Hos Emil

Skrev ett inlägg tidigare imorse, men hann inte spara elr publicera det försen internet la av. Tärt.

iaf så sitter jag i lilla Tierp hos Emil, kom igår kväll. klarade av tågbytet som jag hade grubblat på i flera dagar innan (hehe). Vi har för övrigt inte gjort så mycket, bara mysit. Har varit till hans mormor tidigare idag och vi stannade också där på middag. Nu ska vi väl mysa till det litegrann sedan får vi väl se vad som händer senare ikväll. det är ju trotts allt valborg. jag fick också nyss veta att här i Tierp har dom ingen majbrasa! Asså det är ju nåt man verkligen har, så det var något nytt för mig.

Måste också berätta om morgonen. Jag och Emil vaknade upp ungefär samtidigt. Jag orkade inte kliva upp så jag låg kvar medans Emil steg upp. Ca två timmar senare vaknar jag, går in till köket och kollar på klockan. Vad visar den inte då? Jo att den knappt har blivit sju! Jag blev helt paff och förvånad, kunde det verkligen va sant? Och ja, tydligen var det de och tänk Emil som hade klivit upp vid fem! Jag som inte är en morgon människa.

Men nu ska jag gå och va lite social med Emil =) Pussar!



Här kommer en till bild från fotograferingen

[observera att bilderna inte är redigerade]

Fotografering

Här kommer ett litet smakprov från min och Manthas fotografering idag;



Fler bilder kommer senare.

plugg plugg plugg...

Känns som det enda man gör på dagarna är att plugga. Har suttit hela dagen ute och läst På västfronten intet nytt, och nu har jag äntligen läst ut den! Slängde ihop en resumé av den så får hoppas på att den duger.  Ett plus var iaf att jag blev riktigt brun när jag satt där ute (hehe). Efter det blev det ca 10 minuters vila innan jag fortsatte med att plugga på andra världskriget eftersom jag har prov i det imorn *suck* hoppas det går bra, fast det känns som jag inte har pluggat tillräckligt (som vanligt) men de brukar gå skapligt ändå =)

 Ska fortsätta läsa lite om kriget nu innan jag kryper ner i sängs.

Btw, imorn kommer Mantha, hon ska då fota mig och temat är <font color="#FC70BA"> rosa</font>! =)



Ska då ha min nya klänning =)

Outfit



Förra helgens outfit. Bestående av tröja från USA (present) och shorts från HM




En klänning jag sydde om. Gjorde den axelbandslös, kortare och gav den ett annat fall.

Dagens och gårdagens inköp



Gula linnet, jeans leggingsen och den vita tröjan kommer från BikBok, vita linnet från Gina Trico och BHn från Cubus



Klänning från Vero Moda, som jag troligtvis ska ha på skolavslutningen.



Det är är då mina skor som jag ska ha på balen och skolavslutningen =) Köpt på Din Sko

Loppmarknad

Solen sken hela dan och själv satt man inne i träningshallen på en loppmarkad. Blöö! Fast det inte var världens bästa sak att tillbringa en solig dag på var de rätt trevligt där. Fast lite drygt när de inte var nå folk, men då stack jag, Daniel och Maja ut o stekte ;) När vi var äntligen var klar vid fyra drog jag och moster till Birsta där jag köpte ett par jätte fina skor till balen! Visar dom senare med alla saker jag köpte igår ;)

Nu sitter jag här hemma alldeles ensam och tjockar i mig massa godis. Jag som tänkte va nyttig, de gick ju i botten (hehe).


090424

Kan ju berätta om dagen när jag ändå är igång ;) Kan börja med att jag fick sovmorgon! woho, för att jag skulle till tandregleringen. Dom berättade att jag skulle få dra ut tre tänder och sedan den 26 juni får jag rälls. runt 12 var jag klar där så gick runt på stan i den härliga sommar värmen! Gottade mig riktigt mycket när jag visste att mina kamrater satt inne och pluggade (hehe). Köpte en hel del, visar de senare =)

En sak jag upptäckte idag är hur intressant det kan vara att bara sitta på en bänk i stan o höra/se hur olika personer är. Under mina ca 30 minuter på en bänk i sundsvall så kom det en gubbe som satt och var orolig för alla småbarn som sprang runt o var så rädd att dom skulle ramla och slå sig, sedan kom det tre killar som diskuterade vart den bästa platsen var att sitta på där och sedan kom det två tjejer som hade köpt jordgubbar och som faktiskt bjöd mig =) Riktigt snällt, plus i kanten till dom! Visst ska man inte sitta och lyssna på vad andra säger men man hör ju ändå fast det inte är 'meningen'.

