funbeat.se

Usch går ju inge bra med min rehab om jag ska bli förkyld! Får ont i halsen på morgonen och blir täppt i näsan men sedan brukar det gå över framåt dagen. Men vill inte sticka ut och jogga så förkylningen blir värre. Därför försöker jag göra mina övningar utan att anstränga min kropp alldeles för mycket.

Min idrottslärare tipsade oss idag om en sida där man ska fylla i sin träning och han ville gärna att vi skulle göra det så att han kan se hur duktiga vi har varit på träningsfronten utanför skolan.


Inte mycket ifyllt än, men mer ska det bli. Nu blir pressen ännu större på mig att träna upp min rygg eftersom jag har en naprapat, en sjukgymnast och nu min idrottslärare som flåsar mig i nacken!

Sidan hittar ni här.


Ny dator

Idag på skolan fick vi äntligen våra datorer och även skåp (så skönt att inte släpa runt på allting hela dagen). Tyvärr fick jag ett underskåp..

Ska snart släpa mig ner till tvättstugan och hänga den sista tvätten sedan blir det att plugga. Ja, redan första dagen på den andra veckan i skolan har jag mycket plugg. Känns som att det här kommer att bli ett tungt år, men nu ska jag satsa järnet i både skolan och på friidrotten!


Ny
datorn. Liten och lätt. Gillar den jättemycket, måste bara fixa lite program och så att jag kan använda internet på den när jag är i lägenheten så kommer det bli helt perfekt.

Roadtrip

I fredags blev det en liten impuls-grej när Jonathan frågade om jag ville följa med till Stockholm över helgen. Hade inget bättre för mig så det var bara att packa ihop lite grejer och fara. Sedan fick jag veta att Jonathan skulle köpa bil och att de va därför han och hans pappa skulle fara dit.

Runt sju-åtta på kvällen for vi iväg efter en massa strul med kablar och grejer. Sedan satt jag och Jonathan och kollade på bilar på blocket som han skulle kunna tänkas köpa. Vi var in till hudik och tittade på en väldigt fin volvo och jag tror säkert Jonathan skulle ha köpt den om inte växeln var så konstig. Kändes som vi inte kom någon vart och strax efter Gävle slocknade jag och vaknade inte försen vi var i Stockholm. Då visade det sig att jonathan hade ringt på en bil som de skulle kolla på och då var klockan två på natten! Jonathan va nöjd med bilen så han köpte den, och vi som trodde att hela lördagen skulle gå till att leta efter en bil. Väl hemma hos Jonathans farbror slocknade vi alla. Inte fick man sova många timmar, redan runt nio på morgonen (ja, jag tycker det är tidigt, haha) var Jonathan uppe o stöka med datorn för att leta grejer till sin nya bil. Sedan var det snabba puckar för då skulle vi iväg till donken och käka frukost.

Runt fyra åkte vi hemåt, fast istället för att åka direkt till Sundsvall svängde vi av mot Mannesloge och dansade hela kvällen. Halv två på natten var vi påväg hem igen och vägen var lång och plågsam, haha. Stackars Jonathan skulle köra hela vägen och vi fick svänga av för att ta en powernap i 20 min. Tyvärr hjälpte det inte ett dugg och vi båda var slitnare och tröttare än innan. Det tog inte lång stund innan vi fick svänga av igen och den gången sov vi tills vi vaknade igen, tror klockan var runt sex-sju när vi vaknade. Halv åtta ramlade jag in i min lägenhet och stupade i säng, så skönt det var! Vaknade inte försen grannen väckte mig med sin "underbara" musik och då var klockan runt sex på kvällen, haha.

Är helt slut nu, men det var en otroligt rolig helg med en massa bilåkande, som jag sa till Jonathan "Det är rätt härligt att åka bil ibland" :)


Bilen Jonathan köpte.


Dåligt av mig

Kom på att jag inte har visat kläderna jag köpte i Stockholm. Illa! Får ta och göra det någon dag framöver, tror jag inte orkar det ikväll, har en massa disk och sådant som måste göras innan.

Men jag lovar, en vacker dag ska ni få se dem! haha.

Pilatesboll-träning

På morgonkvisten innan det bar iväg till skolan träffade jag en sjukgymnast som gav mig lite övningar, så nu är det bara att sätta igång att träna. Det blev en massa övningar som man ska göra på en pilatesboll så det var bara att införskaffa sig en.

Mina träningsplaner ser just nu ut såhär: jogga + pilatesträning. Kommer inte åka på friidrottsträningarna utan börjar efter uppehållet som är i oktober (har jag för mig). Sedan får vi se hur min träning ser ut, eftersom på friidrotten har vi uppbyggnad i några veckor, men kondition + styrka. Få se vilken styrka jag ska köra på.

