"Min katt heter Zingo"


Fredag 26/11

Hade en trevlig kväll hos Martin igår. Började med att han, hans mamma och jag möblerade om i Martins rum och det blev faktiskt jättebra! Tiden rann iväg och det blev middag med stora diskutioner om det är bra eller dåligt med vindkraft. Kvällen spenderade vi i bystugan där vi tittade på film med några lidenpojkar och diskuterade vad man skulle kunna göra för en summa pengar de hade fått till ungdomsverksamheten i bystugan. Även jag fick komma med lite förslag, fast jag bara har varit där två gånger och inte direkt insatt. Men nu verkar det som jag är medlem eller något sånt? Men det är bara roligt och jag kommer säkert besöka bystugan fler gånger.


Har glömt att visa att jag och Jonathan fastnade på bild när vi var på Timråmatchen för några veckor sedan. Jag ser inte så jätteglad ut, men Timrå låg faktiskt under. (Vi är längst ner till höger)


ICE ICE BABY

Oj vad veckorna går fort ibland! Den här veckan har bara flygit förbi men har endå hunnit med ett projektarbete och att träna.

Redovisningen gick inte alls så bra för min grupp, för vi visste inte direkt vad man skulle göra för en presentation. Vissa grupper hade varit jätteduktiga och gjorde jättebra presentationer! En grupp hade gjort en modevisning av sin, så grymt coolt! :)

På träningen har det gått jättebra och då har jag i tanken att min rygg har mått bra och inte sagt ifrån som den brukar göra. Hoppas jag kan ta mig till träningen nästa vecka också, min tränare har nämligen lovat mig att jag ska få finnas med i programmet från och med då, haha. Var nämligen inte det den här veckan så jag fick hoppa in där det passade. "Lovisa, vi har ett litet problem. Du passar inte in någonstarns", citat från min tränare i onsdags när han inte visste vad jag skulle köra för något, haha.


Den söta tröjan kommer från Cubus för 99 kr.
Fler saker jag köpte i veckan får ni se senare.


Flitiga gruppen

God eftermiddag!

Höll på att försova mig imorse, råkade stänga av alarmet när jag egentligen tänkte snooza, hehe. Stressade som tusan men hann som tur var till skolan. Projektarbetet fortsatt och vi jobbade flitigt så tillslut fick vi fram två artikler som jag är rätt nöjd med. Nu är det bara en bild som ska skickas in sedan är vi helt klara! Är riktigt nöjd med min grupp, hihi. Eftersom vi var så duktiga behöver vi inte träffas imorn så då har jag bara en lektion. Grym skönt!


Mystill det miljövänligt!

Idag har jag haft en sjukt skön skoldag. Klev upp halv elva, var på skolan tolv, jobbade flitigt med tidningsprojektet i två timmar, sedan bestämde jag och Niclas att vi skulle åka hem. Vi har också bestämt att vi ska få klart allt imorn så har vi hela veckan ledigt sedan. Skulle inte sitta helt fel!

Känns iallafall mycket bättre nu än vad det gjorde när vi började med projektet. Alla skriver på och vi har hittat en massa information. Tror det här kan bli bra ja :)


Mer bilder

Här kommer ytterligare bilder från dansen!








Shake på parken

Var inte alls danssugen när jag vaknade (men brukar inte vara pepp på något direkt när jag vaknar). Inställningen ändrades inte heller under dagen, men åkte endå för dansen brukar få mig på bra humör. Var grymt seg och blev fort trött framåt slutet men annars blev jag på bra humör som man bli av dans. Sedan var det lite synd att det var så lite folk, men det var bra folk där och ett bra band så man ska inte klaga!


Emil och jag.


Till vänster i bilden är Jonathan och jag.


Fridaynight with the boys

Har haft ännu en underbar helg. Richard, Johan, Robin och Viktor tittade förbi på fredagen och vi såg några klipp från Tallinn. Var riktigt synd att vi inte kunde koppla in kameran i tvn så vi slapp skicka runt  kameran mellan alla. Men roligt var det att se allt igen och snacka om vad man längtar tillbaka nu!

