About the dance

Helt okej på dansen igår. Scotts var jätte bra, förstår inte varför Jonathan inte gillar dom(?). Tyvärr är det så många tjejer/kvinnor och lite killar. Men de får man ta. Haha, jag och Martin blev filmade av tv4. Hojta till om någon har sett/ser oss ;) som tur var filmade dom inte mitt ansiktet utan zoomade in Martin. Haha, stackarn blev skräckslagen och började göra fina grimarser. Själv försökte jag hålla mig för skratt.

Nu blir det inte dans försen nästa vecka. Men kan va skönt med lite vila också. Men om jag känner mig rätt så kommer jag va danssugen redan imorn, hehe.

Ha en fortsatt trevlig fredag ♥

Fredag

Hej bloggen! Har blivit dåligt med bloggandet idag och anledningen är att jag har varit barnvakt =) Min tremännigs barn (som är 1 år och 4 månader) och hennes mormor är i stugan. Så fick passa henne så mormodern hann med att göra allt annat som behövdes fixas. Så jag och lilla Everlyn (som lill tösen då heter) har ute o spelade fotboll, tittade på blommor och jagade en fjäril. När vi var inne fikade vi, åt melon och kollade på bolibompa. Fast de var mest jag som satt och kollade på bolibopma och Everlyn städade. Hehe ombytta roller?

Men imorn blir det mer bus för då kommer hela tjocka släkten (nästan) ♥

The way you make me feel



Idag har jag bara legat och pressat i solen. Man måste ju passa på nu när den visar sig. Tyvärr dök det upp en massa moln och nu ser det inte bra ut, usch.. Hoppas det blir soligt imorn med ♥

Hm.. Jag har märkt att mina myggbett blir riktigt stora. Förra veckan fick jag två gigantiska på benet och nu har jag två nya (inte fullt lika stora men större än vanligt). Vanligtvis brukar det inte bli så för mig. Någon som vet varför de är så nu?

Gårdagens



Linne från Wear it och shortsen från H&M (köpt förra året).

Dansen var helt klart mycket bättre än förra gången. Shake var mycket bättre än highlights!
Ikväll blir det dans igen till Scotts. Får se hur bra dom är.

Skrattar bäst som skrattar sist

Igår kväll innan jag skulle gå och lägga mig skulle jag släppa in Moses. När jag öppnar altandörren ser jag han springa runt  och försöker att fånga malar och allt annat som flyger runt natte tid och ville inte alls komma in. Så jag hämtade ett papper och prasslade med det och vips så kom han springandes in. Haha. Där lurade jag honom allt. Men skratta bäst som skratta sist. Jag gick in till badrummet och gjorde mig klar och när jag skulle gå och lägga mig såg jag att dörren in till mitt rum var öppen och jag hade också haft fönstret öppen också! Så tror ni inte Moses hade öppnat min dörr (som hade stått lite på glänt) och hoppat ut genom fönstret. Sen gick det såklart inte att lura in honom igen med pappers-tricket.

Haha, ja, man får ju inte va dum!


Nick Pitera

Måste lägga in en till video på Nick Pitera, bara för att han är min nya idol ♥


090729

God eftermiddag ♥

Solen skiner ute (som den alltid gör på onsdagar har jag märkt). Till frukost/lunch blev det våfflor och nu tänkte jag ta och gö en blåbärspaj. Hehe, kanske inte världens nyttigaste. Men vadå. Man måste ju få va lite onyttig ibland!

Kanske inte behöver nämna det. Men gör det iaf. Ikväll blir det... DANS I HÄLLESJÖ! ♥

Me like ♥



Knopade ihop lite godbitar från olika stället som jag inte skulle neka till att ha i min garderob.

Tröjorna, jeansen och väskan är från Gina tricot.
Skorna från Topshop.
Smyckerna från Cocoo.

Dagens outfit

Det har blivit lite ont om outfis på senaste tiden har jag märkt. Så här kommer en liten på hur jag såg ut idag.





Linne - Wear it
Shorts - H&M (köpt förra året)
halsband - Martins (som han köpte i Kina)


Duett med sig själv (?!)

Haha, så himla grym kille!


Tävling

Ja, nu har det blivit lite tomt i bloggandet.

Så därför tänkte jag berätta om en tävling jag just gick med i. Why not, det är alltid någon som blir vinnare och fast det är en liten chans så kan det ju faktiskt va jag denna gång som är vinnaren, right?

Tävligen är då om tre jätte fina ringar.
Tävlingen hittar du hos Mikaela
Tävlingen jag tycker DU ska delta i!

