Ånäsparken

Nu är jag klar för att åka på dans. tyvärr har jag packat ner kamera och alla sladdar så det blir ingen outfit-bild.

Nu kan det också va sista gången innan jag flyttar som jag sitter vid datorn. Det betyder att det kan ta några dagar innan jag uppdaterar eftersom jag inte heller har något internet som jag ska ha i lägenheten. Får hoppas att pappa fixar det i helgen. Jag hoppas också att garderoberna kommer upp fort, för redan nu har jag lessnat på att ha alla kläder i IKEA-kassar. Det är inte roligt kan jag säga! Dessutom vet jag inte vart jag ska ha mina smycken och sminket (haha, typiska tjej problem). Men det löser sig.



Förresten så har jag det nya linnet jag köpte i måndags på mig ♥

Kommentarer
Postat av: *Em

Hej! Allt bra med dig? :)

2009-08-21 @ 18:28:41
URL: http://emelojs.blogg.se/
Postat av: FRIDA HJÄRTA KEVIN

Tack för att du röstade på mig som veckans blogg hos Noescape, du var en av dom som gjorde att jag vann! :) Därför har jag gått vidare till att bli sommarens blogg hos henne och jag hoppas att du kan rösta på mig igen. Gå isf in här: http://noescape.blogg.se/2009/august/utkast-1.html#comment och skriv att du röstar på Frida nr 5, 3 gånger. Det hade varit jätte snällt! :)

2009-08-23 @ 16:12:11
URL: http://fridasjoblom.blogg.se/
Postat av: Anonym



hejsan!

Okej,förlåt för detta späm...Men jag vill tipsa dig om en blogg som heter http://jjuno.blogg.se

Det är inte bloggaren som skickat detta,utan en läsare..Och varför jag gör det,är för att jag älskar den bloggen.Det är en vettigaste,viktigaste & bästa bloggen jag läst.Hon skriver om självförtroende .Om en människa ska funka,så behövs självförtroende .Det är a-o i livet.

Hon skriver allt ifrån hur du blir säkrare med killar,till hur du kan stärka din kompis självförtroende .Hon kommer också ha intervjuer med några läsare,som varit mobbade eller haft anorexia..Gör som du vill,men du vet precis lika bra som jag att en sån hära blogg behövs,så det är ett vettigt beslut att besöka den.Tjejen som skriver den är värd en stjärna på blogghimmlen.



Tack för mig



( http://jjuno.blogg.se )

2009-08-24 @ 19:55:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0