Blev en kväll med mycket prat och skratt. Blev dock lite sur i lördagsmorse när jag upptäckte att min lägenhet stank rök efter att Robin hade stått på balkongen och rökt medans han hade dörren öppen så att han kunde prata med oss andra.. Men tror lukten är borta nu som tur är.


Richard fick lite tråkigt och började rita i paint. Han planerar att bli  den nya picasso.


Håltimme på håltimme

Imorse när jag klev upp var jag så glad att vi hade sovmorgon. När jag kom till skolan blev jag inte lika glad då jag fick veta av mina klasskompisar att vi inte hade någon psykologi, det betyder att jag skulle haft en ännu längre sovmorgon om jag hade vetat. Enligt våran lärare hade han meddelat oss det i måndags, men enligt hela klassen hade han inte gjort det. Så det var ganska surt..

Nu sitter jag hemma och ska försöka skriva klart en engelskauppgift som ska in idag, sedan återvänder jag till skolan och har förhoppningsvis historia. Sedan blir det ännu en håltimme innan jag kan ha matte till halv fem, roligt!

Men ska inte deppa allt för mycket eftersom det är min brors födelsedag idag! Grattis till brorsan på 19-årsdagen :) Så ikväll åker jag till Holm och firar honom.


En underbar helg i Liden

I fredags slutade jag halv tolv, hade möte med min grupp i tidningsprojektet, drog på stan och köpte presenter till mamma och brorsan, sedan träffade jag min andra brorsa och åt lunch med honom. Blev bjuden igen, hihi :) Mötte upp Martin och vi drog hem till honom. När klockan var runt sex kom Norberg och hämtade oss, sedan for vi och plockade upp Hampus, för vi skulle nämligen basta och bada jacuzzi! Det var någon man i Liden som hade byggt om en källare i något gammal hus till ett litet spa, som han var så snäll och lånade ut till oss. Vi blev även serverad dricka och chips. Det fanns också en dörr nere i spat som ledde ut, så alla förutom Norberg sprang ut och rullade oss i snön innan vi gick in i bastun. När Norberg hade bestämt sig för att också rulla sig i snön så blev det lite missförstånd mellan han och Hampus så Norberg låste ut sig själv och vi andra märkte inte det (vi satt ju i bastun!) haha. Senare på kvällen åkte vi hem till Martin och kollade på film innan vi somnade.

Runt 10-11 vaknade alla till liv, men tror att vi drog oss några timmar till. Alla var vrålhungriga men vi gruvade oss för att gå utanför rummet. Det är nämligen svinkallt i Martins hus, 13 grader på fredagen! Men vi tog oss upp, fick mat i magen. Norberg och Hampus var tvungen att dra en snabbis och då kom BG och hälsade på i kanske 10 minuter. När Norberg och Hampus hade kommit tillbaka åkte vi och handlade mat och när vi kom tillbaka till Martin så hamnade jag framför spisen?! Hur hände det som.. På kvällen åkte vi bort till våran gamla högstadieskola och spelade innebandy. Men det blev inte så roligt efter att BG sköt en boll i ansiktet på mig och när han frågade hur det gick slog han mig i huvudet med klubban.. Haha :( Kvällen slutade med att BG:s bil blev uppdragen ur en bäck av en buss. Som tur var klarade sig BG, Hampus och bilen sig bra.

Åkte hem på söndagen och firade farsdag hos farfar. Pappa blev glad över presenten från mig och min bror, så det var ju bra. Annars var det lite drygt då vi satt och tittade på hockey och fotboll hela tiden, jag som är jätteintresserad.. Speciellt roligt är det när laget man hejar på förlorar. Eller så inte.

Har haft en underbar helg och alla måsten har varit som bortblåsta, precis som jag hade hoppats på. Fick även ett sms av Martin idag att vi måste umgås oftare. Uppehållen är förstora och det kan jag hålla med om! Så jag har inte skrämt bort honom iaf ;) haha.

När jag skaffar en bättre kamera lovar jag att ta mer bilder som jag kan lägga upp. Känns tråkigt med inlägg med endast text. Men det är svårt att lägga upp bilder när man inte tar några bilder..