Måååla

Idag målade jag klart fönstret och toalettdörren. Medans har mamma målat klart taket och med hjälp av pappa så har även hallen blivit målad (vet inte om den är klar). Så nu återstår bara lite spackling och målning på vissa små grejer. Sedan tapetsering. Känns härligt, även fast det känns som jag kommer flytta in dit nästa år när man är i lägenheten så är det egentligen inte så jätte mycket kvar endå och när vi har tapetsera så kommer en god vän till oss och lägger golvet. Perfekt!  Sen äre bara att hoppas att det blir fint med tapeterna, golvet o dom nya garderoberna =)

Haha, jag måste bara säga att jag var så fin då jag hade målat klart. Hela jag (och då menar jag HELA!) var full med färg. Hade fulla armarna o händerna (ofc) men sedan också i ansiktet, håret, öronen och magen(?!). Är man professionell så är man. Haha.

Var en liten stund  med Jonathan fick se hur han bodde. Verkligen ett fint hus. Fick även träffa hans söta lilla hund Selma ♥


090725



God kväll läsare. Blev sen bloggning, men bättre sent än aldrig, right? Som jag berättade igår så var jag iväg till lägenheten där jag målade fönstret. Efter maten dök Carro upp för att testa min spikmatta. Fast det är bevisat (eller nåt?) att spikmattor inte ger någon effekt så är det himla skönt. Någon som testat? Det blev muffinsbak och filmtittandes. Som vanligt (hehe).

Nu ska jag krypa ner i sängen. För imorgon bär det av till lägenheten igen. Då kommer jag kanske få besök av lilla Jonathan =)

Sov gott ♥

Tomorrow is a new day



Nu ska jag gå och lägga mig för imorgon blir det lägenheten hela dagen. Då ska faktiskt jag göra nå nytta där för en gångs skull. Då blir det målning som gäller. Så det blir ingen bloggning under dagen utan jag tar det när jag kommer hem.

Kanske kanske blir det crusing med 'dans'-gänget. Vi får se om vi får nå skjuts.

Sov gott så hörs vi ♥

(Hehe, jag har lärt mig att göra små hjärtan ♥♥♥)

Korthus

Ni såg ju hur duktig jag var på att bygga korthus. Vad tror ni. Kommer jag kunna bli lika duktig som han?



Hehe.

Sötaste ♥



Är man söt elr är man söt?! Världens goaste och underbaraste person finns det nog inte.
Han får mig alltid att le och han finns verkligen där när man behöver någon att prata med.
Världens finaste ängel är vad han är ♥


Synd att du bor så långt bort. Men du betyder ändå grymt mycket för mig :3

Drömmar

Ojoj, det är inte ovanligt att jag drömmer flera långa konstiga drömmar och sedan kommer ihåg dom och inatt var det verkligen en hel hög med dom. Både lite smått läskiga och knäppa.

Första drömmen var jag, Martin och Martin i ett spökhus och dom försökte skrämma mig hela tiden och dom hade på sig en massa läskiga masker så när man drog av en så var de en ny under. Haha, huahua.

Andra drömmen var jag på dans, kanske skulle förseställa hällesjö, men var inte direkt likt. Iaf så hade en kille filmat mig när jag dansade förra gången så jag skulle gå runt och visa de för alla men för varje gång jag visade filmen så hände de nå nytt. Sedan kom Viktor och överraskade mig, men då tänkte Martin kittla honom så de slutade med att jag o Viktor låg på marken och Martin hoppandes på oss(?!) hahaha!!

De sista var endå de äckligaste jag har varit med om när de gäller drömmar. Jag låg o sov o så hörde jag hur någon viskade mitt namn o så fick jag känslan av att någon lutade sig över mig så jag ryckte till som fan o spärrade upp ögonen. Men inte fan vare nån som stod där!

haha, ja. Vad ska man säga drömmar kan va underbara, roliga och läskiga. Men dom kommer alltid va lika spännande. Iaf mina ;)

The Voca People

Dom här människorna är så sjukt bra så jag vet inte hur jag ska beskriva med ord hur bra dom är. Lyssna och förbluffas!


Vad ska man säga..

..Åter en ny header. Men denna gång blev det svart/vit till skillnad från de rosa jag har haft hela tiden. Är den här snyggare än den andra? Tell me

Blame it on the Boogie

Jag måste verkligen börja dans till hösten! Vet inte hur jag ska klara mig annars när hällesjö slutar. Det är bara dan efter och jag är redan dans sugen! Det är himla bra att jag inte känner av ryggen när jag dansar. Så det kan ju va bra om jag kombinerar de med friidrotten. Då jag aldrig få gö nå roligt nu för tiden.