Jag är taggad till tusen! Nästa år SKA jag vara tillbaka på banan!

Helgen

Klockan sex på lördagmorgon väckte mamma mig och det var bara att stiga upp för att fara till Balders och stå i en kiosk hela dagen. Senare på kvällen åkte jag och Johan till Davve och hade sjukt roligt. Egentligen skulle jag sova över där men fick ett sms av Robin runt tolv så det slutade med att jag åkte hem till honom och var med han och Viktor. Sedan kom det lite fler folk och vi satt uppe och pratade om lite allt möjligt. När de andra gick hem runt fyra trodde jag att jag, Viktor och Robin också skulle gå och lägga oss, nejnej så var det inte.. Efter att ha suttit och lyssnat på deras snack om farliga killar i Sundsvall, om MMA och självklart försökt hålla mig vaken sket jag i dem och gick o la mig sådär klockan åtta på morgonen. Kan ju säga att jag slocknade direkt. När jag vaknade trodde jag att jag hade sovit bort hela dagen och fick lite panik eftersom jag egentligen skulle ha åkt till Holm klockan ett. Så visade det sig att jag bara hade sovit i två timmar! Försökte somna om men killarna var fortfarande vakna och förde ett jävla liv så det gick inte precis att sova..

När jag äntligen tog mig hem så tyckte mamma att vi skulle fara och dansa, så det var bara att fixa sig och fara. Blev dans i fyra timmar sedan när jag äntligen kom hem stupade jag i säng och somnade ovaggad.

Kort och gott, grym helg!


I´m in love again, eller?

 

Fick en liten överraskning när Johan vill höra lite mer om den nya killen och skickade sedan den här bilden till en mycket förvirrad Lovisa, haha. Asså vad sjutton? Jag har inte skaffat en ny kille (vad jag vet?) och jag aldrig någonsin skrivit det där.

Varför det står sådär ännu ett mysterium.

CONGRATULATIONS



Till min bästa träningskompis Dennis som tog JSM-guld i tresteg och är därmed antagen till juniorlandslaget och får åka till Finnkampen! Stort grattis!

  

Läs mer om det Här.

Naprapatern

Om en timme ska jag till min naprapat och jag sitter och gruvar mig. Har inte gjort övningarna han har bett mig att göra. Hoppas han inte blir arg på mig.. :( Fast han brukar va rätt snäll så det ska nog gå bra! :)


Underbar foxlåt



Animals - Michael Learns to rock

"Ligger i en hammock och njuter av livet"

Tjosan! Då har ännu en dag gått och jag hade hoppats på att det var min nästsista jobb-idag, men icke, ska troligtvis jobba på onsdag också (försöker tänka positivt, jag får pengar...). Annars var jag och pappa till andra sidan sjön på tre-rättersmiddag, inte dåligt. Tacos och vaniljglass med hallon sitter aldrig fel! Det blev så himla härligt väder också, soligt och varmt, men det blåste också lite svalkande och inga mygg (om det inte finns några mygg är det PERFEKT oavsett väder!), så mellan måltiderna låg jag i en hammock och kände att mitt liv är ju endå helt okej.


Att åka båt är faktiskt grymt härligt.

El-piano

Pappa gjorde ett impulsköp för några dagar sedan och köpte ett el-piano. Tidigare idag testade jag den och den var mycket roligare än vad jag trodde. Jag visste att det skulle vara en massa knappar för att ändra ljudet på pianot, men det var inte det som fångade mitt intresse, utan att man kan lära sig låtar! Bra låtar dessutom. Det finns en liten skärm där noterna visas och även vilka tangenter man ska trycka på, dessutom blir man kompad av musik samtidigt.



Trio med killar

Var otroligt seg igår efter att ha kommit hem från dansen i Hällesjö klockan halv två på natten, så gick mest runt hela dagen och var lite trött. Solen sken också så jag mer eller mindre klättrade på väggarna i lägenheten och jag kände inte för att bara sätta mig på balkongen. Tillslut fick jag med mig Johan till stan och vi strosade runt (och då hade solen gått i moln, haha). Jag gick och köpte en mjukglass och tog en strut för att kunna mata fåglarna. Förut att det var otroligt kaddigt, jag fläckade ner tröjan och kallade en and för idiot, var det värt det, eller inte.. Haha.