Hur ska allt få plats i mitt lilla huvud

Dagen efter lovet och... *BOOOM!!!!!* man har fullt upp att göra och tusen saker att tänka på. Känner att tyvärr får friidrotten vänta. Dessutom har vi flyttat in (om ingen har märkt det så är det väldigt mycket snö ute) och det betyder att jag måste ha skjuts till och från träningen. Min mamma som är den som skjutsar är numera i Florida och roar sig, men iaf, jag vägrar nämligen gå biten mellan busshållsplatsen och träningshallen, för läskigt för min smak att gå där själv.. Om två veckor ska vi ha en projektvecka på skolan där vi ska göra en tidning, vi är i olika grupper och jag var en av de 'lyckliga' som blev gruppledare! (yey..) Vad händer annars, mamma ska firas, brorsan ska firas, pappa ska firas (farsdag) och fick veta för en stund sedan att jag ska jobba 1-3 advent.

Undra om det kommer en vecka då man inte behöver göra eller tänka på något alls, bara leva och må bra, skratta och va gla´?

Tur att jag ska vara med Martin i helgen så man kan fly från alla måsten :)


Skolavslutningen 2009

Vad hände?


T som i torsdag

Trio med killar, trevligt sällskap och Timrå IK-match. Japp, så såg min torsdag ut.

Det började med att på onsdagkvällen satt och gruvade mig hemma i Holm om jag skulle åka till stan eller inte på torsdag. Det är ju så mysigt att vara i Holm och inte behöver göra något alls och bara gosa med mina underbara sötnosar till katter ♥ Men sedan kom jag på att det skulle bli enklast att åka till stan redan på torsdagen och vilken tur att jag gjorde det! Upptäckte att Johan hade kommit hem från sin vistelse i Spanien så vi bestämde att vi skulle ta en fika på stan. Men han skulle komma in rätt sent så min kära bror bjöd mig på lunch, tack tack :) Just när min bror stack till jobbet kom Johan in med bussen så vi stack direkt och fikade och pratade en massa strunt som vanligt i någon timme. Tyvärr blir det rätt mörkt nu för tiden så jag ville hem, för jag är inte så jätteförtjust i mörker, haha.. På bussen satt jag och funderade vad jag skulle hitta på på kvällen och funderade på om jag skulle höra med Jonathan om han var sugen på att hitta på något. Bara några minuter senare får jag ett sms av honom där han undrar om jag var sugen på att följa med på hockey, haha! Så snart var man påväg till en Timrå-match där biljetterna kunde vara slutsålda (enligt Jonathans kompisar) men vi for endå. Som det var sagt var biljetterna slutsålda men det stod en tjej utanför som hade ungdoms-biljetter till salu. Riktigt tur vi hade där :) Tyvärr var matchen inge bra alls och Timrå förlorade med 1-4... Och jag hade hejarklack-trumman bara några centimeter från mitt huvudet, det var inte heller så roligt.. Menmen, hade trevligt sällskap hela dagen iallafall!


Alltid lika roligt

Det är alltid jag som åker på att avmaska katterna i familjen. I tisdags var det dags igen för Zingo, vilket han inte alls uppskattade. Han märkte direkt vad det var frågan om så han stack och gömde sig. Tur för mig hade jag min lilla avslöjare Moses som visade vad Zingo hade tagit vägen.


Busted! Ser ni Zingos svans också? haha.

Härnösandsmaran lördag

Dansen var så jäkla grym! Mycket mycket bättre än fredagen och då var fredagen endå bra.

Jag och Jonathan kände att vi inte behövde åka så vi var på dansen prick sju, så vi tog det rätt lugnt och åt lite innan. När vi kom fram en halvtimme 'försent' var det inte så jättemycket folk, men det fylldes på bra framåt kvällen och jag fick dansa med många trevliga och duktiga killar. Bl.a en kille från småland som sa att han lätt skulle kunna bli min danspartner om han bodde här uppe. Synd att han inte gjorde det då ;) Kvällen gick grymt fort och helt plötsligt var det dags för sista dansen. Fick dansa med en jättetrevlig och rolig kille från Östersund, dessutom var han jätteduktig på att dansa :)

Efter den här maran har jag varit så himla glad och allt har varit toppen! Tack vare lite dans :)

Har inte hittat några bilder från lördagen, men hittade denna från i fredags:


Vid pilarna ser ni mig.

RSS 2.0