BUSTED


Klassfest



Igår hade var jag på klassfest och min klass är ju bara för skön. Det var synd att alla inte kunde komma, men det lär inte va den sista klassfesten vi har. Ikväll blir det bara att ta det lugnt. Någon måtta får det va.


Lugna låtar från Zlips

Lyssna och ni kanske förstår varför jag tycker det är så underbart att dansa foxtrot till sån här musik.

Lucky Man - Zlips

Have I Told You Lately That I Love You - Zlips

My Love - Zlips



Testvecka

Den här veckan han vi tester på friidrotten. Kollar hur snabbt vi springer, långt vi hoppar, långt vi stöter osv. Kan väl säga att det inte går så jättebra för mig... Menmen, bara att fortsätta träna!

Innan jag drog på träningen blev det stan för att käka med Martin. Alltid lika trevligt att va med honom :)

Aja.. Det här inlägget blev, hm.. Intressant? Ingen bild har jag heller, haha. Men nu blir det plugg.


Feeest med Spid08A



Ojoj vilken härlig kväll jag hade igår! Drog på en liten förfest hos en klasskompis till Davve innan vi for in till stan för att få en stämpel på Stads. Vi drog till ett litet ställe där jag och Davve shotade och tog varsin drink. Efter ett tag började en massa klasskompisar till Davve droppa in och man kände sig lite utstött av att vara den enda som inte gick i Spid, haha. Vi drog vidare till Stads där vi dansade loss och drack mer drinkar och shots. Träffade även min ena brorsa och en massa härliga människor från högstadiet. Och som tur är har man snälla kompisar. BG körde nämligen hem mig gratis mot kvällens slut:)


HOFFMAESTRO



I fredags drog jag, Isabelle och hennes kille en förfest inte långt ifrån min skola. Vi lyssnade verkligen på party-låtar som "Genom eld och vatten" och "Främling" bla, haha. Strax innan tolv drog vi för att lyssna på HOFFMAESTRO och en tjej på festen bjöd mig på taxi så det var ju rätt najs. Lika så var HOFFMAESTRO galet najs, fångade en handduk från dem också, haha mysigt.


Med Davve


Spenderade ju gårdagen med Isabelle och kvällen var verkligen lyckad! Idag kommer jag istället vara med Davve. Ska alldeles strax sticka. Hoppas på att kvällen blir lika grym som gårdagen!


Med Isabelle


Fredagskvällen kommer spenderas med Isabelle. See ya!!


Varför jag inte ska använda knivar


A cup of tea



Har haft en helt okej skoldag. Fick lsuta tidigare så stack till stan. Köpte bla ett nytt överkast till sängen, kuddar och ett nagellack. Nu sitter jag och dricker te, min förkylning är inte helt bort än tyvärr. Försöker också få ihop en rapport som ska in imorn, kan säga att det inte går allt för bra just nu.. Ska fortsätta kämpa på så hörs vi, tjao!!


Värmecup in my ass

Den som kom på att cupen skulle heta värmecup måste ha varit riktigt ironisk för både igår och idag har jag stått och frysit arslet av mig. Inte nog med det så förlorade Holm sk båda matcherna. Men det gör inget för de kommer alltid vara mitt favorit fotbollslag och de har fortfarande en match kvar på lördag som de kan vinna. Heja Holm!


För tidigt?



Eftersom jag inte drog ut igår tog jag på mig ett par shorts. Men min kompis från Göteborg tyckte jag var konstig som har på mig shorts den här årstiden. Men vadå, nu var jag inne hela kvällen, annars brukar jag gå ute enbart i shorts när jag ska på dans;)


Ändrade planer



Var egentligen tänkt att jag skulle dra ut med Davve ikväll men tyvärr blev det inte så. Nu sitter jag istället och kollar på melodifestivalen. Har några favoriter så hoppas någon av dem vinner.

Gammal outfit


Har glömt bort att visa den här outfiten jag hade på mig en dag på skolan.

