Inte min dag idag

Idag är det en sån här dag då jag bara vill tjocka en massa onyttigheter och inte göra något speciellt. Jag vet inte om det är det dåliga vädret eller det otroligt dåliga resultatet på matteprovet som gör det.

Men iof när jag har sånt här humör brukar jag bli riktigt duktig på att göra sysslor och läxor som jag annars bara skjuter på :)



Lill-lördag

Har varit en sväng till Altira och dansat på lill-lördag. Lika roligt som alltid. Nu är jag lite trött och ska snart hoppa ner i sängen för att få min skönhetssömn.

Imorgon blir det troligtvis Avenyn, det gillar vi!

natti natti ♥

100428

Idag hade jag som många andra ettor haft nationella i engelska. Det kändes bra och jag hoppas resultatet blir densamma som känslan.

Annars har dagen knallat på som vanligt, träffade min brorsa på stan där vi satt och pratade en stund innan vi for iväg och handlade lite mat. Fick en dricka som jag aldrig hade smakat förut, Mtn Dex. Svårt att beskriva smaken, men den är lite lite för söt enligt mig. Så det är ingen dricka som jag tänker fortsätta köpa. Jag håller mig till coca-cola istället ;)


Jag vet inte vad som har hänt

Hela helgen har jag känt en sak...Lycka! Och jag kan inte komma på varför jag helt plötsligt hade fått den härliga känslan och var mer glad än vanligt. Ingenting speciellt hände förutom att det gick otroligt bra att dansa och jag fick dansa med jätte duktiga dansare.

Kanske var det för att mamma berättade för mig att om man ler konstant i 20 minuter lurar man hjärnan att allt är bra och man blir glad. Kanske jag log i minst 20 minuter i helgen :)



(när jag sökte på lycka på google, kom det fram en inte så vacker bild och då menar jag inte bilden jag har lagt upp nu)

Expanders och Perikles

God eftermiddag!

Igår var jag på dans, och det var Expanders och Perikles som bjöd på sköna låtar. Jag hade inte så höga förväntningar eftersom jag inte hade hört Expanders innan och det var länge sen jag dansade till Perikles. Dessutom blev det inte bättre av att andra sa att de inte var så bra. Men vad förvånad jag blev! Båda banden spelade jätte bra låtar och även fast tempot blev lite knasigt ibland så blev banden mycket väl godkända om ni frågar mig.

Fick ovanligt mycket ont i fötterna efter dansen så har tagit ett riktigt skönt fotbad. Nu ska jag fortsätta vila upp fötterna, för ikväll blir det dans igen, men denna gång blir det Expanders och Svänzons.


Ibland är det svårt att se bra ut på kort när man dansar.
(Bild från dansgalan i Östersund för några veckor sedan)


Ny träningskompis


Fick besök av den här snyggingen på träningen idag. Hur go som helst! (det är inte Moses)

Har ni förresten hört talats om virusprogrammet som har förstört för bla systembolaget och telia? Mina föräldrar råkade ut för det på sin dator. Pappa skyndade sig att ringa sitt jobb eftersom de använder samma program. Personalen hann stoppa programmet innan 'det var försent'.

Vem vet, pappa kanske blir en hjälte på jobbet nu ;)

Perspektiv på historia A

God kväll!

Har just diskat och ska snart sätta mig ner och plugga historia. Har en massa sidor jag måste kunna tills imorn, annars är det tack och adjö till mitt Historia A-betyg (ungefär). Det var egentligen meningen att jag skulle skippa träningen för att plugga hela kvällen. Istället skippade jag träningen och pluggningen för att åka och dansa istället. Kanske inte så smart, men dans är ju så roligt!

Som tur är har jag sovmorgon imorn så då gör det inget att jag sitter uppe och pluggar en stund.


Bikini

Hej!

Nu var det ett tag sen jag bloggade men det var också ett tag sen jag shoppade. Så idag efter skolan gick jag och köpte nya jeans eftersom dem jag köpte för några veckor sedan har fått fula veck =( men också två nya bikinisar. Me like ♥


Tränar

Just nu håller jag på att träna för fulla muggar. Har varit ute på en joggingtur och nu ska jag göra min bål-träning som jag är så *host* duktig på att göra. Ska egentligen göra det varje dag, gör jag det? nä...

Har faktiskt rört på mig varje dag den här veckan än att bara sitta och dega framför datorn. Nu känner jag mig duktig :)


jag utvecklas

Efter för många veckor har jag äntligen fått dansat med Martin! Det går så underbart bra när jag dansar med honom och jag hoppas jag kan hitta en danspartner som det känns lika 'rätt' med.

För övrigt gick det bra på dansen och jag överlevde motorcykel-turen hem.

Jag har också kommit på att det måste vara nåt allmänt fel på mig. Hade utvecklingssamtal idag och det gick super bra, det går grymt bra i alla ämnen, jag ligger på VG/MVG i allt. Endå har jag hela tiden känt att jag suger och att jag bara kommer få en massa G:n.... Haha, nu kommer vissa kanske bli less på mig, men sånt här känner man när man ställer för höga krav på sig själv. Men just nu mår jag bara gott över det jag har fått reda på av min mentor.

Nu blir det duschen! ciao ciao bella ;)

Feber

Har verkligen varit off här ett litet tag. Men har inte mått så bra under lovet. Tror jag sträckte ryggen i lördags och det är inte riktigt bra än. Fick också feber i tisdags och det har hållt i sig till idag, hoppas den och allt annat som gör att jag mår dåligt försvinner nu.

Såklart suger det att vara sjuk på ett lov, hann inte med mycket. Men man har iaf en anledning till att sova bort hela dan ;)




Dessa har varit mina kompisar under lovet.

Knäppis




Vad han skulle göra under täcket kan man undra.

"Du var iallafall ren"

Vilken underbar dag det har varit idag, endå har jag bara slösat bort den genom att vara inne.. Var på dans igår i Järvsö och kom i säng halv fem imorse. Fast jag sov en hel del påvägen hem så klev jag inte upp försen 20 över två(!). Men nu sitter jag iaf ute på balkongen och funderar på om jag ska läsa eller se på how I met your mother.

Om nu undrar över rubriken, så var jag och en kompis på stan igår och när vi var inne på Carlings så började han och butiksbiträdet prata om hur smutsig man blir när man håller på med fordon, varav butiksbiträdet vände sig mot mig och sa "Du var iallafall ren". Haha, var nog den underligaste kommentaren jag har fått.



Ha ett fortsatt trevligt lov och jag hoppas ni inte har fått ont i magen av allt påskgodis ;)


Första april

Jag tror det är första gången jag inte har blivit lurad på första april (om man inte räknar med min kompis dåliga jag-lurade-dig-att-plocka-upp-mobilen-för-att-läsa-det-här-smset...).

Är hos mina föräldrar så det händer inte så mycket. Men då är det lätt hänt att man helt plötsligt blir jätte duktig och gör alla sysslor man blir tillsagd att göra, haha. Jag och pappa övningskörde också idag, det gick otroligt bra! (jag lovar, det är inget april-skämt). Nu längtar jag till och med tills nästa gång jag ska köra!



GLAD PÅSK!


RSS 2.0