Tänk om man var lika bra som dom? och kolla Jockes snurrar. Love it!

You'll remember me when the west wind moves



Jag fattar inte hur det alltid är bra väder på onsdagar men sen kommer regnet igen? Iof är det bra då jag åker på dans varje onsdag men endå. Kunde gärna fått va soligt 24/7.

Idag har jag varit jätte duktig. Plockat ur och i diskmaskinen som en galning (tack vare att brorsan inte gjorde det igår som han skulle). Nu funderar jag på om jag ska va ännu duktigt och städa mitt rum. Hehe, få se hur det blir med det.

Dans outfit





Så här såg jag ut igår när jag var på dans.

För övrigt sög det den här gången. Bandet var inte de bästa. Men nästa gång ska de bli Shake och dom ska tydligen va jätte bra. Sen ska jag också försöka få med Jesper dit =)

GLAD



Nu är jag glad för internet funkar igen!!

haha, snacka om att man är beroende av internet i dessa dagar. Tänk för i tiden då man satt vid internet två gånger per år. Vad roade man med sig då under dagarna? Iof så var man yngre och hade en massa leksaker. Men vi fick bredband när jag kanske var runt 14 och då lekte man inte precis med barbie längre. Hua, vart är världen på väg..

Lägenheten

Här kommer lite bilder på hur lägenheten ser ut för tillfället.






090720

Regnet bara öser ner och mitt internet funkar fortfarande inte *SUUUCK*

Har verkligen inte gjort någonting idag. Gått mellan datorn och tvn ungefär. Fast bakade en kladdkaka för en liten stund sen så nu står den i ugnen o gräddas. Får blir efterrätt antar jag.

Haha, blev ett rätt så meningslöst inlägg, men måste passa på att uppdatera nu när man kan.

Hörs sötnosar <3

Filmkväll + storåsen !!

I fredags åkte jag till Martin där det serverades tacos och filmmys med en massa folk. Tyvärr var det många som inte kunde sova över så det slutade med att det bara var jag, Martin, Victoria och Evelina som var kvar där hela natten.

Martin somnade ganska tidigt, men jag, Victoria och Evelina satt och kollade på step up otroligt bra film! När den var slut var klockan strax efter fyra, Evelina låg halvdöd i soffan men jag och Victoria var fortfarande pigga så vi hedde på Tomas Järvheden (love him!). Men när klockan var runt halv sex så tänkte jag att det kunde va en bra idé att sova lite eftersom jag skulle iväg på dans på lördag kväll.

När vi alla hade lyckats somna till slut och sedan vaknat igen åt vi en mysig frukost i martins växthus sedan åkte Victoria o Evelina hem och jag o Martin fortsatte mot Storåsen där Magnus väntade på oss. På kvällen blev det dans. Tyvärr spelade bandet bara kassa låtar och 95% av alla som dansade var fulla. Men man tager vad man haver och det var faktiskt r'ätt roligt. Träffade många underbara personer. Även då blev det en sen natt, kom i säng runt fyra. Sov som en sten ! (som martin sa haha).

Tyvärr har jag inga bilder från helgen, men hoppas ni överlever endå =) puss

Internet

Internet funkar fortfarande inte så sitter på min brorsas dator (som har trådlöst), där av min dåliga uppdatering. Men dock också för att jag har varit med Martin hela helgen. Hoppas nu att internet kommer tillbaka snart så jag kan uppdatera lite oftare.


internet har inte funkat på hela d

23002e4b1d74a256dd545a2b1edd112b.png

Kolla varifrån!

internet har inte funkat på hela dan så skickar ett litet mobil-inlägg. Ska snart åka iväg på dans igen. Ha en trevlig kväll så hörs vi i morgon <3


The sun is back!



Är det bara jag som tycker det är underbart att solen har tittat fram? Idag vaknade jag av att jag fick ett sms av Carro, inom kort var hon här och vi drog oss iväg mot västbyn. Vädret va härligt men vattnet var lite för kallt för oss, haha. Så vi drog iväg o handlade istället och gjorde lunch.

Nu sitter jag här har just ätit och ska snart gö mig iordning. För idag är det onsdag och vad händer på onsdagar? Jo det är hällesjö såklart! Säger bara en sak be there ;)


är i lägenheten. Mamma jobbar och

0-4caec2c9fdcdcd97748406be018e35.png

Kolla varifrån!

