Friluftsdag

Idag hade vi friluftsdag på skolan och man kunde välja mellan en massa olika aktiviteter. Själv gick jag och tre andra i min klass på en 7 km-promenad. Var riktigt härligt eftersom solen sken och det var plus-grader.

Nu blir det till att plugga till matte-provet imorgon och snart drar man ut för att övningsköra. Wish me luck!


18-årsdagen

Nu minakära vänner ska jag berätta om min 18årsdag som förövrigt var GRYM!

Det började med att jagg vaknade 10 min innan väckarklockan skulle ringa och låg och väntade på det. Jag hade nämligen ställt in melodin på "happy birthday", hihi! Ställde mig sedan i köket för att göra klart tårtan som jag skulle bjuda mina vänner på efter skolan.

Innan det blev tårtkalas drog jag till tandläkaren. Fick en tandborste för att jag fyllde år :) Martin och Norberg plockade upp mig och vi for hem till mig. Kom även ett blombud till mig!! Johan dök upp och det blev tårta, fick en öl-hjälm av Martin och Norberg. Mamma och mormor dök upp med mer blommor och presenter från moster. När alla hade stuckit var det bara att börja fixa sig för utgång. Lite folk kom hit innan vi drog till Memento. Robin snackademed personalen så jag blev uppdragen på scenen och alla sjöng för mig. Blev en massa dans och så innan jag mötte upp Davve för käk, som han bjöd på, awwie :)

Allt som allt behövde jag bara betala 98 kr på hela kvällen och det var för en drink! Taxin betalade brorsan, blev uppskriven på listan av en kille som förfestade hos mig och resten av kvällen blev jag bjuden på dricka :) 

Knäppte inga bilder. Menmen, dagen kommer va oförglömlig!

18 and life!

HIPP HURRA FÖR IDAG ÄR DET MIN FÖDELSEDAG!!!


Födelsedagsfirande med släkten

Jag fyller inte år försen på fredag men då ska jag också till tandläkaren och spänna tandställningen, vilket betyder att jag inte kommer kunna äta som folk några dagar efter och jag vill kunna äta god mat och njuta av den under mitt firande. Dessutom är mamma upptagen hela veckan så bestämde vi oss för att fira mig idag istället.

Fick lite små grejer. Mest pengar som ska gå till en ny mobil, dock vet jag inte vilken jag ska köpa. Förslag tack!


Fick det här fina armbandet av farfar ♥


Zlips i Östersund

Igår for jag och några andra till Östersund för att dansa till det otroligt grymma bandet Zlips. Efter 20 mil steg vi ur bilen, Jonathan drog ner mig i snön och mulade mig.. Härligt! Träffade vänner som man inte har sett på sjukt länge men även nya roliga personer. Fast så brukar det oftast vara på dans ;) Dansade varje låt hela kvällen och det kändes mot slutet. Men vilken underbar kväll det var! Lätt värt att åka 40 mil för.


Så här såg jag ut under dansen.  

 


PAJ

NU är mitt badrum äntligen klart och jag kan flytta in i min lägenhet efter nästan exakt 2 månader. Men ska stanna hos mamma hela helgen ut. Var några timmar i min lägehet för att ta undan julen och städa. Är verkligen jättesmutsigt där efter alla arbetare och alla saker jag har dumpat där som inte ska vara i holm längre. Kan säga att städningen är inte klar på långa vägar!

Nyss gjorde jag en blåbärspaj som jag och mamma sitter och mumsar på och snart kommer Davve. Vi ska se på disney-filmer. Trevligt må jag säga! :)


Davve kommer säkert snylta av min paj...


ÄNTLIGEN FREDAG

Vad den här veckan har känts jätteseg och det har varit svårare än vanligt att ta mig upp ur sängen på mornarna. Tror jag börjar bli sjuk.. Men det är iallafall jätteskönt att det är helg nu och man kan bara slappa.

Imorse skulle vi ha skridskor på idrotten och jag var jättepepp på det. Självklart hade vi inte det för att det var lite snö på isen.. Fick sluta en timme tidigare idag, men det var inte så roligt för mig. För jag var tvungen att vänta på mamma till halv tre för vi skulle på banken. Lilla jag blir en stor flicka om några veckor!

Blev även ett besök hos min faster med go fika. Kände dock att man skulle ha ätit middag innan. Nu sitter vi och tittar på "På spåret", eller vi och vi, mamma rättare sagt ;)


100209

Så har det varit onsdag igen. En helt vanlig onsdag.. Fick veta att om jag fortsätter som jag gör på spanskan kommer jag få VG i kursen och det är helt okej. Kom på mig själv att pappsen fyller år snart så efter skolan knallade jag ner på stan med ingen som helst aning om vad jag skulle köpa. Men bara efter några minuter kom jag ut inte bara med en present utan två! Skönt att inte va ute i sista sekund som vanligt.. ;)

nu blir det att plugga eller slö titta på en serie. Undra vad det blir, hm..


Gårdagens danskläder


Linnet är från Calvin Klein och kjolen är gammal, köpt på H&M.


Öviksmaran 2011

Vilken underbar danskväll det var igår. Mådde så himla gott av att få dansa igen. Bra band, bra folk, bra stämning. Var jätteroligt att få träffa personer som man inte har sett sen i somras ungefär.

Kl 6 imorse ramlade jag innanför dörren och slocknade i sängen. Nu är jag uppe och solen skiner. Få se vad jag hittar på idag. Om mamma hinner komma hem innan sex drar jag nog på träning.

Ha en trevlig dag! Bilder från dansen kommer upp om jag fastnade på någon :)

Redo för mara!

Jag har både hittat kläder och hunnit fixa mig. Så nu är jag reda för att dansa hela natten lång! Om en halvtimme åker jag, Jonathan, Lina och en till person som jag inte vet vem det är. Är grymt taggad eftersom jag inte har varit på en socialdans på sjuk länge.


Bild på kläderna jag hade på mig kommer upp imorn.


Ny kjol

Köpte en ny kjol för ett par veckor sedan och tänkte ha den ikväll på dansen. Tyvärr sket det sig då den åker upp när man dansar (man måste testa sånt innan åker iväg och dansar i 8 timmar). Nu blir det till att rota IKEA-kassen för att hitta något annat att ha på sig.


Blir nog att jag har den när jag fyller år istället.


Mammas lilla prinsessa


Flitig dag

Vad den här dagen blev effektivare än vad jag hade trott. Städade både brorsans och mammas lägenhet. Drog till min lägenhet med saker jag inte har nytta av att ha i mammas lägenhet. Kikade på mitt badrum som börjar bli färdigt och är faktiskt riktigt nöjd!

Har just gjort lite övningar för min rygg och tagit hand om mina stackars fötter så de klarar av dansmaran imorn. Nu blir det att ta reda på vad man ska ha på sig på maran och det är en annan femma..


Kulvurtträning

Oj vad bra jag är på att uppdatera! Eller hur var det?

Både igår och idag har jag varit och tränat. Testade mina nya löparskor eftersom min tränare nästan fick en hjärtattack när han fick veta hur gamla mina förra skor var.. Dock har jag fått skavsår och en blåsa på fötterna, så det är inte så himla mysigt.

Roligt igår när min tränare jävlades med att kasta en tennisboll på mig hela tiden, jag som är bollrädd och allt. Men det är roligt för honom att han har något att roa sig med på träningarna.


RSS 2.0