Nu på kvälls kanten så kom Carro med paj, riktigt god var den, sedan lika fort som hon kom gick hon igen ^^ plus i kanten till henne med =)

Nu ska jag försöka läsa ut På västfronten intet nytt, är så himla less på den boken nu!

Få se om jag lägger in bilder ikväll på det jag har handlat =) Kram


Bilder från Hamra


Bilder från AfterSki och när vi åkte slalom.



Bilderna visar nog tydligt att vi var ute mycket och solade den mesta av tiden.


På slutet blev det också en tur till grannlandet Norge.


Nu får det räcka med bilder. Kanske inte så värst många men de andra ser nästan likadana ut.

Dåligt gjort

När jag läser andras bloggar så är det vissa som skriver att dom är så dåliga på att uppdatera och att dom är dåliga bloggare som aldrig uppdaterar, men  haha då tar jag nog ändå priset. När var det egentligen senast jag uppdaterade? Men ska bli bättre nu, jag lovar =) får hoppas på att det det blir mindre pluggande så småning om, just nu känns det mycket speciellt när man har kommit igång med träningen också. Har inte heller lagt upp bilderna från Hamra (ajaj)

Ikväll lovar jag att jag lägga in bilder och uppdaterar som tusan!

Skolavslutnings klänning?

Någon som har ett förslag till en skolavslutnings klänning?
Alla förslag tas gärna emot =)

Kram

Last day

hej igen! Nu är jag tillbaka från min härliga semester i Hamra. Egentligen kom jag hem igår men hade inte ork att skriva eftersom man blir rätt trött efter att ha åkt bil i ca 6 timmar. Men grymt skönt var det där kan jag säga! Jag lägger in bilder och sådant senare =)

Nu är det sista dagen på påsklovet, sorgligt men sant. Skulle först åka till stan och träna, men jag tror jag skiter i det och bara tar en joggingrunda här. Eftersom annars måste jag åka redan vid två och vänta tills klockan fem för att träningen ska börja. Nej tack säger jag!

Nu ska jag gå och göra nåt vettigt. Pusshej!



Jag och pappa i liften.


Påskägg

Som ni såg förut var mitt påskägg inte så stort och nu är det slut :( men inte deppar ajg för det, för jag har även fått 300 kr! ;D

Snart ska jag iaf gå och lägga mig. Ska upp tidigt imorn, eftersom det bär av till fjällen då! Tyvärr kan jag inte blogga då, så allt som händer då tar jag när jag kommer hem =)

Puss och god natt allesammans!

Glad påsk!

Ärligt talat vet jag inte vilken dag man säger glad påsk på. Elr det kanske inte ens spelar någon roll? I alla fall så har jag varit jätte duktig idag, varit flitig som en myra verkligen! Har packat till fjällen åker imorn, sedan städade jag rummet och inte sån här grovstädning där man plockar undan saker som ligger framme och dammsuger. Nej nej, här rensade jag garderoben, byrån och gjorde det fint i bokhyllan. Slängde massa saker och hedde upp saker på vinden. Nu sitter jag här och smaskar i mig godis från mitt påskägg! =)



Moses var en så söt påskkärring så =)





Mitt påskägg. Inte så mycket godis men duger för mig och jag fick dessutom en rätt så dyr duschkräm som luktar jätte gott! Luktar som den gröna solero glassen som fanns förut, hihi =)

Ha en bra påsk alla!


Grattis Carro!

Får ju inte glömma att säga grattis till min underbara vän Caroline som blir stor flicka idag och fyller 16 år!