är i lägenheten. Mamma jobbar och jag äter jordgubbar :)


I don´t know how to make this feeling stop



Blir en tidig kväll för mig då jag ska upp tidigt imorgon för att renovera lägenheten.

Bra att jag få hålla mig sysselsatt så jag slipper tänka på dig..

God natt alla sötnosar <3

Me like



Skulle inte va helt fel att ha den i sin garderob. Elr vad säger ni?

Back home

God kväll. Då har man tagit sig hem från jämtland. Vädret skiftade i stora regnskurar och lite solsken.


Som jag berättade innan jag åkte så träffade jag dessa pojkar. Det tog verkligen på krafterna!! haha.


Söta Jesper.


Jätte snygga Max, haha


Max, Jag och Jesper =)

Nu ska jag duscha och sedan krypa ner i sängen (Ni skulle bara veta hur trött jag är!).
God natt så hörs vi imorgon!

så här mkt fritid har jag i jämtla

5cdbace6d2b8d26263442ee3817f0547.png

Kolla varifrån!

så här mkt fritid har jag i jämtland.


Jämtland

God morgon! (elr förmiddag kanske det blir?)

Snart drar jag till Jämtland, där min släkt har ett hus vi brukar spendera lite tid i ibland. Så nu ska jag, pappa, brorsan och farfar spendera lite tiden med varandra. Det blir då inge data sittande eftersom det finns trots allt ingen dator där och lilla jag har bara en stationär dator tyvärr. Men det är inte helt omöjligt att jag mobil-bloggar.



Dom här två sötnosarna kommer jag också hälsa på, som jag lärde känna på sommardansskolan =)


SATAN!!!

Jag som trodde att mitt problem med ryggen var borta. Men nej då. När vi körde mångsteg på träningen kände jag genast av ryggen. Försökte att va med på 150m-loppen. Men ack de gick inte.

Back to rehab och naprapatern..

regn och träning

Ska snart iväg på träning men känns inte så roligt när det regnar och blåser ute. Inte är man heller så peppad när man har träningsvärk sen tisdagens träning.

Suck, vad gör man inte för att bli bättre. ^^


Lägenheten



Så här fin är min lägenhet nu. Tapter och garderober ska rivas, badrummet ska målas likaså lister, tak och element. Börjar undra om det kommer bli klart till hösten då jag ska flytta in.

Det kommer bli mycket uppdateringar om lägenhets renoveringen nu fram över. Hoppas ingen misstycker. Ska bli roligt att se hur resultatet blir =)

Perikles

Igår var det dans igen på hällesjö. Denna gång fick jag med mig lite folk. Bara det gjorde allting mycket roligare. Men jag hade också Viktor och Pontus som jag träffade där förra gången. Så det gick ingen nöd på mig, haha.

Vi dansade till Perikles, dom var rätt bra. Men de va så himla mycket folk så det var en aning trångt. Lite svårt att bugga tyvärr. Fast då kan man ju göra som jag o Jonathan gjorde. Vi gick ut o buggade istället, haha.
 
Kvällen avslutades med att jag fick en puss =)


läckerheter från Gina



Är sugen på något nytt i garderoben. Kanske någon av dess två söta linnen från Gina tricot?

090705

Vet inte vad jag ska skriva. Men kände för att uppdatera eftersom det var ett litet tag sen sist. Har ont i huvudet och känner mig helt borta, är jätte trött fast jag sov till halv ett.

Eftersom jag har noll koll på vad jag ska skriva så bjuder jag på en grymt bra låt så slipper ni läsa en massa svammel från mig.


Gatufesten

Igår var jag på gatufesten med min underbara vän Issa som har varit i kanarieöarna (den muppen!!). Jag fick ett jätte fint halsband där det stod mitt namn på och en liten bild på med palmer och solnedgång på som var handgjord. Fick också en ask av henne med ett fult liter troll på (hehe).

Gatufesten var skoj, men missade Backyard babies, synd. Träffade lite trevligt folk och åkte karuseller. Ja, de man gör på gatufesten helt enkelt =)

god morgon. Är tillbaka till Sveri

23bdd3d9dc168fb654e6e01ade8844cf.png

Kolla varifrån!

god morgon. Är tillbaka till Sverige nu. Kom egentligen hem ett inatt. Men självklart skulle tandställningen gå sönder i finland så nu har man vaknat för en timma sen och är påväg till tandläkaren. Suck, jag som ville ha sovmorgon.. Men ett plus är att jag fick 1000 kr av farfar alldeles nyss :D <3


RSS 2.0