Ja må du leva..

..uti hundrade år. Det stämmer ganska bra, för imorgon ska jag fira min mormors mor som fyller...Just precis, 100 år!

Ganska otroligt att hon har levt i hundra år. Hur mycket hon har upplevt i sin tid.  Första och andra världskriget, alla kändisar genom tiderna och från att leva med eld som enda värme i huset till teknikens värld. Det är också sjukt roligt att hon minns allt, att hon inte ligger i sin säng och blir matad av en sköterska och  inte kommer ihåg ens egna barn.  Nej nej, hennes minne är lika skarp nu som för 70 år sedan, och jag måste erkänna att hon nog har bättre minne än mig, haha!

Så imorn blir det kalas för hela slanten och vem som helst får komma, för som hon sa "alla i min bekantskap är ju döa!" hehe, sorgligt men sant.


Erik och Calle



Idag på Birsta klockan 12.00 var inga mindre än Erik och Calle där! Det var jätte roligt att få höra dem live. Tyvärr hade de bråttomt till nästa framträdande så endas de som hade skivan fick autograf och man fick varken ta kort eller kramas med dem.. Riktigt synd tyckte jag.

En liten rolig grej var att Calle sjöng hungry heart, en låt av Bruce Springsteen, och min mamma är ett stort fan av honom. Så jag sa till henne att jag kunde hälsa Calle att hon blev glad när hon fick höra hungry heart. Då tyckte hon att jag också skulle köpa skivan och få Calles autograf med. När jag berättade för Calle om hur glad hon blev och att skivan var till henne tänkte han skriva nånting men ångrade sig sedan (pågrund utav att allt skulle gå så fort som möjligt...) och sa att jag skulle hälsa henne istället :)

[Bilder kommer senare när jag är i lägenheten. Har inte kamerakabeln hos mina föräldrar.]


juletiden hos mig

Hej alla sötnosar!

Som ni kanske har märkt ghar ajg varit ganska off här på bloggen. Men det beror på att jag är hos mina föräldrar och jag gillar inte att sitta vid den här datorn som finns i detta hus. Dessutom har det varit en massa julfirande här och då ska man ju inte sitta vid datorn :)

Julafton var jätte mysig. Fick inga specialla grejer, pengar, presentkort, kropps-prylar ungefär. Sedan fick jag andra twilight-boken. Tyvärr kan jag inte läsa den eftersom jag inte har läst första, så det blir till att vänta tills jag fyller år så jag kan få första boken.

Igår lurade mina föräldrar med mig på julotta, för enligt dom är det speciellt. Nej, det var inte ett dugg speciellt, det var som en helt vanlig gudstjänst fast man var lite tröttare. Tänk er själva att kliva upp klockan 6 på juldagen för att gå till kyrkan. På kvällen bar det av på dans med Jonathan och tre andra vilkan jag inte kände, men trevliga var de iaf! Det var faktiskt roligt där trots att 95% av alla som var där var fulla och det blev trångt mot slutet. Men det positiva var att jag aldrig fick dansa med några äckliga gubbar, det gick jätte bra att dansa, sångaren i highlights hejade på mig (haha!) och jag har gnussat för första gången!

Hur har eran jul varit?


Trolleri

Bara för att jag just har fått jullov och att det bara är 2 dagar till julafton bjuder jag på en video där jag visar min dolda talang.... Magic!


(Ursäkta för det dåliga ljudet, men jag har ingen aning om hur man tar bort det)


En dag på stan

Vilken härlig dag det har varit idag! Var i kyrkan i ca en timme för några i estet hade en julkonsert, sedan gick jag, Olle och Erik på stan. Hjälpte Olle med Julklappar till tjejen och Familjen, när han sedan skulle träffa sin tjej en snabbis skulle Erik hjälpa mig hitta kläder som jag kunde ha på julafton, det gick mindre bra, haha.

När Erik och Olle lämnade mig hjälpte jag istället Dennis och Alice som stod och sålde bingolotter (det jag gjorde igår). Vi blev lite frusna så jag och Alice sprang iväg och köpte Vanilj-latte och chai-latte, sedan stod vi tre där och trallade på jullåtar!

(Varning för falska toner!)


Det kanske inte hörs, men det kom fram en gubbe och sa att vi skrämde bort kunderna, haha..

Clothes of the day


(Dålig bild)

Klänning - Wear it
Kofta - Wear it
Strumpbyxor - lindex
Skor - Wedins


Trötter

Tjoho! Dansen igår var jätte bra, dock gick det jätte fort när man är van att dansa 5-7 timmar nonstop, igår var det bara fyra timmar plus en timmes paus. Påvägen hem vräkte snön verkligen ner, inget jag klagar på, gillar snön ♥ Men det var nog inte så roligt för Jonathan som fick köra i det hemska vädret, stackarn såg knappt vägen. Så jag tyckte lite synd om honom, men bara lite (han mobbar mig för att jag glömde svänga en gång när jag körde bil.....)

Trött efter att ha kommit hem runt tre, var jag endå tvungen att kliva upp från den varma mysiga sängen för att åka in till stan med föräldrarna för att sälja bingolotter. Vad gör man inte för friidrotten :)

På träningen idag fick jag göra en massa tester så tränarna ser om vi förbättras, och snäll som jag är fick en av mina tränare en julklapp då han har varit snäll att skjutsa hem mig efter träningarna då jag inte vågar gå den långa mörka vägen till bussen :)

...och nu är jag trött. Skönt med sovmorgon imorn, ingen skola och julkonsert klockan 15.00 (= sooooova!)


