okända personer som vill gnussa.

Alla personer som aldrig har gnussat, gör det! Som sagt är det jätte mysigt (speciellt när man gillar personen, hehe), men dansen blir också annorlunda, man blir ett med sin danspartner. Känslan är obeskrivlig och man måste testa på det för att förstå vad man har gått miste om.


Den 'fina' bilden på mig och Rasmus när vi gnussar. Kanske inte ser så mysigt ut, men det beror nog mer på personen (jag) i bilden och inte själva dansstilen ;)


Kommentarer
Postat av: Patrik

sv; man tackar! =)

2010-05-23 @ 00:36:09
URL: http://jagputte.blogg.se/
Postat av: Anonym

sv: Klart man ska ;D Ska du?

2010-05-24 @ 16:39:03
URL: http://evelinaytterbom.blogg.se/
Postat av: Amis

Fin blogg =)

2010-05-25 @ 10:20:15
URL: http://www.metrobloggen.se/amis
Postat av: SOFIA- .

följas via bloglovin?:)

2010-05-25 @ 18:45:34
URL: http://adayofmylifee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0