Så grattis och hoppas du får en underbar födelsedag =)

Till Mathias



Den här låter tillägnar jag till min kära vän Mathias :3

Fjällresan

Jag lovade ju att berätta om fjällresan så nu kommer det lite kortfattat om vad som hände;

Det började på fredag morgon då vi tog bussen till Vemdalen. Mysig busstur med intressanta diskussioner och film. När vi kom till Vargen (skid&vandrarhem) hade vi väldans problem med rummen. Våran lärare sa att det skulle va fyra bäddsrum, men så var det visst inte det i vissa rum som vi hade fått och så hade martin, martin och magnus fått nr 13 och det rummet fanns inte ens, haha. Till slut ordnade sig allt och vi drog till backen. Det var hyfsat roligt förutom att mina pjäxor var för små och det regnade. På kvällen var det mys i stugan och det blev lite film o myspys med alla. På Lördag morgon klev vi upp vid sju, åt frukost och sedan bar det av med längdskidorna, vi skulle nämligen ta en tur på fjället. Det värsta var verkligen när vi skulle upp på fjället. Vi skulle åka upp för en brant jävla backe där det var massa spår och kullar och där skulle man åka upp med en lift. Jag och Issa höll på att dö. Men vi var otroligt skickliga och tog oss upp utan att ramla. Medans det fanns andra som gjorde det, hehe. Turen var helt underbar med strålande solsken. Påvägen hem var det bäst, vi skulle åka 'offpist' i nerförs. Det var så himla roligt för alla ramlade som käglor hela tiden! Och det var inte för att det gick fort utan för att snön var så jävla djup och lös. Vi tog oss i alla fall hem och på kvällen blev det mer film och mer myspys. På söndagen packade vi ihop oss. De flesta drog till backen men jag, Mantha, Elin och Amanda stannade kvar i stugan och kollade på Twiligt (som dessutom blev tredje gången för mig den helgen) sedan drog vi till backen för att äta lunch med dom andra innan vi begav oss hem. Hem resan är inte så mycket att snacka om, vi sov.

Det var helgen det och det var otroligt roligt och jag ångrar inte en sekund av det! Sorgligt men sant så var det sista resan med nian och jag kommer sakna alla så otroligt mycket när vi snart kommer splittras.

Tack för en underbar helg <3

090407

God kväll! Nu har jag just skrivit klart om Stalin (jag vet, skulle göra det förra veckan). Det är grymt skönt att ha det gjort nu och det känns dessutom som det blev riktigt bra så får hoppas på att min lärare tycker det också.

Vad har annars hänt idag, inte så speciellt mycket faktiskt. Dåligt väder har det varit tyvärr. Annars har dagen rullat på som vanligt och snart äre PÅSKLOV!!!! *glad*

090406

God eftermiddag! Kom hem från Vemdalen igår, men orkade inte blogga då eftersom jag (som alla andra) var dödströtta. Idag är jag piggare men skulle ändå kunna sova i flera dagar. Kan berätta om fjälresan senare, för nu ska jag äta sedan blire till att skriva en uppsats, ett musikarbete och baka till öppethuset på Lidens skola. Få se hur jag ska hinna med det eftersom jag verkligen inte är pepp till nåt just nu.

Det är bara att lyfta på sitt feta ass och fixa. Svårare än så äre inte! Hörs senare!


sökes



Någon som vet om den här parfymen har slutat att säljas i affärer?
Vill så gärna ha den, men hittar den ingenstarns!

Sjuk

Då är man sjuk igen, elr det började väl redan i helgen och för varje dag som gick blev jag bara sjukare. Så stannade hemma idag för jag mådde inte alls bra imorse och så vill jag friskna till lite till imorn, eftersom då far ajg till Vemdalen med skolan. Men tror inte det blir nå slalom för mig imorn. Tar det på söndagen då jagh har frisknat till lite (får jag hoppas).

Jag har dessutom märkt att dom dagar man inte alls kan bli sjuk på, det är just då jag blir sjuk!

Men nu ska jag se vad mina föräldrar bjuder mig på för gott till middag. Pussar!


RSS 2.0