Dans i Hudik



Nu var det länge sedan jag var på dans. Så ikväll drar jag iväg till Hudik med Jonathan.

Ha en trevlig lördagkväll ♥

konstigt konstigt

Ojoj, när jag gick till affärn tidigare idag hände något märkligt, kanske ett av det märkligaste jag någonsin har varit med om.

En man stod alldeles själv vid en busshållsplats och när jag skulle passera honom så stoppade han mig och sa:

- Här! Håll min portfölj!
- Nä..
- Jo! Följ med mig till stan och håll portföljen åt mig!
- Jag kan inte
- Följ med mig till stan och håll portföljen åt mig!
- Men du kan ju hålla den själv.
- Ja! Vilken brilijant idé! Tack!


haha, ja vad ska man säga, det gjorde min dag iaf :)


Snowballsfight!

Hahaha, satan vad roligt sånt här är!

Try JibJab Sendables® eCards today!

Splish Splash I was taking a bath







Bilderna är tagna med min värsting kamera (hahahahaha....) och av moi!

Ni är guldvärda!

Har jag sagt att jag gillar min klass? Underbara människor allihopa! ♥


Posarn Robin ;)


Jenny den lilla filuren tog en massa kort utan att vi hade någon aning om det!


Fast man har en härlig klass, kan matte vara rätt tråkig.. :(

One good-looking piece from Nelly.com



Är inte den här outfiten riktigt snygg???

Från Nelly

The class!

I fredags kom några från klassen hem till mig. Var grymt roligt, måste göras om!


Jag, Jenny och Eveline.


Några från min otroligt härliga klass!


Den här bilden är så sjukt härlig! Ser ut som Jenny tar en ego bild och jag och Erik råkar hamna med på bilden. Haha.


Bilder från klubbmästerskapet

Här kommer lite bilder från i onsdags;


haha, jag ser gravid ut?!






Vill du ge mig en julklapp?

Beautiful Dress SEK 499, Rare Fashion - NELLY.COM

Jag har varit en snäll flicka i år.. Ge mig? ♥

Från Nelly.com

Julavslutning



Idag har jag varit på Julavslutning på Altira. Det var en klubbtävling (i bugg såklart) och dom lottade alla som hade anmält sig, så man kunde hamna med vem som helst. Dock fanns jag och Martin inte med i papprerna så det slutade med att vi fick dansa med varandra, vilket inte gjorde mig något ;) Var fett nervös! Men det gick skapligt och vi gick vidare till semifinal.

Jonathan (the man on the picture) kom tvåa, det visar att man tjänar på att flörta med domarna, haha. Nathalie (Jonathans danspartner) kom trea, så grattis till dem :) och självklart till paret som vann! ♥

Träning

Ska strax åka iväg och träna, sedan blir det hem och laaata! För jag har inga läxor eller prov kvar den här veckan, och vet ni vad det är? SKÖÖÖÖÖNT!


Tävling - Skor

Märks det att jag gillar blogg tävlingar? haha.

Denna tävling hittar man hos Tais.

Som ni kanske förstår av bilden, vinner man ett par valfria skor från Nelly :)


Eniro

Satt och funderade på en sak.. Alla vanliga medelsvenssons som har blivit kända genom tex bloggen och idol, finns de på Eniro? För på de på idol har ju inte varit kända så speciellt länge och iallafall någon av de borde ju finnas på eniro, eller hur? (om dom inte genast tog bort det när idol började sändas..) Så därför var jag bara tvungen att ta reda på det och tog såklart min idol från idol (idol från idol, haha!) Erik ♥

Slutade med att jag hittade en lite rolig grej, haha!




Für Elise

Länge har jag kunnat första delen ur Für Elise, men nu känner jag att jag verkligen vill lära mig resten! Så i helgen har jag suttit och försökt klura ut fortsättningen (har noterna, men det tar tid för mig att läsa av dem då det inte är världens enklaste noter). Men här kommer ett klipp på delen jag kan:




Vad tycker ni? :)

Tacos



I lördags var jag alldeles ensam på kvällen, så jag ställde mig och gjorde tacos. Tyvärr gick det skit att tugga (spände tandställningen i fredags), så det blev inte mycket tacos man fick i sig :(


Tävling - Valfri plagg


Jag är med i en tävling hos Takai. Man kan vinna ett valfritt plagg från KawaiiCraving.

Om jag vinner skulle jag vilja vinna denna fina klänning :) (eller det kanske är mer en kjol?)

(Skulle egentligen lägga upp en bild på det jag vill vinna, men det funkar inte just nu. Kan lägga upp senare när det väl funkar.)

Rösta!!!

Nu tycker jag att ALLA ska ringa och rösta på Erik! Han är helt klart bäst, men det räcker inte med att bara tycka det, man måste rösta för att han ska gå vidare till FINAAAAAAAAAAAAL!!!!!!!!


Make the boring stuff fun!

En helt vanlig idrottslektion :)


Tjosvejs! Idag är jag rätt glad för jag fick MVG på matteprovet! Hoppas det fortsätter åt det hållet och man kanske får de i slutbetyg?!!

Iallafall så finns det saker som är lite tråkigare också.. Som städa, diska och plugga. Städa och diska är avklarat nu ska jag sätta mig ner och göra klart en massa skolarbeten.

Haft en bra dag? Själv tycker jag det är underbart att vintern börjar sakta men säkert komma! ♥


Tävling - Party klänning



Är med och tävlar om denna snygga party klänning hos milla.
Färg och storlek får man välja själv.
Har man inte turen att vinna den där klänningen är andra, tredje och fjärde pris en söt blommig klänning!

Klänningen kommer från härifrån

RSS 2.0