Dagens fråga



Varför äger jag inte sånna här skor??? Måste införskaffa det :)

Scorett, 699 :-

Matte C

Hur jag ska klara Matte C är en bra fråga då första provet gick skit och det var endå mest repetition på matte B... Jag har aldrig haft svårt med matten och har oftas haft VG på proven. Men nu när jag sitter över en timme innan provet och tränar så hoppar jag endå över en massa tal för att jag inte förstår dem! I vanliga fall kan det hända att jag hoppar över ett tal. Jag skulle inte ens ha hunnit med alla talen för den delen och jag hade över en timme på mig. Det här känns inte bra, inte bra alls..

Men jag ska kämpa och slita för jag ska klara Matte C och jag ska ha minst VG!


Friluftsdag

Att gå upp för en lång brant trappa som leder upp till ett berg och sedan springa runt där i en stor skog fullt med branta backar och klipper som man skulle ta sig förbi för att leta efter 15 kontroller, är inte alls roligt. Och hur vet jag det? Jo, för det är precis vad jag har gjort idag. Två och en halv timme tog det! Sedan när vi kom tillbaka till starten och var grymt törstiga och hungriga så var festisarna och hamburgarna slut... Men Stefan var så snäll så han bjöd mig på mat när jag kom ner till stan :)

Nu ska jag plugga och sedan lägga mig i min sköna säng och sova ♥


Cooper-test, hjälp!

Gaaah, om en vecka ska vi ha cooper-test på skolan (= springa 2,5 km) och min kondition ligger inte på topp kan jag säga. Blev ju sjuk igen så jag hade inte kunnat jogga heller.. Men måste ta och göra det den här veckan. Sedan börjar min rygg göra ont igen, tror att det kan vara pågrund utav att jag inte har gjort övningarna och sprungit. Sedan börjar jag fundera på om dansen gör så att jag får ont i ryggen, men det hoppas jag verkligen inte för dans är så himla underbart!


CV, personligtbrev?

Något som vi alla förmodligen kommer skriva någon gång under våra liv. För ett halvår sedan försökte jag på mig ett CV, men jag gav upp rätt snabbt, hehe. För någon vecka sedan var Marcus tvungen att skriva ett CV och ett personligtbrev. Han hade ingen aning om vad han skulle skriva eller göra. Som tur var hade han Stefan vid sin sida som kunde hjälpa honom med det personligabrevet. Det slutade med att vi alla syskon satt och försökte knåpa ihop det personliga brevet och CV:t, haha.



Tänk vad svårt det kan vara att sätta ihop lite information om en själv. Någon annan som tycker likadant?

Nya SHAKE

Då drar jag ut på dans! Bandet Shake har fått två nya medlemmar och ikväll blir det första gången för mig att dansa till dem. Hoppas de är minst lika bra som de gamla :)


Kör på den gamla vanliga dansklänningen, ett säkert kort. Orkade verkligen inte leta fram något annat.

Ha en trevlig lördagkväll för det ska iallafall jag ha! ♥

SHOES



Snygga skor från Nelly.com
Tyvärr är de rätt dyra, men om du känner för att lägga ut 1899 kr, så varsegod!

Nelly.com



Skulle inte ha något emot att få bära den här outfiten!

Idol-juryn



Fan vad dem är sköna i idol-juryn!

Jag är...


Detta om man frågar min klass. På psykologin förra veckan skulle vi nämligen skriva positiva och snälla saker om hur vi tycker att alla i klassen är. Självklart vet man inte vem som har skrivit vilken lapp. Men glad blir man endå av varje lapp

Holm

Nu var det ett tag sedan jag var i Holm. Tror det var sista gången jag jobbade på herrgården och det var sista veckan av sommarlovet!

Trots att jag bara har varit hemma i några timmar har jag hunnit med att gå på affärn, städat, förstört en lampa (haha opps!) och degat framför tvn. Nu funderar jag på att jag kanske ska ta och plugga lite så jag har det gjort och har sedan hela helgen på mig att göra annat. Bl.a imorn ska jag på fotbollsmatch. Det var inte heller igår!

