EN UPPGIFTDe senaste två veckorna har jag haft fullt upp med prov och inlämningsuppgifter. I Onsdags hade jag bara en uppgift kvar att lämna in och nu nuuuu har jag äntligen gjort den och jag är klar med År 2 i Samhälle!!!! S-K-Ö-N-T! 

FOOTBALL

Har man inga att spela fotboll med får man ta katten istället, funkar det med!FiestaEfter att ha varit på en mycket händelserik Holm-match där de bland annat förlorade, drog jag och Johan till Davve på fest. Lika grymt som vanligt förra gången jag var där på fest. Sedan kom Martin, Norberg m.fl och skjutsade hem mig, så snälla kompisar man har :')

Nu blire jordgubbar och kanske kanske plugga. Eeeen liten uppgift som jag måste lämna in och det spelar ingen roll om det blir G eller MVG på den för jag kommer ändå få samma betyg på kursen, så varför gör jag den inte föööör????


Ogräsrensning

Har inte alls gjort mycket idag och solen tittade inte fram försen sent på eftermiddagen så det blev inte mycket sola idag. Men efter maten fick jag och min broder ett ryck att rensa ogräs mellan stenplattorna på våran uteplats. Så vi började slita upp plattorna, rensade och la tillbaka efteråt. Men Vi hann bara med några stycken innnan vi upptäckte att det var alldeles för jobbigt att få  tillbaka plattorna och sedan stötte vi på familjen myra... Om de fortfarande lever måste de va mutterade, så mycke konstigheter de fick i sig när vi försöker ha ihjäl dem. Först sprejade vi på parfym, sedan tog det slut så då kom brorsan med rakludder och sedan socker(?), förstod inte riktigt vad det skulle va bra för.. Till sist fick de lite diskmedel också! Alla medel är bra förutom de dåliga...Nu har man myrbett över hela kroppen, härligt!...


RSS 2.0