Saker till hemmet


Drog till Birsta med mamma för att handla saker till badrummet bla. Tittade även på mobiler. Just nu lutar det åt en iPhone, men jag vet inte.... HJÄLP!!!!


Mamma hittade utemödler. Vi höll nästan inte på att få in stolarna i bilen, men efter lite knep och knåp lyckades vi;)


Blev lunch ute på mammas balkong efteråt med de nya möblerna. 

This is what I'm wearing today


Mor- och farföräldrar och en massa annat

Härligt att solen skiner! Men tråkigt att snön har kommit tillbaka..

Idag har jag varit en sväng till farfar för fika, följde sedan med mormor till affären för att köpa godis, inte helt fel ;) Blev en sväng till fotbollsplanen för att knäppa lite kort mamma hade beställt av mig typ. Blev en aning kallt att plumsa runt i tygskor kan jag säga! När känseln var borta och jag hade fått till några kort drog jag hem för att städa upp lite i köket för man är ju världens bästa barn man kan ha, höhöh.... Tog bussen ner till stan och jag vet inte om jag ska tycka det är lyxigt eller sorgligt att få hela bussen för mig själv, hm.. Nu efter ungefär en timme sitter jag i min lägenhet och ska snart pallra mig till mamma för mat :)


Så var man hemma

Kom hem igår från några härliga dagar i jämtland med mina pojkar. Gjorde inget speciellt men var roligt endå.

Vi kom fram till min stuga/hus på söndag kväll och drog genast ner BG och Hampus till källarn vilket de upplevde lite obehagligt, hehe.

Blev mycket spelande vid tv-spelet, NHL var mycket populärt dock var vi väl inte så himla bra.. Sedan blev det många mysiga stunder framför filmer när vi trängde ihop oss i soffan eller i sängen för att kika på en liten dataskärm. Fast vi hade lite svårt att komma överens om vad vi skulle se eftersom ingen verkade gilla min idé om skräckfilmer. Blev mys i grillkåtan med grillad marsmallows och kortspelet plump på kvällarna.

Vi hade delat upp så fint vart alla skulle sova och det funkade alla kvällar förutom sista. Då la sig alla i den minsta dubbelsängen för att försöka sova där, det blev mer kaos.. Slutade med att Martin och Norberg la sig i soffan där nere, jag Hampus och BG försökte sova i den lilla dubbelsängen. Men BG flyttade till den stora dubbelsängen för att det va för trångt jag la mig där lite senare för det var för varmt i rummet jag redan låg i.. Haha..


Klockren bild på Norberg!

JÄMTLAND HERE WE COME!!!


(Eftersom jag är den grymma fotografen i gänget står jag bakom kameran)


Lagomt till sportlovet

Hej, gissa vad jag har råkat ut för! Har dragit på mig en förkylning lagomt till sportlovet börjar, roligt va? Men ska inte deppa för det. Bara att ta det lugnt så blir jag frisk så småningom.

Åkte hem till Martin igår, kikade på film med honom och de vanliga. Planerade lite över vårat lilla äventyr. Vi ska nämligen åka till mitt hus utanför Östersund och bara må gott i några dagar.

Skulle egentligen stanna hos Martin ikväll också men kände att det är bättre att åka hem och kurera sig istället för att smitta alla andra. Fast det lär de endå bli när vi åker bort tillsammans imorgon, hehe..

Nä om någon timme blir det att kika på Timrå-matchen eller melodifestivalen. Vad det blir får pappa avgöra.


Fika på håltimmen

Hade en lång håltimme idag så åkte hem istället för att sitta och ruttna på skolan. Nu blir det fika innan jag drar mig tillbaka till skolan för sista lektionen (som slutar halv fem!). Ciao.


Lovisa och Per

Här kommer en bild på mig och min vän från dansen i Östersund.


Stör mig inte

Bara jag som tyckte den här var lite roligt? Haha.


RSS 2.0