Var jätteroligt att få träffa mina underbara killar också, Zingo och Moses ♥ Moses har varit så söt och följt efter mig hela dagen. Somnade i mitt knä när jag satt och läste tidningen, satt på en stol och tittade på när jag stökade i köket, följde med ut på bron när jag gick ut m.m Haha, sötnosen min :)


Min bäbis när han var en liten bäbis ♥

Bilden påminner om något som hände tidigare. När jag skulle släppa ner Moses på golvet blev han inte glad (jag råkade väcka honom när han låg och sov i mitt knä) så han började bita mig. När han sedan inte kunde bita mig längre började han bita sig själv i backtassen. Då låg han precis sådär som på bilden. Haha ♥


Tick tick tick... BOOOM!!!



Låten är rätt okej, men den mesta anledningen till varför jag gillar den är "tick tick tick tick *BOOOM*!!!" haha.

Sjukling

I helgen var Viktor så underbar och smittade mig så nu sitter jag här och är förkyld igen..

Men trots det har jag tränat lite smått den här veckan endå, bla skolidrotten och dans igår. Tyvärr har det gått lite sämre med styrkeövningarna jag egentligen ska göra. Fy mig!

Så här har iaf min träning sett ut de senaste tre veckorna. 


Ett hål

Igår när jag kom hem från skolan upptäckte jag stora jordhögar framför porten, när jag gick närmare var det en gigantisk grop på hela framsidan och porten var i luften! Stod länge och tänkte hur sjutton ska man ta sig in till lägenheten, fanns det ens ett sådant alternativ eller skulle vi inte ha tillgång till lägenheterna på ett tag? Funderade först på om de hade ordnat så man skulle gå in genom en balkong, fast kom snabbt på att de va en ologisk lösning, hehe. Sedan kom tanken att man kanske kunde gå genom gaaragen, men icke. Tillslut upptäckte jag källaringången och min dag var räddad, haha :)


Ryggen

Sen jag kom igång med ryggövningarna och har börjat träna lite smått har min rygg mått mycket bättre. Förut kunde jag bara sitta still så gjorde det ont, nu känner jag ingenting! Tyvärr kände jag av idag att det gjorde jätteont och jag vet inte vad det kan bero på. Men kan ha varit att jag låg så konstigt inatt.. Nu är iallafall ryggen bättre igen och jag hoppas det håller i sig :)


Samma gamla vanliga

Känns som mina helger börjar bli den andra lik. Slutar alltid med att jag är med Viktor och Robin på lördagar.

Först trodde jag att jag inte skulle ha någonting alls att göra på hela helgen. Men så ringde Robin och det var bara att byta om och sticka. Så åkte jag, Robin, Robins mamma och Viktor till Sidsjön och satt där och åt kräftor. Det var jättemysigt! Kom ett gäng 14-åringar som ville ha cigg. Självklart skulle Robin och Viktor hålla på och dryga med dem. Det bästa var när en av tjejerna kom fram och frågade Robin om hon fick en cigg, som om det skulle funka bara för att hon var tjej, hehe ;) Runt tolv åkte vi hem till Robin och var uppe hela natten. Söt Viktor offrade sig och gick och la sig för att han visste att jag inte skulle gå och lägga mig försen han också hade gjort det, hehe.

Helgen kan inte bli dålig när man är med Viktor och Robin :)


Foto: Johan O (my friend)

Nu är det fredag igen

Dagen har varit jättebra, förutom att jag fick VG på psykologiprovet..

Var grymt trött imorse men humöret ändrades snabbt då jag kom på att det var fredag. Under lunchen följde jag med Jesper till en tatuerare. Jag vet inte varför, men tatueringsstudions skrämmer mig, haha. Men det fanns en jätteliten söt hund där och tatueraren verkade jättesnäll så jag överlevde ;) När vi kom tillbaka till skolan träffade vi ingen mindre än min gamla svenska lärare! Ingen snack om saken att han är världens bästa lärare.  Lätt dagens lycka, haha. Stackarn berättade att eleverna inte fick göra någonting på IV och han grät när han tänkte på hur mycket bättre vi var (och han tyckte vi var dåliga när vi hade honom, haha). Alla elever och lärare på Åkersvik vill ha tillbaka Mattias NUUUUU!