På kvällen åkte jag hem till Robin och var med honom och Viktor. Vi satt och kollade på Happy feet och Ratatouille till klockan fyra på morgonen. Själv hade man inte sett dem innan. Var i början skeptisk till att se dem, jag är mer av en Disneyklassiker-fan. Men de var helt okej. Annars var det lite orättvist då Robin och Viktor satt och terrade mig med en blå lysgrej hela kvällen. Fast Viktor betalade tillbaka det genom att ge mig sina två jättemjuka kuddar i utbyte mot min platta hårda kudde :)


Bilden har ingenting med inlägget att göra. Men hittade den här fina bilden på mig och Martin från när vi var ett gäng som åkte till Övik på dansmara i höstas. Vi hade en liten tävling mellan bilarna som innebar att vi bla skulle ta en massa bilder, där vi tex hoppar, gör en mänskligpyramig, två stycken som kramas och som ovan två som håller varandra i handen :)

GOOD NIGHT



Sitter och försöker vara så tyst som möjligt för bakom mig ligger mamma och försöker sova. Ska väl själv också sova, men har hamnat i en väldigt intressant konversation om mysiga kramar killar har i duschen efter matcher bla, haha. 

Btw, vad tycker ni om Sverige-tröjan jag har på mig? Det är ett nattlinne som jag sydde när jag gick i fyran :)

Back in Sundsvall

Uppe med tuppen var jag imorse men bussen gick inte hem försen kl 11.20. Träffade även Axel på T-centralen och det visade sig att vi skulle åka samma buss! Runt fyra tiden var jag tillbaka i Sundsvall och regnet bara öste ner. Deprimerande men endå rätt mysigt. Blev så himla seg av bussturen så att jag inte har gjort något speciellt alls idag. Tog ett otroligt skönt bad iaf!

Ska snart krypa ner i sängs och sedan vakna för att se vad morgondagen har att bjuda på. God natt!


Jar of hearts


Stockholm



Stormtrivs i Stockholm fast vädret inte är på topp som det var i fredags. Knallade runt i stan efter vi hade anlänt och jag har märkt att det finns många övergångsställ, dubbelt av alla affärer, att slottet inte ser ut som ett slott (besvikelse..) och att gamla stan är otroligt mysigt. På kvällen var vi iväg och lyssnade på Crashdiet. De var bra men hade varit lite roligare om jag kände igen fler än två låtar, haha.

Igår gick vi runt på Kistagallerian. Hittade en massa kläder som jag ska ta och visa senare. Träffade också min kusin av en slump. Vi tog med henne till Barkaby men det var en stor besvikelse för mig, jag hatar nämligen märkeskläder, tycker det är så fånigt att betala så mycket pengar för ett plagg. Blir bara deprimerad av att inte kunna köpa kläderna jag vill ha. Därför blev det Kista idag igen, men blev bara ett par jeans och ett nitarmband.

Känns som det blir fler turer hit :)

I´m waiting for everything

Sitter i lägenheten och lyssnar på ett möte om stambytet i huset och väntar på att skjutsen till dansen kommer.

Blir dans hela natten lång och sedan blir det hem och sova för imorgon drar jag till STOCKHOLM! På kvällen blir det troligtvis Crashdiet, det gillas!


Hörs när vi hörs :)

Du får inte



Låten är så underbar att foxa till och jag älskar att Blender har den som sista låt ♥

GRATTIS



Idag fyller världens bästa kompis år, så stort grattis till min bästa Martin!


längtar längtar längtar tills imorgon!!!


Jobb(ig) helg

Äntligen är helgen över! Kom hem strax efter tre på lördagmorgon efter dansen, som förövrigt var grym! Klev upp kl 8 eftersom det stod på mitt jobbschema att jag skulle börja nio. Halvtio när ingen hade kommit än gick jag och knackade på hos en av ägarna som bor på området. Nej men jag behövde inte börja nio utan kl tolv för det hade blivit lite ändringar. Tror någon hade glömt att berättat det för mig? Så jag åkte hem och sov någon timme innan jag dök upp igen. Eftersom det både var tacobuffé och ett sällskap som hade beställt en trerätters-middag tyckte ägaren att jag skulle stanna kvar till halv åtta och hjälpa till. Gjorde inte mig någonting. Kom hem klockan tio på kvällen.. Men lite extra cash sitter inte helt fel :)

Idag fick jag börja tolv och sluta fyra. När jag hade en halvtimme kvar frågade ägaren mig igen om jag kunde jobba till fem. Visst, inga problem. Så det var bara att sätta sig ner och käka lite efterrätt som blev över efter gårdagen och vänta tills klockan blev fem. Helt okej!

Imorgon ska jag ta en välförtjänt sovmorgon och sedan bär det av till stan för på tisdag blir det till att fira Martin. Vad jag längtar!


Till något helt annat.. Tittade på pinocchio förut och jag har upptäckt saker som man inte upptäckte när man var liten.. Hehehe

RSS 2.0