Påtal om tatueringar, vad tycker ni om det? Själv tycker jag att det är snyggt till en viss del men jag skulle aldrig tatuera mig själv. Då skulle jag i såfall bara ha en fake tatuering som försvinner efter ett tag.


Lill-lördag



Nu drar jag på dans med Jonathan. Lite sådär oplanerat, men brukar oftast bli så när man far och dansar med honom, haha. Fast det är bara lill-lördag på Altira, men endå, bättre än inge dans alls :)

Blir mycket cam-bilder, jag vet.. Måste se till att fixa nya batterier till kameran, hehe. Btw, det här är tredje gången jag byter kläder idag!

Magic dance



Så himla grymt!

Skolfotografering



Idag var det skolfoto på skolan och man blir lika fin som alltid, höhö. Ser ut som en liten mupp och enligt Marcus kan muppar också vara söta, får lita på honom ;)

Man borde sticka ut och träna nu när det fortfarande är fint väder men alla skol-uppgifter håller snart på att dränka mig. Blir nog bara styrka ikväll, tyvärr..

Träningsdiagram



Så här har min träning sett ut de senaste dagarna och det är inte helt fy och skam. Som ni ser har jag varit ute och joggat och det betyder att jag är frisk! Siffrorna visar den totala tiden jag har tränat.

Grym helg med pojkarna

Fredagen hängde jag med Davve och en massa folk jag inte har någon aning om vilka de va, så kände mig lite vilsen ibland när Davve försvann. Blev ingen sen kväll men det gjorde inte alls något och det var så härligt att komma hem och lägga sig och sova i en stor och varm säng.

Vaknade upp jätteirriterad på lördagmorgon av att jag fick ett sms, trodde det var alarmet och att jag skulle upp till skolan, innan jag kom på att det var helg, haha. Kunde inte somna om så jag klev upp och började tvätta istället, så har man det gjort. Hade bestämt innan att jag skulle spendera kvällen med Robin och Viktor, så jag knallade iväg till Robin runt fem och vi tog en liten promenad hem till Viktor. Hade aldrig varit där förut och han visste inte om att jag skulle komma så det blev lite surprise surprise. Kvällen började hos Robin, där hans snälla bror bjöd mig på mat, sedan hamnade vi i bergsåker innan vi knallade hem till mig mitt i natten och Viktor bjöd oss på hamburgare, så goda! Viktor var jättesöt och hade plockat blommor till mig :) Behöver nog inte säga att vi alla tre slocknade ovaggade efter maten och vaknade inte försen runt 13-14 idag.

Som sagt har helgen varit grym förutom en tråkighet, men jag hoppas att det kommer lösa sig.


My friend

Jag vill ha dig som du var förut inte som du har blivit. Jag vill ha tillbaka tiden då vi i ena stunden var som syskon och i andra stunden som ett giftpar. Saknar tiden då vi tillsammans bestämde hur min lägenhet skulle se ut och jag köpte två olika sorters flingor för vi kunde inte enas om en. Tiden då vi visste vad den andra tänkte och ville. Om den ena inte orkade åka och dansa så visste den andra att det inte skulle krävas så mycket för att övertala. Tiden då det va du & jag, bästa vänner



Minns du då vi pratade om att vi aldrig skulle skiljas? Att vi alltid skulle hålla kontakten.

FREDAG



Trodde den här fredagenkvällen skulle va seg och tråkig, men inte då! Snälla Davve undrade om jag ville umgås, så kvällen spenderas med honom och säkert med fler folk. Grymt!

Ha en trevlig fredagkväll och som min lärare sa idag "NU ÄR DET FREDAGSMYYYYS!!!! Ta fram chipsen och drickan!!!!" haha, Ola är rolig han :D

08.30 - 16.30



Fem lektion på sju timmar. Inge roligt alls och inte blev det bättre av att jag hade huvudvärk.

Men men, nu sitter jag och är social på msn med lite folk. Funderar på att göra lite övningar för ryggen men tror jag ska vila idag. Förkylningen vill inte släppa och jag vill ut och springa NUUUUU!!!!

RSS 2.0